![]() |
Kiedyś jeden z gitarzystów Korna powiedział, że Hitler poszedł do nieba bo wierzył w to co robił. Oczywiście wypowiedz została źle zrozumiana i został wyzwany od faszysty przez media, jednak z logicznego punktu widzenia...
down thx... w sumie troche sie zbłaźniłem :D ake to z racij ciezkiego dnia :P |
waszysty? Popraw błąd ;D
Katyń to nie był obóz zagłady. Obozy zagłady były Niemieckie a nie Rosyjskie np. Auschwitz Birkenau. Stalin robił obozy pracy a nie zagłady!!!! SEN ~ |
Cytuj:
|
Powodzenia :cup:
|
Cytuj:
|
Poi qest zrobiony by Flow
|
gratulacje =]
@ edit Moze service teraz?:) |
Cytuj:
|
Ghazbarn
Moze nooby jeszcze nie widzialy.
http://tibia.looki.de/forum/showthre...hlight=morgana @POI cam plz? |
Bo tylko "nooby" mogły tego nie widzieć. Panie "pro".
|
Gz Poi
No no!:cup: nice chlopkai gz POI'a kiedy nastepna wyprawa:>?:p
|
@2up
Dobrze panie "semi-pro" |
Gratulacje... kto ma i ile chodzi Arcane staff xD!
|
Filmik PLX
|
Co ciekawego jest w czterogodzinnym filmiku, gdzie nic sie nie dzieje, tylko na koncu w finalroomie nagrody sie odbiera?
|
Cytuj:
|
sell avanger 120 k xd
|
pierd*lisz jak potluczony ;]
|
A kiedy Inq~planujecie ?Kupowanie na masowa skale Essencji i Vamp Dustow , wskazuje , że wkrótce :PP
|
Niedługo idą :]
|
Cytuj:
Sądzę, że Arcane Staff to droga rzecz, bo mało osób ją wzięło, tak jak anni miś. Ze 400k to lekto powinno być warte. xD! :mag: |
Cytuj:
400k może nie, ale drogo bede sprzedawał :P Zobaczymy jakie dyrektywy będą. |
Lavio Cold
Dec 07 2008, 11:01:17 CET Killed at Level 200 by Nashgan and by a betrayed wraith Bedize nowa wojna panowie i panie ;) |
@Kafar
Let the bodies hit the floor ;) @Malfroy chyba kurwa dawno Ci skull helmet z bani nie spadl... |
GLEBA ŻYDZIE!!!
Dec 07 2008, 11:01:17 CET Killed Lavio Cold at Level 200 ok czekam na Ciebie suczko |
co sie stalo ?
|
Lavio, a mówiłem Ci, NIE OBRAZAJ MOJEJ MATKI. Dzieki Ci Robercik ze mnie broniłeś :) Lavio...masz pograne.
|
@up
Signed ;* |
Dobra :p Ale dokładnie co sie stalo ??!!
|
Lavio powiedzial Endrjowi, ze nie lubi jego mamy bo robi zakupy w innym sklepie niż on więc capnęliśmy Lavia na expie ;)
|
Aha ;p to dobry motyw :p
|
Lavio , Victeron i troche ludzi z old Arpens bedzie walczylo przeciwko Rise ,AB i Kilku osoba z Arpens starego. Tyle niedlugo sie podizelimy.Russel i jego team prawdopodobnie pomoze Rise i reszcie.
;) Let the bodies hit the floor |
Akon z kim będzie ??
|
Akon z Russelem czyli chyba z Rise
|
Będzie się działo :p , a Ty Kafar z kim będziesz ?
|
stare Rise trzyma sie razem..
|
To git :):P
|
Let The Bodies Hit The Floooooooooooor
|
Cytuj:
|
Ja ide tam gdzie więcej płacą :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |