Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125457)

KrEmAs KAc 06-07-2008 23:59

Kurwa priv wowa do nie wow?? no ja pierdolę ludzie przestańcie.

Lord Dreathan 07-07-2008 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc (Post 2164629)
Kurwa priv wowa do nie wow?? no ja pierdolę ludzie przestańcie.

Tak samo jak pepsi to nie coca cola, PC to nie macintosh, nvidia to nie ati. Tak samo jabym nasikal do butelki i przylepil naklejke tymbark " jablko mieta" to tez nie jest tymbark.

Brojek 07-07-2008 02:25

wprowadzam nowy kurwa punkt regulaminy tego tematu.
#. osoby grajace na serverach pirackich nie maja prawa do wypowiadania sie.

I chuj nie chcecie placic bo wam zal kasy a mi jest was zal bo na piratach jest chuj a nie wow. Nigdy nie dosiwadczycie kurwa radosci z przejscia jakiejkolwiek 25-tki albo czego innego, "lame" i tyle.X(
wszystko.

aaa i jeszcze jedno, nie chcecie placic bo wam mama czy tata nie dadza na gre, nie stac cie to idz zapracuj tak jak np. ja bo mi rodzice na gre pieniedzy nie daja, na kompa mi nie dali, jedynie co mi daja to dostep to neta. proste....

CytrynowySorbet 07-07-2008 07:20

OMG. Widać, że niektóre gry budzą negatywne uczucia ~~
Nie jestem ani po stronie privów, ani po stronie globca

Relosu 07-07-2008 07:54

Brojek. Szczeze? Ja mam inne wydatki. Prad, woda, mieszkanie, paliwo, necik, szkola. I wychodzi na to ze jak wydac na miesiac wow'a to przez tydzien ja nic nie jem...

eerion 07-07-2008 08:14

@up:
Wydajesz na tydzień jedzenia 50 zł?

Chleb z keczupem mode?

Osar_Delving 07-07-2008 10:15

Ej, mam prośbę. Podobno (kolega mi mówił) w WoW'ie są bitwy graczy - Horda walczy z przymierzem. Mam pytanie. Podacie mi linki do filmów z takimi oto bitwami graczy? Ja nie znalazłem.

MonszTfojejRzony 07-07-2008 10:51

ahahahhahaah xD
@up
Przepraszam musialem...

Btw. 59 :)

Lord Dreathan 07-07-2008 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osar_Delving (Post 2164977)
[...] Horda walczy z przymierzem. [...]

Przymierzem :P

Jeżeli chcesz zobaczyć filmy z "owych" walk, to wpisz na youtubie Coś w stylu "<nazwa klasy + ewentualny specc> PVP".

@up

gz;p

Dawergo 07-07-2008 11:05

@up
A ja dopiero 53... ;( xDDD

Vil 07-07-2008 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brojek (Post 2164756)
wprowadzam nowy kurwa punkt regulaminy tego tematu.
#. osoby grajace na serverach pirackich nie maja prawa do wypowiadania sie.

jak cie tak to boli to za przeproszeniem s*******aj na wow.battlenet.pl, oni tam chyba maja w regulaminie odpowiednie punkty.

Cytuj:

Tak samo jabym nasikal do butelki i przylepil naklejke tymbark " jablko mieta" to tez nie jest tymbark.
jakbys to zaczal sprzedawac i tak by nikt nie zauwazyl.

Relosu 07-07-2008 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2164832)
@up:
Wydajesz na tydzień jedzenia 50 zł?

Chleb z keczupem mode?

dla 1 osoby 5 dyszek to jest looooz na caly tydzien. No chyba ze sie je kawior na sniadanie....

sphinx123 07-07-2008 14:26

Privy to nie WoW! Mówię tak, ponieważ płacę abonament, defacto jestem lepszy , zresztą grając na globalu jestem pr0 playerem i Ci z privów nic nie wiedzą o tej grze!

PS. Gdybym grał na privie, to bym miał o 180 stopni inne zdanie.

Osar_Delving 07-07-2008 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan (Post 2165108)
Przymierzem :P

Jeżeli chcesz zobaczyć filmy z "owych" walk, to wpisz na youtubie Coś w stylu "<nazwa klasy + ewentualny specc> PVP".

@up

gz;p

EEE ale tam są bitwy 1 na 1.
Mi chodziło o jakieś wielkie xD
20 na 20:P
O coś podniecającego mi chodziło

Sajrus 07-07-2008 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osar_Delving (Post 2165540)

xD redtube.com, tak na serio to BG (battleground takje wielkie bitfy)
Wpisz na youtube: WoW Battleground <klasa> ;o

Relosu 07-07-2008 15:01

I po to sa rivy. Jedna wilka bitwa 100vs100 to norma na pewnych serverach. And whos have better ?

Lord Dreathan 07-07-2008 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osar_Delving (Post 2165540)

to wpisz warsong gulch(10 vs 10) arathi basin( 15 vs 15), eye of the storm ( 15 vs 15), alterac valley ( 40 vs 40)

Vrael 08-07-2008 14:21

Prawda jest taka, że na privach dużo mniej się można nauczyć niż na globalu, odwiedzam czasem privy pvp, żeby się zabawić to ci ludzie naprawdę są słabi...

_WrD_ 08-07-2008 14:27

@up
Ja tak samo. Grałem na WoWscape lockiem, full t6 zdobyłem(i to z wielkim trudem, bo tam znaleść team, który nie rozejdzie się po Archimondzie, to sztuka) i myślałem, że opanowałem WoWa, że jestem pr0. Kupiłem WoWa i zagrałem na globalu - to zupełnie co innego. Człowiek na privie, gdy tylko osiągnie 70 lvl, leci szturmować BT i tak naprawdę zna tylko drogę do Illidana, poprzez Mother. Okazuje się, że na globcu BT robi się 2-3 dni, rajdując do późnej nocy i dalej następnego dnia - zresztą podczas lvlowania robi się instancje i dużo można się nauczyć.

Kiedyś nie wierzyłem, teraz wiem - Granie na oficjalnych serwerach Blizzarda ZNACZNIE różni się od grania na prywatnych serwerach. I będę podtrzymywał - PRIVY TO NIE JEST WOW!

Shiray 08-07-2008 15:03

Co więcej przyjemność z grania na privach jest jak dla mnie żadna ;<

sphinx123 08-07-2008 15:13

Mnie priv wciągnął tak na 2 miesiące i nie żałuję ;)

MonszTfojejRzony 08-07-2008 22:17

betewu...61!

ŁaaaaaaaaaaaaAaała !

Lord Dreathan 08-07-2008 22:21

:P

Ashes back on the track! BT - here we go again. W końcu.

Vil 08-07-2008 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2167774)
Mnie priv wciągnął tak na 2 miesiące i nie żałuję ;)

mnie priv wciagnal na 2.5 roku i dalej nie mam kasy na globala.

MonszTfojejRzony 08-07-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2168747)

ALe na pacca tak ;p

xoz 08-07-2008 23:38

Cytuj:

jak zamiast zbierac na pre-paida to browary żłopiesz to tak jest :P
tak sie teraz studiowanie(?) nazywa, no nie?

privy nie sa takie zle, chyba ze mowa o fun servach

Verkal 09-07-2008 00:37

@up
Nie są złe? Ponad połowa talentów i skilli nie działa tak, jak powinno, bonusy od broni nie działają, moby poruszają się po mapie, nie zważając na góry, czy wzniesienia... Nie używają skilli - popatrzcie na takiego Illidana - na globcu cholernie trudno go zabić - używa wielu obszarówek i innych hard skilli, których na privie, niestety, nie ma - dlatego 9/10 postaci 70-lvlowych biega w full t6. Żal.pl

I prosiłbym ludzi, którzy grają na privach o nie wypowiadanie się w tym temacie, ponieważ tacy ludzie NIE MAJĄ POJĘCIA o tej grze. Wszystko. ^^

Vil 09-07-2008 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verkal (Post 2168839)
I prosiłbym ludzi, którzy grają na privach o nie wypowiadanie się w tym temacie, ponieważ tacy ludzie NIE MAJĄ POJĘCIA o tej grze. Wszystko. ^^

Przeciez nikt nie jest tak glupi zeby udawac persone opiniotworcza bazujac na privach lol. Nawet na tym forum tak glupich chyba nie znajdziesz.

Cytuj:

dlatego 9/10 postaci 70-lvlowych biega w full t6.
I niech sobie maja podniete ze sprzetu i zyja w blogiej nieswiadomosci tego, ze mogliby go zdobyc bawiac sie przy grze znacznie lepiej. Moze cie to zdziwi ale absolutnie sie z tym zgadzam.

Cytuj:

tak sie teraz studiowanie(?) nazywa, no nie?
dokladnie.

Cytuj:

jak zamiast zbierac na pre-paida to browary żłopiesz to tak jest
polowe ( albo i wiecej ) prepaida przekisze czekajac az mi lagi mina, po co mam za to placic ?

xoz 09-07-2008 01:04

Cytuj:

Nie używają skilli - popatrzcie na takiego Illidana - na globcu cholernie trudno go zabić - używa wielu obszarówek i innych hard skilli, których na privie, niestety, nie ma - dlatego 9/10 postaci 70-lvlowych biega w full t6.
niektore z bossow na privach sa tak oskryptowane, ze trudniej je zabic niz na globalu. nie uogolniaj privow.

CytrynowySorbet 09-07-2008 07:40

Cytuj:

@up
Nie są złe? Ponad połowa talentów i skilli nie działa tak, jak powinno, bonusy od broni nie działają, moby poruszają się po mapie, nie zważając na góry, czy wzniesienia... Nie używają skilli - popatrzcie na takiego Illidana - na globcu cholernie trudno go zabić - używa wielu obszarówek i innych hard skilli, których na privie, niestety, nie ma - dlatego 9/10 postaci 70-lvlowych biega w full t6. Żal.pl

Ja już nie wiem... Te forum dzieli się na 3 grupy: dzieci uważające, że płacą tylko głupi (Tibia - Pacc), ludzie (z pełnym szacunkiem do WAS), którzy uważają, że tylko głupi NIE płacą (WoW - glob) i osoby neutralne.

Uczepiliście się tego jak rzep psiego ogona. Niech sobie grają na privach i co, tak was to boli? To ich sprawa, że nie odkryją wszystkich zalet tej gry. Grałem na privie, gra mnie tak wciągnęła, że zacząłem grać na globalu, to też jestem zły? Teraz się skończyło, trza szukać czegoś innego.

@Vil: Nadal grasz na tym priv servie? :P Możesz podać nazwę, to może też sobie pogram ^^ Ktoś tam jeszcze od nas gra?

eerion 09-07-2008 08:21

Cytuj:

Ja już nie wiem... Te forum dzieli się na 3 grupy: dzieci uważające, że płacą tylko głupi (Tibia - Pacc), ludzie (z pełnym szacunkiem do WAS), którzy uważają, że tylko głupi NIE płacą (WoW - glob) i osoby neutralne.

Uczepiliście się tego jak rzep psiego ogona. Niech sobie grają na privach i co, tak was to boli? To ich sprawa, że nie odkryją wszystkich zalet tej gry. Grałem na privie, gra mnie tak wciągnęła, że zacząłem grać na globalu, to też jestem zły? Teraz się skończyło, trza szukać czegoś innego.

@Vil: Nadal grasz na tym priv servie? :p Możesz podać nazwę, to może też sobie pogram ^^ Ktoś tam jeszcze od nas gra?
Chodzi raczej o ocenianie WoWa po piratach. To tak jakbyś chciał ocenić wina pijąc jabole. Ocena nigdy nie będzie choć trochę trafna

Xelius 09-07-2008 08:43

Cytuj:

@up

Ej ty Panie super pr0 elo! Przecież Ty jesteś taki fajny, że nie powinieneś się tu w ogóle wypowiadać - wiadomo, że ty masz racje.

@Odnośnie tych privów

Grając 2h-3h Co dwa dni chyba nie opłaca mi się płacić za globala?

MonszTfojejRzony 09-07-2008 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2168979)

@Vil: Nadal grasz na tym priv servie? :P Możesz podać nazwę, to może też sobie pogram ^^ Ktoś tam jeszcze od nas gra?

A kim Ty jestes, ze mowisz "od nas"?

@up
Tak wiec skasuj banner w sygnaturce.

_WrD_ 09-07-2008 12:29

@Xelius
Skasuj to, dziecko :)

Vil 09-07-2008 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2168979)

Zle uogolniasz.

Tibia jest na tyle nieskomplikowana gra, ze malym nakladem srodkow mozna stworzyc darmowy serwer ktory, przy odpowiednim skonfigurowaniu moze byc o kilka klas lepszy od tego co serwuje Cipsoft, ktory dawno przestal byc wyznacznikiem tibijskiej jakosci. Jesli chodzi o WoWa to sztaby ludzi pracuja nad tym, zeby po wyjsciu kolejnych patchow dzialalo cokolwiek a i tak efekt jest mizerny. Reasumujac w Tibie nie placac mozna grac, w WoWa mozna probowac sie pomeczyc.

Cytuj:

Chodzi raczej o ocenianie WoWa po piratach. To tak jakbyś chciał ocenić wina pijąc jabole. Ocena nigdy nie będzie choć trochę trafna
alez ludzie tutaj wzbraniaja sie od oceniania WoWa po privach ! Nie widze zeby ludzie sie pchali do chwalenia sie awansami na funserwerach, nie widze zeby podniecali sie biciem Ilidana w 8 osob ( pzdr WoWLegion ) czy kompletowaniem sprzetu za 1800 BH w 3 dni ( pzdr WoWLegion ). W moim odczuciu to wy stwarzacie problem jadac tak naprawde nie wiadomo po kim, zamiast takich ludzi zalowac.

Cytuj:

niektore z bossow na privach sa tak oskryptowane, ze trudniej je zabic niz na globalu. nie uogolniaj privow.
Jeszcze sie nie spotkalem z bossami ktore bylyby trudne do zabicia z powodu innego niz glupota ludzi w teamie, co na privach jest niestety nagminne i wlasciwe dla 85-95% populacji. Wez pod uwage ze skryptowanie bossow z gatunku skomplikowanych nie jest w niczyim interesie i zazwyczaj niekomu sie nie chce tracic na to czasu. Konczy sie na tym ze np SWP po wejsciu to tank&spank dla ludzi w zielonym sprzecie.

_WrD_ 09-07-2008 12:45

Proponuję założyć trzy oddzielne tematy: "World of Warcraft - Private Servers", "World of Warcraft - Official Servers" i "World of Warcraft - Screenshots". Byłoby mniej kłótni, a i ci, którzy chcą pooglądać sobie zdjęcia z gry, nie musieli by łazić po tych ponad 100 stronach i ich szukać... Co wy na to? ^^

Oczywiście za zgodą moderatora(bądź administratora) tego działu, prosiłbym o wyrażenie zgody w tym temacie.

Lord Dreathan 09-07-2008 13:13

Pomysł całkiem ciekawy, aczkolwiek obawiam się, że moderatorom by się to niebardzo spodobało ;P

Rothes 09-07-2008 13:23

Ja nie mam nic przeciwko. ;) Vil też nie powinien. Z grona moderatorów do tego działu chyba nikt poza nami nie zagląda.

Dopiszcie najwyżej, że tematy powstały za zgodą moderatora to unikniecie ewentualnych problemów z nowowybranymi.

_WrD_ 09-07-2008 13:58

Więc czekamy na zgodę Vila i tematy mogą zostać stworzone. Halo, Vil? Oh, mamy kłopoty z połączeniem. Zapraszamy państwa na reklamę, postaramy się to naprawić. Przepraszamy za usterki. ^^

Tak żeby nie było offtopu dopowiem, iż w końcu znalazłem klasę(i rasę), którą gra mi się świetnie - troll rogue. Mam(narazie - może to przez to, że nie lubię grać ciąglę tą samą klasą i muszę sobie robić 'przerwy') dość długiego castowania Holy Fire i Smite, oraz tego, że SP nie jest zbyt dobry na pvp - większość klas z łatwością może mnie zabić(długi cast spelli, tylko 1 cc będąc po stronie Hordy - Shackle UD kompletnie nieprzydatny :/).

malkolm 09-07-2008 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rothes (Post 2169477)
Ja nie mam nic przeciwko. ;) Vil też nie powinien. Z grona moderatorów do tego działu chyba nikt poza nami nie zagląda.

To przy okazji można by sprzątnąć przyklejony temat w dziale RPG: "polska strona WoW", kierujący do serwisu wowpilot.
Serwis (strona +forum) już nie funkcjonuje.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56.