![]() |
Cytuj:
|
Rolek, nie obrażaj się
|
---=== PK Z ZALFIKIEM PART 2 ===---
Jutro o godzinie 20 spotykamy sie pod Dwarf Bridge. Bierzcie co trzeba i idziemy na random PK. W razie jakichs pytan zapraszam na priv badz gygy ;) |
|
I gitara, schnap ma przesrane.
|
Szczegoly?
PS: PK odwolane. Zastanowcie sie 1000 razy zanim zamieszkacie ze swoja kobieta ;) |
Cytuj:
|
A ja nie mam????????????????????
|
Larosss Nieeeeeee Zostaw Schnapa ;/ W Sumie Ostatnio Zrobiles Sie Grozny Widzialem Cie Na Open Ze Skullem ;o!!! Robisz Postepy ! Chyba Wszyscy To Zauwazyli Ze Laros Mial Pz Co Nie!??!!?!?!?!?!
|
Moin zdnaiem dobrze ze Despi padl .poniewaz mysle ze Schnapie nauczyl go wkoncu pokory z teamem i ze jednak da sie go zabic-.-
Dzieki Schnapie wyjdzie nam to an dobre mysle. 3M sie |
Co by wam panowie morale nie spadlo bo cru was punktuje. Chyba nie macie podejscia, bo robicie te same bledy co robilo cru jak wy ich sneakowaliscie, tylko ze oni wiecej fragow juz na tym zdobyli. Wezcie sie umowcie wszyscy zeby sie nie logowac przez iles, to troche zmyli cru, oni tylko czekaja az was zostanie 4-5 na expie.
|
Cytuj:
|
Nie no Sidar zadziwiasz mnie ... xD Najpierw twierdzisz ze szwedzka czesc fraternity nie jest zgrana teraz sie cieszysz ze Despi padl xD A TAK NAPRAWDE ZAWSZE TO TY BYLES JESTES I BEDZIESZ NAJWIEKSZA PORAZKA NA SELENIE .NIE BEZ POWODU NOSISZ KSYWE "CZLOWIEK PORAZKA"
|
Tak, a nie przyszlo Wam na mysl ze to Wy wniesliscie chaos do Fraternity?;) znalem ich przed wojna, byli zgrani, teraz w sumie jakos tego nie widac ;)
pozdro |
Cytuj:
|
Nie mozemy znalesc ventrilo na ktorym mozna siedziec caly czas a nie... :P
|
Na kazdym ventrilo da sie siedziec caly czas dopoki nie ma tam sidara xD
|
chyba ze sa lagi
|
Cytuj:
|
Cytuj: