Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

FajerWarjor 16-12-2006 20:49

Witam.
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć polityczną sytuację Furory od początku serwera?
Jeśli tak to prosze o PM.
byłbym wdzieczny.

yz0 16-12-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iksdek (Post 1132875)
@ UP
Piszesz, że trudno żeby mu szedł skoro jest wojna ? To na ch*j Aberattio, robi z Taifuna kogoś kto ich zbawi ode złego ? Taifun tak na prawde to gówno może na tej wojnie, to nie level świadczy o wygranej wojnie a umiejętności posługiwania się nim.

//Signed
//Iks ~

Zgadzam się z tym w zupełności... zresztą wszyscy widzą jak potrafi grać Vision i wiadomo, że należy na nich uważać.

esdek 17-12-2006 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iksdek (Post 1132875)
@ UP
Piszesz, że trudno żeby mu szedł skoro jest wojna ? To na ch*j Aberattio, robi z Taifuna kogoś kto ich zbawi ode złego ? Taifun tak na prawde to gówno może na tej wojnie, to nie level świadczy o wygranej wojnie a umiejętności posługiwania się nim.

//Signed
//Iks ~

Dobra zgadzam się. Tak jak powiedziałeś Vision umie grać i dlatego gdyby poszedł expić np. na demonie to założe się że 3/4 Vision poszło by go zabić , a na demoni nie jest tak łatwo uciec przed 15 graczami naraz.

To tyle.

Peace.

Sunblade Fun 17-12-2006 12:01

Magrami opuścił Abb~~. Ktoś w z jakiego powodu ??

Xardass 17-12-2006 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1111085)
ty cos wiesz niby?
Gówno wiesz
kiedy Magrami,Taifun,Shel Phan,MEstor Rhu byli najlepszymi pgrami niewiedziales wogole co to furora, potem jak uratowalismy dupsko magramiego i imargama na pocz. serva to odwdzieczyli sie nam dochodzac do taifa poczym taif i ich wyjebal

Prawda jest taka ze Taifun nie ma przyjaciela w tibii posluguje sie ludzmi i to skutecznie
Gdyby ludzie na poczatku serva niebyliby tak glupi to do sytuacji jaka jest by nie doszlo, no ale cóz..

Gdyby nie nasz polski egoizm i zachowania 12 latków bylibysmy bardziej szanowani i lubiani

Wszedłem tu po tak długim czasie że narobiło się dużo postów ale powracam do Mestor Rhu << moze i dobrze grał ale pech skusiła go kasa na rl.... a czy ktoś mośe mi powiedzieć przez kogo został schakowany?? ... Jeżeli nie wiecie to podpowiem wam przez newbie w dziedzinie chakowania ... więcej informacji na gg 2942745... ;)

Taifunex 17-12-2006 14:27

:<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sunblade Fun (Post 1133819)
Magrami opuścił Abb~~. Ktoś w z jakiego powodu ??

Uwazam ze temat Magramiego powinien zostac zamkniety , ale skoro sa jeszcze jakies niescislosci to powiem wam jak jest.

Magrami czyli moj przyjaciel (Lukasz) przyszedl do mnie i powiedzial ze zakochal sie w Qel (Adzie) lecz przez wojne nie moga byc i rozmawiac jak to robili wczesniej. Doskonale rozumiem ich sytlacje i wyrazilem zgode zeby Magrami i Qel wyszli z gildi Aberatio i zeby ich milosc kwitla. Ostrzegam gildie Vision ze jesli Magrami albo Qel padna mozecie sie spodziewac naszej wizyty na real world. Wy zaczeliscie wojne i spowodowaliscie ze milosc dwojga osob byla zagrozona lecz ja niepozwole wam zniszczyc tego , co jest najpiekniejszym darem , darem milosci!

Ruszamy z dalsza czescia PoI Quest wiec Pozdro!

Aphy 17-12-2006 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taifunex (Post 1134112)
Uwazam ze temat Magramiego powinien zostac zamkniety , ale skoro sa jeszcze jakies niescislosci to powiem wam jak jest.

Magrami czyli moj przyjaciel (Lukasz) przyszedl do mnie i powiedzial ze zakochal sie w Qel (Adzie) lecz przez wojne nie moga byc i rozmawiac jak to robili wczesniej. Doskonale rozumiem ich sytlacje i wyrazilem zgode zeby Magrami i Qel wyszli z gildi Aberatio i zeby ich milosc kwitla. Ostrzegam gildie Vision ze jesli Magrami albo Qel padna mozecie sie spodziewac naszej wizyty na real world. Wy zaczeliscie wojne i spowodowaliscie ze milosc dwojga osob byla zagrozona lecz ja niepozwole wam zniszczyc tego , co jest najpiekniejszym darem , darem milosci!

Ruszamy z dalsza czescia PoI Quest wiec Pozdro!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Na złość Tobie i im oni padna w najbliższym czasie i bedziemy czekać na was w Rl ;)

Pozdro Dla kumatych

123 17-12-2006 15:14

@Taifunex
I co przyjedziecie do nich oni wam dupe skopią i passy będziecie im dawać i o litość błagać. Tak będzie więc nie kozacz.

zielaq 17-12-2006 15:19

Tajfun powinni Cie zatrudnic w brawo Girl.

Hellraiser 17-12-2006 15:25

@Taifunex

Ty chyba coś dawkujesz co.?

Aphy 17-12-2006 15:34

Zjarał sie chłopak bo robia Quest Poi i kozaczy na forum HAHAHAAHAH

"Dar miłośći" HAHAHAHAHAHAA :D

a ty Taif~~ kochasz Maleńkie Maleństwo ?:D

Rodri 17-12-2006 15:39

Nie mam nic do tego, ze Magrami zakochal sie w Qel, zycze im najlepiej :) Ale wydaje mi sie ze Ty drogi Taifunie masz najmniej w tym momencie do powiedzenia kto moze wychodzic z wojny a kto nie. Przeciez to Vision ich ubije a nie Ty :) Co do wjazdu na rl... popatrz na siebie :)

Wolf 17-12-2006 15:47

Vision to sa nooby i kazdy o tym wie...
HAIL DUSSKINES!

Skibo 17-12-2006 16:39

@up

Tak ty wiesz kto jest "noobem".
Ty chyba też trochę nim jesteś ponieważ prawdopodobnie umiesz tylko expić ponieważ grasz na non-pvp??... To proszę nie pisz takich bezsensownych postów.

PS. Jestem w telewizji! :D

plebaN1 17-12-2006 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 123 (Post 1134241)
@Taifunex
I co przyjedziecie do nich oni wam dupe skopią i passy będziecie im dawać i o litość błagać. Tak będzie więc nie kozacz.

hahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!2222222fivefivefive
12 letni imagram sam ich skopie hahahahahahahahahaaha!!!! hahahah padlem
widziales rl fotki duskow? haha tak ? a rl fotki vision ? tak to teraz powiedz kto komu moze loda zrobic? haha

Aphy 17-12-2006 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez plebaN1 (Post 1134646)
widziales rl fotki duskow? haha tak ? a rl fotki vision ? tak to teraz powiedz kto komu moze loda zrobic? haha

od kiedy to fotka mówi o biciu się człowieka na rl ? może i z wyglądu są leszczami ale by wam najebali ;]

Eldyn 17-12-2006 17:54

@taifun
Wojne zaczelo Aberation a dokladnie pedal Magrami wiec muahahah jak on moze teraz byc nietykalny jelopie ?

a co do Qel to zawsze lubiala sciemniac wysokie lvle i znalazla nastepnego barana

Aphy 17-12-2006 17:58

Taifun Devilry

Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam
and by Zwidek

Say Bye Bye ;)

Kolos from rodos 17-12-2006 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez plebaN1 (Post 1134646)

@up : lol

znowu on ....... weź wyjdź, ty byś w ryj nałapał od pierwszego lepszego... skąd to wiem?? a z tąd liżesz dupsko h-lvlom z furory i jeszcze ten podpis ~.~ ale skoro szukasz przyjaciół w grze i to w taki sposób to sie boje pomyśleć co sie dzieje z tobą w rl...

heh a co do fotek, to oni wszyscy są siebie warci.

Ozumi 17-12-2006 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphy (Post 1134283)
Zjarał sie chłopak bo robia Quest Poi i kozaczy na forum HAHAHAAHAH

"Dar miłośći" HAHAHAHAHAHAA :D

a ty Taif~~ kochasz Maleńkie Maleństwo ?:D

JUZ NIE KOZACZY ;p
Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam
and by Zwidek

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17.