![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To jest forum o wojnie na nebulii...a nie o poprawnym używaniu j.polskiego. Jak nie macie na odpowiedź kontrargumentów związanych z nebulą to dajcie sobie spokój. Wytykanie błędów co do poprawnego używania znaków interpunkcyjnych świadczy tylko o waszej bezsilności... |
No to powiedz mi co do chuja zrobił wasz thunderbolt?
@Nebulafajter Stary nie napinaj sie tak, bo jeszcze żyłka ci pęknie. |
Cytuj:
|
W takim razie ja pokazalem ze smiejacy sie lycha z nebulamastera ma ten sam problem.
|
Cytuj:
|
@Thundergówno
Mój drogi, lycha w swojej wypowiedzi cię zacytował, więc chyba logiczne jest że jego wypowiedź szła w kierunki m.in Nebulamastera. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@thundergówno
ambitne wyzwiska ;] |
Cytuj:
|
filozofie hidka nt tej zje*anej gry
A ja tak zmienie temat, bo po chvj sie klocic, gdy mozna ponarzekac - rzekl Hidek.
Otoz, nie zastanawialiscie sie nigdy dlaczego nie poszerzyli mostku na VDL - afera na Novej, 10 sneakow na miesiac w tym miejscu, a oni caly czas trzymaja tam jednokratkowy most z miejscami do stackingu. A poszerzyli np. miejscowe na desercie, ktora byla uzyta tylko raz, poszerzyli thais trolle, gdzie zmarł Thegi niegdys (miejscowa uzyta 5 razy), poszerzyli ogolnie wiele ciekawych miejsc, a most na VDL-u jak stał, tak stoi. Mowie wam, z tego miejsca, ze do Tibii 8.5 to zmienia. Kolejna sprawa, to ze z kazdym updatem utrudniaja sneaking - na 7.4 mozna bylo robic uhtrapy i 2 40 lvlami zabijac praktycznie kazdego, a na 8.1 juz tak udupili knighta i poszerzyli niektore miejsca, ze sneakowanie i campienie jest praktycznie niemozliwe. Odebrali UE combo i teraz na wojnie musimy miec po kilkadziesiat osób po jednej stronie, by dzialac sukcesywnie i madrze. /TheTwojaStaraDwarf ps zamiast sie klocic, lepiej napiszcie co o tym sadzicie. |
Na trollach w thais bym nie padł, żeby nie jeden człowiek, który zawsze musi coś odjebać. A ten vdl, VDL JEST ZJEBANY, bo najta mogą złożyć ;[
A widziałeś, że tam na mount sternum gdzie zabiliśmy kiedyś Kazika Zabijakem i NODOIOSA TYRANA poszerzyli przejście? Bo na tamtej akcji Xendosa się nie mieścił ;] |
1szego dnia po update się załamałem. Można powiedzieć że jedyny w pełni prywatny exp został mi odebrany. Zabrali Pz na wejściu do drakoni. Teraz już nie będzie blokowania drakoni i botowania na ghoulach i wyciągania po 50~k dziennie. A co do miejsc poszerzonych to Wejście na Hg gdzie też były prowadzone masslogi ;). Dziwie się że nie poszerzyli kładki nad lawą przy wejściu na drakonie. Jest to wcale nie gorsze miejsce do masslogowania niż VDL
|
Cytuj:
@Seredo Na Draconie w porownianiu z VDL-em nikt nie expi i jest tam mniej masslogów. Nawet nie wiedzialem, ze wejscie na HG poszerzyli, no to w ogole super... |
Teraz wejście ma 3 sqm szerokości ;) Więc totalna maskra
|
Cytuj:
|
Zamknij dupe niedojebany pierdolony psie, ja zaczalem dyskusje i ja cie wyzywalem? Nazwalem cie tylko thundergownem bo wszyscy wiedza ze nim jestes;c, a ssac to mozesz ty swoim przyjaciolom z vu. Chociaz w sumie tak im juz wylizales rowa ze chyba wiecej sie nie da, co nie?
|
jedziecie, chlopcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra chuj wam w oczy, jadę na wioskę, wrócę w niedzielę. Cya |
pare razy wczesniej, juz sie cos takiego udalo, szkoda ze nie bylo nas tam wszystkich to wtedy by nikt nie padl. ale i tak mielismy farta, jakby kaziu zaryzykowal i zaczal nas bic wczesniej i blokowac to bysmy wszyscy padli =D
|
Cytuj:
|
Z calym szacunkiem nebulafighter, ale probowalismy tu wlasnie zmienic temat, zeby zamiast bezsensownych klotni i zaczepek byla jakas ciekawsza dyskusja, wiec prosilbym cie o zmiane zachowania.
|
Debil inaczej nie potrafi się wypowiadać na forum.
@The Dwarf. Komu było, tak bardzo szkoda tego 60 lvla? |
Nie bede szykanowac innych na forum =P wiec nie moge powiedziec, jak ta osoba bedzie chciala, to sama ci powie xD
|
Godzina 10:08~
Mass log VU... Godzina 10:12 W wyniku mass logu ginie 126 royal paladin Nick: Emval ;( |
Cytuj:
btw. seksi masz avatar |
Mnie tez wczoraj dentkli ale to gildia o gangsterskiej nazwie Victum Omnis do teraz sie jeszcze czense:/
|
Gold shooter by Tana Max,Wizz Lowe,Brave Maly,Pushdel
kolejny paralita z trzesacymi sie lapskami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Next soon. |
Cytuj:
|
Cytuj: