![]() |
|
macie jeszcze 2 dni exp'a xD AJ PROMISE
|
KURWA FAIL MIESIĄCAA HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
PRZEGLĄDAM SE KONTA NA VENCIE A TU BERIG MA NADAL KONTO Xddddddddd JESTEŚMY KURWA HARDKORAMIIIII xDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
a co robicie nowe 45? |
Nie, za dwa dni wyłączają wszystkie servery i będzie koniec tibii :( Olaf chyba skoczy z mostu :////////
|
Cytuj:
nie. |
Cytuj:
|
wojna od poczatku byla przegrana z takim hujowym liderem jak adde moze i PvP cos tam kmini ale lider z niego zaden
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to była kasia ale huj
do kanalow kurwa nieslubna córko stalina huju dziwko |
witam kurwa XDDDDDD
|
Cytuj:
|
brode - do pzta psie
|
Arcanooooo spiiiiiiiieeeeeerrrrdddddaaaaalllllaaaaaaaajjjjjjj nie zrzucisz mnie z tronu maszkaro jedna!
|
nieśmiałbym
Gremb to kurwa |
Cytuj:
H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@ Gremb po kiego wała sam siebie oszukujesz? Macie tak wy*****stego lidera, że ludzi z gildii wysyła na Securę, a sam daje X loga. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Btw., może Lesiu chce jeszcze jakiegoś knighta kupić? :cup::cup::cup: |
Akurat Ty powinnienes milczec bo gówno widziałes w dupie byłeś wiec psie na posyłki Akona stul jape bo takie pacany jak ty co od miesiaca sa w wojnie powinni nie miec głosu do wypowiadania się. Znasz Adde z legend jakie ci mama na dobranoc przed snem opowiada a gadasz o kolesiu jak bys go znal kilka lat, takim pvp jak on nie jeden chciał by sie poszczycić. "Macie tak wy*****stego lidera, że ludzi z gildii wysyła na Securę, a sam daje X loga." Twoja mamusia ma bujna wyobraznie - widac prostytutka.
|
whatever ...
Gratz wygranej wojny Flow. |
@up Hahahahaha
Jazda z Kur wami ! |
weź wiszu wyjdz i sie nawet nie staraj bo i tak mojego stażu i pracy tutaj nie pokonasz
|
wszyscy jestescie chrystusami hahah :D Czarny i Wiszu dorosli ludzie ,a takie siano w bani total :D. Ogarnijcie sie wszyscy.
|
Cytuj:
NIE KCESH ZEBYM SQMAL O CO CI CHODZI? =\ |
Jakby to powiedział Lavio, jesteście smutni :/
|
Cytuj:
|
Jesli chodzi o payment liste to ja mam juz swoje typy ;] i napewno opowiem o nich adminom ;]
Nobi Sra - niewyplacalny Sequel - ten gosciu sie dla mnie skonczyl - 10kk ;d musi mi sie za divisa zwrocic Tsun Dono - Niewyplacalny bo to sequel ;p |
Cytuj:
|
równie dobrze może przyjechać do mojej mieściny i pogadam sobie z nim ;]
|
Bym zapomniał tak tu spamuje caly ab team ze poprostu tego juz sieczytac nie chce dobra rada ? : wyjdzcie na dwor a nie w kanalach siedzicie
|
|
xavrass lavio vincenzo don qu x2
Ktos jeszcze ? |
Dona 2x, Keeph, shaikon, Sorcerer Thunder'blade, Sathoz, Xomerek, yanosik, armatyz 3x, mudry, vassanti, don salivo 2x, victoriano 2x, victeron
Avis poszlo od kladki tym razem. Bedzie kanapka? :) @edit nie chce mi sie juz szukac.. kanapka flow przegralo("pardą") |
Ladny organizator...
|
Cytuj:
CHYBA NIE MYSLELISCIE ZE MOWILEM POWAZNIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD WELCOME BACK XDDDDD |
Cytuj:
|
gz oddania charow szwedom ;d
|
Co tam sie dzieje paowie na pixelu ?:> Pochwalcie sie !:D
|
Cytuj:
|
gz oddania charow szweda...
Teraz chociaz bd rowno w walce na forum jedni gz oddania szweda drudzy gz oddania furorze |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |