![]() |
Cytuj:
|
Oderwaliście się trochę od "reala" śniadanie wielkanocne wpierdoliliście teraz możecie ponownie wrócić do normalnego życia (dla niekumatych - tibii) B)
|
http://www.youtube.com/watch?v=DjFkPq6ZArE
drugi film, zepsulem ze swiatlem ale w nocy robilem a nie chcialo mi sie poprawiac |
o tak o, pierwej byl windows muvi mejker a tera sony wegas
|
bemko co to za ots o,o
|
nudno sie zrobilo na tej arcanii, nie prawdaz?
|
dziś, za swe niecne czyny zapłacili:
Lady Bloodacious Apr 13 2009, 22:51:47 CEST Killed at Level 96 by Keny Arakes and by Ethiny Nohel Ferky Apr 13 2009, 23:00:17 CEST Killed at Level 101 by Arcy Filu and by Pan Klex Knijouyrliu Apr 13 2009, 23:24:51 CEST Killed at Level 104 by Keny Arakes and by Ethiny Nohel Issurion Apr 13 2009, 23:53:12 CEST Killed at Level 107 by Keny Arakes Silanar Zazerion Apr 13 2009, 23:41:46 CEST Killed at Level 139 by Funkcjonariusz and by Arcy Filu bez sdkerow xddddd no i musze przyznac ze arcania to zbieranina noobow, bez kitu. tylko temu Is~ trzeba oddac, ze moze i dal sie trapnac, ale dobrze walczyl ;p i leczyl sie tak aby nie wastowac potow, czyli poty+manasy i exury a i akurat nie przez nas Dawuth Apr 13 2009, 23:15:09 CEST Killed at Level 83 by Pan Klex and by fire [...] Apr 13 2009, 23:21:08 CEST Killed at Level 70 by Dawuth and by fire ladnie nawet dzis, krowa camow nie ma |
dobry grill ziom!
|
CZIKEN
00:14 Fayter [151]: nie wybiegam z dp |
widzimy sie w kfc? btw nice diss!
|
Wita Interregnum , inaczej Bezkrólewie ,
Dopóki nie ma Króla , będziemy stać na czele. Zintegrowana grupa ludzi, których walka jest celem. Jak cel uświęca środki , zatrzęśmy tym serwerem. Interregnum wiesz ? To całkiem inny ustrój, Gdy robimy ci wjazd… nie opanujesz pulsu. Na oro przyszedł czas , nowa oponentów grupa. Przyjdzie zaliczyć open , skopiemy ich po dupach. Kroczymy szybkim krokiem przeciwko grupie błaznów. Rozejdzie się po kości ,gdy tu poprawimy nastrój… LOL ? :( Jednak ten PeHa to kretyn :) |
nom, trzeba przyznac, ze ten tekst jest kretynski na maxa.
|
Z ciekawości przylukałem sobie ranking Arcanii. Mamy 32 osoby z poziomem 200 a bliscy uzyskania tego poziomu są następni. Osoby o poziomie doświadczenia numer 200 + to w 95% członkowie gildii Interregnum. Jaki z tego wniosek ? Nie ruszać "gówna" bo śmierdzi :) Kolejne gildie które wywołają im wojnę są bez szans. Kiedyś był grozny tylko Aata Arhari a teraz jest tych Aat troche więcej. Zamiast szukać wojny wbijajcie chłopaki poziom i poczekajcie a sami się zaorają :)
Btw. Skrót powstały przez Firmę JP nie oznacza tylko jebać policję ;) Tekst PEHA to totalne gówno :D |
|
|
a ja sie kurwa martwiłem, bo ktos mi podał info ze tylko 2 osoby na mnie głosowały na hunted 4ever :D:D super :D w koncu ktos mnie docenił
|
Panowie nuda na Arcani powróciła :)
|
Tak nuda nuda. Za to jakie male paymenty taki 100 lvl ma 350k rofl, co to ma byc o_O
|
Cytuj:
Dlatego ludzie huntowani mimo niskich paymentów nie powinni się spłacać. Tanie nie jest zawsze dobre, a zazwyczaj jest na odwrót. Nawet kupując telewizor w promocji za grosze trzeba się spodziewać że długo z niego telewizji nie pooglądasz. Tak samo i tutaj, spłacicie się to Interregnum będzie tylko szukać powodów żeby was znów dojechać. Poczekajcie kilka miesięcy Aata wbije 300, Kajko wbije 300, i inni powbijają 250+ i kogo oni będą bić? Zaczną bić samych siebie bo nikogo innego nie będą mogli z powodów w/w. A wynika z tego że skoro swoich kumpli bić nie mogą, to dają wam szansę na spłatę. Niskie paymenty zachęcają na spłatę lecz nie powinniście tego robić gdyż nawet jak i powbijacie te 200 levele to oni i tak was dojadą gdyż będą mieli poziomy o 100+ większe od was. Skoro dają wam niskie paymenty to od razu można zauważyć że pieniędzy mają jak lodu i gotówki nie potrzebują. Skoro nie potrzebują pieniędzy to czego chcą? Odpowiedz jest prosta - wasze postacie są im potrzebne aby móc je według slangu Interregnumowskiego "zaorać". To tyle z mojej strony, Teraz czekamy na odpowiedz Interregnum :D Pozdrawiam ;) |
brawo, jak zwykę prawda. ci co sie spłaca beda pełnili funkcje podnoszenia morali inter xdd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no bo w koncu ktos mnie docenił xdd chara do grania mam i tak, a nie mógłbym płacić jako felix z prostej przyczyny, a mianowicie skończyło by mi sie pk, czyli tym samym radość z gry. juz nie mowie o tym ze aktualnie to jest 'wypłacanie', bo to tylko pierwszy krok do wolności, tej w której mozesz normalnie expic
|
sworderek, amak, sonic, to wiadomo whisper. ale byku to chyba nowy owner albo co xdd z 30 typa zapłaci
@DAŁN no naprawde wyzywanie cientego galiego i ekipy to glupota. jestem hunted nie 4ever tylko do next wojny ;x i jestem z tego dumn skoro jestem na liscie przy sevie, achmedzie i najgorszych znienawidzonych ludzia na serwie :DDDDDDDDDD |
tak jak powiedzialem juz felixowi na vt, to ze nie moze wyplacic sie wynika tylko i wylacznie z jego glupoty (nie chce cie obrazac ale coz ahaha)
zdziwiony jestem tylko casperiusem, niestety przykra niespodzianka |
Cytuj:
|
dobra, dajcie mu sie splacic bo bedzie o tym gadal przez miecha haha
|
Morut jest na liscie a tez ma chec sie wyplacic , i raczej sie wyplaci
|
macie, napewno takim jpciakom jak wy sie spodoba ;o
http://www.youtube.com/profile?user=Axmar1&view=videos nowe haslo :D sie jara, hwdp, nienawisc do systemu a i tak ps. to jest najlepsze od firmy i doktora jointa http://www.youtube.com/watch?v=zb9jNvZZ5uk |
morut=//=felix to po1. po 2 wiadomo ze osoby pokroju mnie cadi bądź neilu, daliby x wiecej to byliby wolni. jp
|
Panowie, Nasza-Klasa schodzi na PSY. Dzisiaj po dłuższej nieobecności na mym profilu widzę że można wystawiać oceny fotek. HAHAHAHAHAHAHAHAH Totalnie ta nasza-klasa się s*****ła :p
|
Cytuj:
|
kto mi da sw33ta$$na ocenke hihihihi?
|
Ja tam doszukac opcji o zablokowanie tego nie moge znalezc ;s btw co za roznica w komentowaniu zdjecia a opiniowaniu skoro i tak to samo beda pisac?
btw trepy co mi wysylaja codziennie jakies hacklinki na gg darujcie sobie nie wchodze w te shity "9264655 (16-04-2007 14:38) Team Tibia.pl Grasz w TIBIE? Niechcesz miec keyloggerow ? , Haków ? Ściągnij to oprogramowanie sprubuj! może masz keyloggery? --->tu byl link do keyal <---- INSTRUKCJA: 1. Ściągnij plik 2. Kliknij na niego dwa razy (nic nie powinło se wyedy stać, jeżeli masz błędy to i tak sprubuj przejść do następnego punktu) 3. Włącz Tibie , i sie zaloguj , program znajdzie sam keyloggery i wirusy w Tibi !! 4. Koniec ---Jest to wersja Beta, prosze o wypisywanie błędow na ten numer gadu-gadu ------" omg i codzienie jakies 30 takich ;d |
Lafa ale ty jestes cham :((
|
Cytuj:
|
w pupie mam taką ochronę :D
|
Cytuj:
|
no no Fosfik sie wyplacil to mi sie podoba
|
no no i juz wraca do rooka :<
|