![]() |
SzalonyBlond xP
Ha co oni cygnusa chcą wcisnąć Wam? xD |
Woah, zagrałem dziś i nie było lagów! Cud!...
Widzę że trochę nowych graczy przybyło... Więc do buddy mnie dodać :< Toshoyo |
Cytuj:
|
Póki nie ma możliwości gry w pomniejszonym okienku to ja chyba odpadam x_X
|
No a co najgorsze czesto ja kzrzucasz do paska wykrywa Ci hack'a i baj baj dc
:baby: |
Dzisiejszy quescik z bosem w roli glowej. No i na dodatek nowe ciuszki (ktorych za bardzo nie widac na przedstawionym zdieciu ;/). ^^
http://img142.imageshack.us/img142/8135/msstumpy.png |
ja tam wczoraj zrobilem assassina, wkrecilem sie do nawet fajnej gildii ^^ ale mam lipne stary i bardzo sredniawe eq (armor i legi na 30, rekawica na 25, brown bamboo hat, leaf earrings, glove na 20 lvl, buty na 20 lvl.. ; ss)
omg, chcialbym sobie zdobyc sauna robe, ale troche tak lipnie z tym diamondem, na malpkach mam tylko 15 bananow narazie a waste duuuuuze, pig heady raczej rzadko leca (?) a curse eye taile... tak w sumie nie wiem gdzie jest taki wielki cave z nimi. eMS, name Hailee |
Jednak pozostalem przy dexless choc jest ciezko bic lvle na stumpach : S.
Jak narazie do vip zapisalem jedynie Toshoyo. Moze znalazlby sie team na jakies hpq czy nawet kpq ? eMS, Kenami. |
Zarzucę wam jakiegoś screena z czegoś, w co gram jak na Maplu są lagi (X(X(X().
Że tak zwana "Pielgrzymka do Częstochowy" http://img38.imageshack.us/img38/3941/sied1.jpg |
A ja mam pytanie... Z kad wezne nowy fotel?
Jak narazie mam tylko ten lezak ktory dostaje sie na samym poczatku gry z jakiegos questa, i niebieskie krzeselko. Wiec z kad moge wziasc nowy, fajny fotel? ;) |
omg co to :o
ps 71 :cup: @up quest + teraz ten event z pigmy ma byc bez sensowny btw auqa 1 lipca xd @down ze stragii to twierze lubilem :D |
Cytuj:
|
Cześć siemacie! Ściągnąłem Maple Story Eu z Gamershell i kiedy gra już sie włącza uruchamia się drugie logo i wtedy ekran robi się czarny, a gra się wyłącza. Wyskakuje taki error : Mykeydefense Initialization Error (0x32A41002)
Proszę o pomoc.;( |
Jak mialem ten blad po restarcie kompa all bylo ok xd a w razie czego format pomaga na wszystko :P
@down odinstaluj zainstaluj probuj czego sie da ;d a jak nei to format i wszystko elgancko :P |
Okej to spróbuje i napisze czy mi się udało. Dzięki.
Formatu robić nie będę,a po resecie ciągle tak samo :(. |
@wklej loga z HijackThis'a ;)
@topic Ostatni upek ;) http://img189.imageshack.us/img189/6494/maple0031.jpg |
Co mam wkleić? Jestem w zasadzie nowy w takich darmowych mmorpgach więc mógłbyś mi to jakoś wytłumaczyć.
|
@up.
Po pierwsze zły dział. A po drugie... poczekać? |
Wolfen GRATZ:cup: postaram sie Cie dogonic w ciagu najblizszych dni :evul:
|
Zreperowałem pliki i ciągle to samo. Czy wiecie jak można to naprawić bez formata?;p
|
Ale macie fajnie... Gracie sobie razem, a ja sam na globcu popykam bez nikogo ;<
Dzisiaj jeszcze moze nabije 37 lvl i wrzuce zdiecia ;) Btw. Ladny mam podpis? o.O @down Po pierwsze, staraj sie edytowac posty, bo robi sie z tego maly chaos. Po drugie, ja sciagnolbym jeszcze raz gre, tym razem z oficjalnej strony i zainstalowal ponownie. Jesli to nie wypali, to musisz miec problemy z komputerem. Przeskanuj kompa antyvirusem, ale jak ktos wyzej madrze powiedzial, zrob logi z HijackThis, albo Combofixa. |
Zaczepiasty ^^ Pacz nie wiedziałbyś może jak mi pomóc?
@edit Ale co to jest ten Hijack i Combofix? A grę ściągałem z mirrorsite'a który był podany na mapleeurope. |
Mam pytanie. Jaka jest główna strona? Bo mapleglobal mi nie działa ;[
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@down jezus maria wszystko błędne wpisy w rejesrze, brakujące pliki itd. |
Syf w sensie wirusy?:p Sorry że tak się dopytuje ale jedyny darmowy mmorpg który ściągałem to była Tibia z nią nie ma raczej takich problemów.
@Vasth właśnie z tego zacząłem ściagac :P |
Cytuj:
|
A ja wyciagnalem od brata chara z party rigniem :D
Szkoda ze do maple nie ma mc ale 2 uzytkownikow i jazda xD i pt z ringiem kiedy chce ;pp:cup::cup: |
Opłaca to się, jak bijesz potwory jedną postacią?
|
Cytuj:
|
@
nie chodzi o roznice poziomow tylko o poziom postaci i poziom potwora postac brata ma 32 lvl ale i tak expa np na fogu nie dostaje :P jedynie za te curse eye i malpy ale malo ich sie respi. Dlaczego na fogu bo na voodoo nie ma gdzie postawic mule a na gs5/mp3 nie mam ar jeszcze ;p(i tak ide w starfe jak narazie ;p) |
Ściągnąłem Hijackthis i co mam dokładnie wkleić?
|
Cytuj:
|
http://img269.imageshack.us/img269/5118/maple0087.jpg
Chce ktoś zostać honorowym dawcą fame? xD Potrzebuję 14., aby nosić zbroję ;[ ( nie, nie chcę dexowej ) A tak po za tym to zachciało mi się scrollowania broni* i że tak sobie zażartuję, g*wno mi z tego wyszło ... * - by ktoś nie wiedział - 2h sword na 35 ma prędkość fast, natomiast na 40 normal... @ Wow we wrześniu 4th job xD @down: Jasne, joke... Wszyscy tak gadają, a potem ja jestem najgorszy ;[ ... Bo się nie stresuję, że taki będę... bo wszyscy żartują... tak?... emm... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Toshoyo Co do fame zagadam jak bedziesz online. |
Cytuj:
@Vasth: Ooo dzięki ;d Może napisz kiedy byś mógł, bo ja jestem raczeeej... "jak mi się chce" że tak powiem, i możesz mnie nie spotkać ;d @down: : D @edit,down: To chyba ten post: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=982 I po za tym co napisałeś jest jeszcze jedno podobieństwo: Cytuj:
|
Cytuj:
Też Fighter, też 40lvl, też Path of Time, też to eq (oprócz hełmu)... Jejku, przypomniały mi się te dawne, dobre czasy. Łezka się w oku zakręciła. |
Mam pytanie... Nie wiecie w jaki sposob moge zdobyc czapke w ksztalcie ciastka ryzowego? ;)
Btw. Mam zrobionego maga, w wakacje bedzie 30lvl, ale niewiem jaka wybrac druga profesje. Co polecacie? ;p |
Twoja postac twoj wybor ;p
jak wolisz expic w pt to cler, i/l i f/p hmm pogladaj filmiki na tubie co Ci lepiej odpowiada ;p osobiscie gdybym mial maga to i/l |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |