![]() |
UP> Buło tysiąc razy
TOPIC> Ide se przez ank a tu nagle (o dziwo powiedział to chłopak): 14:10 Wuwyl [29]: Utani Gran Hur ""Sory Piotrek Ja Tesknie Za Innym... Nara |
exura vita ""ja nigdy nie zgine""B)
utani gran hur "po*******am jak na motorze":p exura "to tylko te 20 many":] exori mas "czes sie ziemio czes":D exana mort "prawie jak sex":) |
Znam dwa które niewiem czy były a więc:
exura "Gówno daje ale sie przydaje" utevo lux "Ciemno tu jak w dupie, a torcha i tak nie kupie." |
niech nastanie światłość
utevo gran lux "Sponsoruje O.S.R.A.M"
|
Utevo lux "śmieszny opis czaru" Jaca !!
|
to ja już wolę moje:
15:32 Xevezq [151]: eX uRa "" niż te wasze świzdu pizdu gwizdu;s |
exana pox "Juz wiem czemu tak smierdzialo
|
Exevo Vis Hur ''''''' Ale Zawiało
Exori Frigo ''''''' Zimno ci Kurwo? Exevo Gran Mas Vis ''''''' Abrakadabra To czary i Magia.... |
Naprawde prześmieszne te wasze opisy typu "exori ""gin kur*o" , exura ""CZEŚO TO LEKASZ HEHE" lub "utani gran hur "" juz ide mamo"
>.< Ja dodam może nie taki śmieszny jak wasz, ale fajnie wyglądał jak się kiedyś biło hero ;d "Exevo gran mas vis ""From hero to zero" |
Cytuj:
Weź wyjdź pało -.- @topic. Wczoraj zauważyłem Exevo frigo hur """"lod to moja sila |
Cytuj:
|
utevo lux ""i giniesz (n/c)
|
Cytuj:
O lol xD Kiedyś jak było "stare" UE (teraz ROTS) Exevo gran mas vis """""MOJA MARICHUANA SIE PALI! Oto takie nubskie teksty n00b pkera jak grałem kiedyś (koleś mówił że to śmieszne) Utamo vita ""hehe i co tera Exevo gran mas vis """hahahaha no i ded |
to chyba widzialem u diablorda:
utani hur """" coco dzambo i do przodu POCZUJ WIATR W PIXELACH |
utevo res ina beholder ""Hokus Pokus, Czary Mary, a Beholder to twój stary.
|
utani hur "Zadzieram kiece i lece"
utani gran hur "Trzymamy sie ramy bo za*ierdalamy" exori frigo "zrobie ci loda" exura vita "jeba* UH'y i poty" |
Exura Vita """ Umyj Stopy
Utani Gran hur """ Na hu* To czytasz? |
exevo flam hur "Styl Ognia:Jutsu Kuli Ognia
|
Stary tekścik (jeszcze z tibii 8.1)
Exori mort """"""""Boom baby boom! Exori vis """""""Deadly kiss :* I to mojego autorstwa Exevo gran mas vis """""Elektrownia wybuchła :(((((( |
Nie wiem czy było :)
Utani Hur """Trzymaj się ramy, bo za(pier da la)my ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |