![]() |
Żenada..... beach nie stawiala prawie wogole oporu
Słabo widze ta wojne zapewne bedzie tak jak ogłosil healer same mass logi i zero open. Pierwszy raz widzialem fose ktorzy zostawia ludzi za soba i s*******a zeby dac loga .... Co do filmow jest ich z 5 rozne wersje ale nie beda dostepne dla wszystkich no chyba ze przez przypadek jakis wyjzdie |
@Lechuguitas
dlaczego zaden nie wyjdzie ;/ czy dpft ma cos do ukrycia ? @down zgadzam sie z toba ~dajce filmik pokażcie potęge dpft |
wiecie ja odrazu wiedzialem ze tak bedzi beche to sa tylko takie cwaniaki leja ludzi w team dają mas loogi itp a jak przyjdzie co do czego to wymiękają
~plz dajce filmik pokażcie potęge dpft |
Aata Ban! Po raz Pierwszy widzialem zeby aata tyle fragow zrobil... Szok
Beach jedynie ma przewage w mass logach ale to za malo!! |
OMG ROX!!!!!!!!!!!!11111ononoe
a już w was zwątpiłem gratz dla beach i dpft za fajny battle btw takie pytanko Xdteam ma od was hunta? |
Delete plz.
|
hahaha, a tyle osob gadalo ze aata ma slabe pvp:D ten ban to tylko na tydzien, tak?
|
@up
do 10 lutego czyli na 7 dni ;) |
daj ktos rehosta tego filmiku na tibicam
|
No to my pojecholi ;p
na nabku bo nabku, ale zawsze sie przydałem :> Jak mi już oficjalnie beach mówiło, że hunted ;p trudno |
szkoda ze tylko tyle fragow ale pouciekali :/ co zrobic mam nadzieje ze bedzie jeszcze open ale raczej nikle szanse sa na to :/
ale przynajmniej po tej wlace beach okolo 1.5 kk - 2kk w plecy :d |
Mam pytanko, te filmiki to keyloggery czy co? Bo jkaos nikt nie komentuje xd
|
xd
Wkoncu open battle i klasa turtli....
oby wiecej tego xd teraz ubijcie fose;d niech wiecej nie ucieka;d |
Delete plz.
|
Cytuj:
Czyli filmiki nie moga byc publikowane? :< A chciałem dac filmik aresa :< |
Ale mam frata, zdobylem filmik bedka zanim je ten gosciu usnunol xD
|
Łooooo...... ja tu wracam najebany do chaty i czytam, że w końcu sklepaliscie im pizdy. Nie no wielkie gz
|
http://www.youtube.com/watch?v=d6daAN-0mUA
Domyślam się, że to tez Ethern. Musze przyznac chłopak niezle "dziwny" :P |
dak ktos link do filmu plz :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |