![]() |
Witam.
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć polityczną sytuację Furory od początku serwera? Jeśli tak to prosze o PM. byłbym wdzieczny. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra zgadzam się. Tak jak powiedziałeś Vision umie grać i dlatego gdyby poszedł expić np. na demonie to założe się że 3/4 Vision poszło by go zabić , a na demoni nie jest tak łatwo uciec przed 15 graczami naraz. To tyle. Peace. |
Magrami opuścił Abb~~. Ktoś w z jakiego powodu ??
|
Cytuj:
|
:<
Cytuj:
Uwazam ze temat Magramiego powinien zostac zamkniety , ale skoro sa jeszcze jakies niescislosci to powiem wam jak jest. Magrami czyli moj przyjaciel (Lukasz) przyszedl do mnie i powiedzial ze zakochal sie w Qel (Adzie) lecz przez wojne nie moga byc i rozmawiac jak to robili wczesniej. Doskonale rozumiem ich sytlacje i wyrazilem zgode zeby Magrami i Qel wyszli z gildi Aberatio i zeby ich milosc kwitla. Ostrzegam gildie Vision ze jesli Magrami albo Qel padna mozecie sie spodziewac naszej wizyty na real world. Wy zaczeliscie wojne i spowodowaliscie ze milosc dwojga osob byla zagrozona lecz ja niepozwole wam zniszczyc tego , co jest najpiekniejszym darem , darem milosci! Ruszamy z dalsza czescia PoI Quest wiec Pozdro! |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... Na złość Tobie i im oni padna w najbliższym czasie i bedziemy czekać na was w Rl ;) Pozdro Dla kumatych |
@Taifunex
I co przyjedziecie do nich oni wam dupe skopią i passy będziecie im dawać i o litość błagać. Tak będzie więc nie kozacz. |
Tajfun powinni Cie zatrudnic w brawo Girl.
|
@Taifunex
Ty chyba coś dawkujesz co.? |
Zjarał sie chłopak bo robia Quest Poi i kozaczy na forum HAHAHAAHAH
"Dar miłośći" HAHAHAHAHAHAA :D a ty Taif~~ kochasz Maleńkie Maleństwo ?:D |
Nie mam nic do tego, ze Magrami zakochal sie w Qel, zycze im najlepiej :) Ale wydaje mi sie ze Ty drogi Taifunie masz najmniej w tym momencie do powiedzenia kto moze wychodzic z wojny a kto nie. Przeciez to Vision ich ubije a nie Ty :) Co do wjazdu na rl... popatrz na siebie :)
|
Vision to sa nooby i kazdy o tym wie...
HAIL DUSSKINES! |
@up
Tak ty wiesz kto jest "noobem". Ty chyba też trochę nim jesteś ponieważ prawdopodobnie umiesz tylko expić ponieważ grasz na non-pvp??... To proszę nie pisz takich bezsensownych postów. PS. Jestem w telewizji! :D |
Cytuj:
12 letni imagram sam ich skopie hahahahahahahahahaaha!!!! hahahah padlem widziales rl fotki duskow? haha tak ? a rl fotki vision ? tak to teraz powiedz kto komu moze loda zrobic? haha |
Cytuj:
|
@taifun
Wojne zaczelo Aberation a dokladnie pedal Magrami wiec muahahah jak on moze teraz byc nietykalny jelopie ? a co do Qel to zawsze lubiala sciemniac wysokie lvle i znalazla nastepnego barana |
Taifun Devilry
Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam and by Zwidek Say Bye Bye ;) |
Cytuj:
znowu on ....... weź wyjdź, ty byś w ryj nałapał od pierwszego lepszego... skąd to wiem?? a z tąd liżesz dupsko h-lvlom z furory i jeszcze ten podpis ~.~ ale skoro szukasz przyjaciół w grze i to w taki sposób to sie boje pomyśleć co sie dzieje z tobą w rl... heh a co do fotek, to oni wszyscy są siebie warci. |
Cytuj:
JUZ NIE KOZACZY ;p Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam and by Zwidek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |