![]() |
Kurwa priv wowa do nie wow?? no ja pierdolę ludzie przestańcie.
|
Cytuj:
|
wprowadzam nowy kurwa punkt regulaminy tego tematu.
#. osoby grajace na serverach pirackich nie maja prawa do wypowiadania sie. I chuj nie chcecie placic bo wam zal kasy a mi jest was zal bo na piratach jest chuj a nie wow. Nigdy nie dosiwadczycie kurwa radosci z przejscia jakiejkolwiek 25-tki albo czego innego, "lame" i tyle.X( wszystko. aaa i jeszcze jedno, nie chcecie placic bo wam mama czy tata nie dadza na gre, nie stac cie to idz zapracuj tak jak np. ja bo mi rodzice na gre pieniedzy nie daja, na kompa mi nie dali, jedynie co mi daja to dostep to neta. proste.... |
OMG. Widać, że niektóre gry budzą negatywne uczucia ~~
Nie jestem ani po stronie privów, ani po stronie globca |
Brojek. Szczeze? Ja mam inne wydatki. Prad, woda, mieszkanie, paliwo, necik, szkola. I wychodzi na to ze jak wydac na miesiac wow'a to przez tydzien ja nic nie jem...
|
@up:
Wydajesz na tydzień jedzenia 50 zł? Chleb z keczupem mode? |
Ej, mam prośbę. Podobno (kolega mi mówił) w WoW'ie są bitwy graczy - Horda walczy z przymierzem. Mam pytanie. Podacie mi linki do filmów z takimi oto bitwami graczy? Ja nie znalazłem.
|
ahahahhahaah xD
@up Przepraszam musialem... Btw. 59 :) |
Cytuj:
Przymierzem :P Jeżeli chcesz zobaczyć filmy z "owych" walk, to wpisz na youtubie Coś w stylu "<nazwa klasy + ewentualny specc> PVP". @up gz;p |
@up
A ja dopiero 53... ;( xDDD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Privy to nie WoW! Mówię tak, ponieważ płacę abonament, defacto jestem lepszy , zresztą grając na globalu jestem pr0 playerem i Ci z privów nic nie wiedzą o tej grze!
PS. Gdybym grał na privie, to bym miał o 180 stopni inne zdanie. |
Cytuj:
Mi chodziło o jakieś wielkie xD 20 na 20:P O coś podniecającego mi chodziło |
Cytuj:
Wpisz na youtube: WoW Battleground <klasa> ;o |
I po to sa rivy. Jedna wilka bitwa 100vs100 to norma na pewnych serverach. And whos have better ?
|
Cytuj:
|
Prawda jest taka, że na privach dużo mniej się można nauczyć niż na globalu, odwiedzam czasem privy pvp, żeby się zabawić to ci ludzie naprawdę są słabi...
|
@up
Ja tak samo. Grałem na WoWscape lockiem, full t6 zdobyłem(i to z wielkim trudem, bo tam znaleść team, który nie rozejdzie się po Archimondzie, to sztuka) i myślałem, że opanowałem WoWa, że jestem pr0. Kupiłem WoWa i zagrałem na globalu - to zupełnie co innego. Człowiek na privie, gdy tylko osiągnie 70 lvl, leci szturmować BT i tak naprawdę zna tylko drogę do Illidana, poprzez Mother. Okazuje się, że na globcu BT robi się 2-3 dni, rajdując do późnej nocy i dalej następnego dnia - zresztą podczas lvlowania robi się instancje i dużo można się nauczyć. Kiedyś nie wierzyłem, teraz wiem - Granie na oficjalnych serwerach Blizzarda ZNACZNIE różni się od grania na prywatnych serwerach. I będę podtrzymywał - PRIVY TO NIE JEST WOW! |
Co więcej przyjemność z grania na privach jest jak dla mnie żadna ;<
|
Mnie priv wciągnął tak na 2 miesiące i nie żałuję ;)
|
betewu...61!
ŁaaaaaaaaaaaaAaała ! |
:P
Ashes back on the track! BT - here we go again. W końcu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tak sie teraz studiowanie(?) nazywa, no nie? privy nie sa takie zle, chyba ze mowa o fun servach |
@up
Nie są złe? Ponad połowa talentów i skilli nie działa tak, jak powinno, bonusy od broni nie działają, moby poruszają się po mapie, nie zważając na góry, czy wzniesienia... Nie używają skilli - popatrzcie na takiego Illidana - na globcu cholernie trudno go zabić - używa wielu obszarówek i innych hard skilli, których na privie, niestety, nie ma - dlatego 9/10 postaci 70-lvlowych biega w full t6. Żal.pl I prosiłbym ludzi, którzy grają na privach o nie wypowiadanie się w tym temacie, ponieważ tacy ludzie NIE MAJĄ POJĘCIA o tej grze. Wszystko. ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Uczepiliście się tego jak rzep psiego ogona. Niech sobie grają na privach i co, tak was to boli? To ich sprawa, że nie odkryją wszystkich zalet tej gry. Grałem na privie, gra mnie tak wciągnęła, że zacząłem grać na globalu, to też jestem zły? Teraz się skończyło, trza szukać czegoś innego. @Vil: Nadal grasz na tym priv servie? :P Możesz podać nazwę, to może też sobie pogram ^^ Ktoś tam jeszcze od nas gra? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Odnośnie tych privów Grając 2h-3h Co dwa dni chyba nie opłaca mi się płacić za globala? |
Cytuj:
@up Tak wiec skasuj banner w sygnaturce. |
@Xelius
Skasuj to, dziecko :) |
Cytuj:
Tibia jest na tyle nieskomplikowana gra, ze malym nakladem srodkow mozna stworzyc darmowy serwer ktory, przy odpowiednim skonfigurowaniu moze byc o kilka klas lepszy od tego co serwuje Cipsoft, ktory dawno przestal byc wyznacznikiem tibijskiej jakosci. Jesli chodzi o WoWa to sztaby ludzi pracuja nad tym, zeby po wyjsciu kolejnych patchow dzialalo cokolwiek a i tak efekt jest mizerny. Reasumujac w Tibie nie placac mozna grac, w WoWa mozna probowac sie pomeczyc. Cytuj:
Cytuj:
|
Proponuję założyć trzy oddzielne tematy: "World of Warcraft - Private Servers", "World of Warcraft - Official Servers" i "World of Warcraft - Screenshots". Byłoby mniej kłótni, a i ci, którzy chcą pooglądać sobie zdjęcia z gry, nie musieli by łazić po tych ponad 100 stronach i ich szukać... Co wy na to? ^^
Oczywiście za zgodą moderatora(bądź administratora) tego działu, prosiłbym o wyrażenie zgody w tym temacie. |
Pomysł całkiem ciekawy, aczkolwiek obawiam się, że moderatorom by się to niebardzo spodobało ;P
|
Ja nie mam nic przeciwko. ;) Vil też nie powinien. Z grona moderatorów do tego działu chyba nikt poza nami nie zagląda.
Dopiszcie najwyżej, że tematy powstały za zgodą moderatora to unikniecie ewentualnych problemów z nowowybranymi. |
Więc czekamy na zgodę Vila i tematy mogą zostać stworzone. Halo, Vil? Oh, mamy kłopoty z połączeniem. Zapraszamy państwa na reklamę, postaramy się to naprawić. Przepraszamy za usterki. ^^
Tak żeby nie było offtopu dopowiem, iż w końcu znalazłem klasę(i rasę), którą gra mi się świetnie - troll rogue. Mam(narazie - może to przez to, że nie lubię grać ciąglę tą samą klasą i muszę sobie robić 'przerwy') dość długiego castowania Holy Fire i Smite, oraz tego, że SP nie jest zbyt dobry na pvp - większość klas z łatwością może mnie zabić(długi cast spelli, tylko 1 cc będąc po stronie Hordy - Shackle UD kompletnie nieprzydatny :/). |
Cytuj:
Serwis (strona +forum) już nie funkcjonuje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |