![]() |
Cytuj:
godzina popoludniowa |
Cytuj:
Już mu mam brawo bić, czy zaczekać?? Chodziło ogółem o całą gildie, nie raz w nocy widze 7-10 osob z RC online, którzy expią. Pozdro. |
Cytuj:
|
krell spi...
|
Godzina popoludniowa chcemy open i ? kapa :( :evul:
|
Chcieliscie open stojac w defensywie? xd
|
Napisalem wyraznie na statku czy walczymy po czym Eter Rael napisal ze nie da rady :)
|
Cytuj:
sure hi please bring me to ankrahmun (spam) ankrahmun yes' chwile pozniej '18:56 Eter Rael [170]: nie da rady ob ;p' jakto jest ze jak nie robimy to zle jak zrobimy to tez zle?Xd |
Cytuj:
|
@up
ależ nikt cie nie wini ;) ale i tak: pak pa dak! joke taki xd nie mogłem wytrzymać wybaczcie :p |
@ up
Debil ahahahahaha "pak pa dak!" Roz*******a mnie to hahahaha |
Cytuj:
Pajac to możesz sobie mówić do matki, ojca, a nawet do psa. @Topic Szkoda juz troche tego Krella, ale skoro sie umoczyl to padac niestety musi;/;/ A co z gildia Dark Dasola, sa od was free?? (sadze, ze nie) ale wolalbym poznac wasze zdanie>:) Pozdro. Hawan |
Było nas około 17 osób na vencie z czego może 4 sorców/druidów, więc....
|
Cytuj:
|
Arcy to nie mowcie potem ze No Pay No Play nie wychodzi (stare Rise). Bo dla was nie ma argumentu ze nie ma ludzi a sami sie nim tlumaczycie...
pzdr @topic Ladne combo juz wam wychodzi ;] Kto wylicza ??:P |
20:34 You see Rogstah Fearless (Level 200). He is a royal paladin.
|
Cytuj:
|
I tak do wiadomosci wszystkich ;) Nic sie nie zmienilo;) Ciagle nie bedziemy wychodzic na OB. Poprostu taki jedno razowy wyskok ^^ Wiec nie napalajcie sie ,ze cos sie moze zeminic Xd Expijcie sobie spokojnie :*
|
Coś nuda Panowie, nie? :/
|
Cytuj:
Mumia Cie zgwałciła ? |
My sie nie nudzimy ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Arcy U nas 4 sorkow/drutow na vencie to codziennosc wiec o co ci chodzi xDDDDDDDDDD |
Cytuj:
Po starych ci nie wjechałem, tylko zakomunikowałem ****U, że takie słówka to sobie możesz mówić do starych, złego slowa o nich nei powiedzałem. @Topic No nice 200 lvl kolejny na morganie. Będzie OB XD? Pozdro Hawan~ |
Kafar czy ktos tam napisal wyzej, ze OB narazie nie bedzie...
Co popieram ;) |
Cytuj:
|
lap Go Dus Go Wpierdol Pusc Go !111
|
double :[....
|
Cytuj:
Aff ostatni raz ci odpisuje.... Wytłumaczyłem ci tylko ocb i tyle. Czytać chyba musisz się nauczyć. Co do bota, tylko winny się tłumaczy:) A morde jak wyżej napisałem możesz zamknąc psu, mamie tacie -.- @Topic Czyli NPNP bedzie karala tylko RC& Rede~ na expach?? Pozdro Hawan~~ |
HIehiheiEHiEeHiehie
Dobrą beke mam z was jak czytam to forum xdd. Na tych 135 stronach jest kilka postow które maja sens. Hail _/ Should i stay or should i go ? ; o |
Ofc stay ;]
@Pensive ten twój podpis jest fajny xD @Zwidek Tee, no zwidek szacuneczek :] |
Co poradzisz ; F
|
Cytuj:
Wasz, Zwidek |
18:27 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Eter Rael. He was killed by Victeron. :oooooooooooooo |
VICTERON? Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemozliwe
Moze jakis filmik w koncu? :) |
SURPRISE !!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDDDD
|