![]() |
Ja znalazlem Demon Shield w dp Venore. Byla dosyc duzo parceli i przypadkowo kliklem na jeden z nich i byl w srodku ^^
|
Ja najlepszy item co znalazłem to Knight Legi i Vampire Shield w Bagu na dole do Carlin :cup:
|
a ja znalazłem plejt armora w laysach
|
Cytuj:
|
na dole w ab zloty bp otwieram 1,2 k w zlocie :P
różne trofea (z 4) duzo lokow i kusz ok 1,5 bp 2 party haty 3 magic light wandy i WOCE :) na free items |
ja znalazłem bag po brzegi wypchany ognistymi runami w tym samym bagu był bag też wypchany ognistymi runami każda po 3
|
:d:d
Dawno Dawno temu, za 7 rzekami oddzielającymi thais od innych miast, expie se nam dragach i cycach, a ty patrze lootbag myślę sobie:
"kto mógł go zostawić skoro leżał pod drzewkiem a była to godzina 1 w nocy i nikt już tam nie expił". Otwieram go, patrze: label a na tym labelu... Nick mojego chara bo zapomniałem o tym bagu xDxD. miałem tam chyba z 38 dragon hammer, 18 dragon shield, z 51 dragon neklace (nie wiem czy dobrze pisze), 61 plate legs, 59 crossbow, z 31 serpentow, 27 WoI, z 40 steel helmet, 1956 burst arrow, 21 DRAGONBONE STAFF z 26 double axow, 38 green dragon scalow, 68 green dragon letherow, i 46 broadswordow. Aha i kasy z 32k w ZŁOCIE. Tak ogólnie to miałem po sellnięciu tego all to mi chyba miecha zajeło to tak z 300-400k :P:P P.S możecie mi nie wierzyć ale to prawda PP.S. Sory, ogólnie to mi wyszło 197548gp bo liczyłem tera :P |
mwhaha :D nie uwierzylbym ci... Ale w podpisie masz wysoki lvl wiec to mozliwe... ale lootniecie tych itemow trwalo by w huuu*..
|
Cytuj:
|
Ja znalazlem baga a w nim Dsm i Royal Helmet :cup:
|
Cytuj:
|
ja dostalem pustego baga i zuzyty parcel na free items 8o8o8o8o
btw po co ten temat, skoro 99% osob tutaj wymysla xD? |
ja znalazłem w thais tak: u froda plate helmet i plate legsy a w depo: 5 backpacków 1 golden backpack 1 fioletowy backpack scale armao, a w zabitym gostku dwarven shield, scale armor i leather bootsy :)
|
ja znalazłem backpack w którym był crown armor, knight axe, 1k, plate legs
znaczy jakis "noob" żucił na skrzynke mailową (niebieską) bp z tymi itemkami :) nieźle? Jeszcze zdażyło mi się że gość postawil dsm na dp i się wylogował i ja wtedy wszedłem :) Było to na 11lvlu guardia. |
Ja znalazlem lootbaga o wartosci 15-20k...
A jeżeli chodzi o pojedynczą rzecz to Crown Armor w zwyklym bagu... :cup: Ktoś może przekładał albo coś... Nie wiem... Pozdro @EDIT Cytuj:
|
ja na mainie raz wracam z wywek ciagne 15 wyw fangow i ze 7woi otwieram bagi i w koncu doeszedlem do dp wrzucilem wszystko do dp a tu jakis kolo chyba przez przypadek wyrzucil mi pod nogi loota otwieram patrze a tu dsm 17 fire swordow 5 rh i bohs
a za drugim razem chodze z wiekszym lvl na gsach patrze tu jakis 15pallek chodzi na red a za nim gs ja pomagam noobkom to gs ubilem a ten pallek wpadl do dziury z dragonem a drag go ubil wchodze otwieram a tu b robe b legs i medusa shield |
Na free items MPA w bagu a tak na ziemi to na ancietach koleś się spieszył na open battle to zostawił bp a w nim mniej więcej : 8 bp mf, 2 bp z kasa, 2 dermanian war axe.
|
W depo na drop party złapałem k legi :P (miałem 12 lvl) Ale miałem ucieche, a potem jak miałem 38 lvl to jak byłem na gs'ach to koleś padł i miał w bp k armor 2 time ringi 3x p legi i z 7k w złocie, ale sie wtedy cieszyłem
|
Ja znalazłem lootbag o wartości 5.5k bodajże.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Leather Bootsy ? WOW to bardzo cenny przedmiot warty 1kk |
Cytuj:
Quest na PACC: 1.Wziąść portfel starej 2. ukraść 90 zł z niego 3. iść na poczte i wysłać ta kase 4. dostanie kary na kompa na 3miechy 5. przepadnięcie PACC |
Jak niedawno robiłem sobie greenhorn arene bo zapomniałem że jej nie zrobiłem i w pokoju z nagrodami, leżał na ziemi present box, z takimi samymi itemkami które są w prezent boxie które sie dostaje, czyli koleś wyrzucił :P
|
Cytuj:
|
A ja kiedyś wszedłem do depo za innym kolesiem i znalazłem się w jego depo, wziełem jego itemy i miałem dużo buły z tego. LAJT wierzycie mi??
|
Dawno temu na guardii jakiś RP położył na depo golden legi zanim doszedł (był od depo 1 kratkę) i zdążyłem mu się tam wbić 15 druidkiem :) Zrobiłem screena i oddałem mu w zamian za 3 BPki UHów (kiedy jeszcze opłacało się je nosić)...
|
Blue robe i knight legs :D w deadzie po desercie :P
|
To znalazlem nie ja ale inny gracz(bo to ja to zzostawilem):
Zostawilem na depo demonke i zrobilem zeby zalozyl ale musialem cos nie tak kliknac i odeszlem :( Ziomek mial demonke przez moja glupote. Yondaime |
Elo
Ja na mainie znalazłem Demon Shield na ziemi i byłem bardzo zadowolony ;)
|
Co prawda to nie ja znalazłem ale widziałem coś lepszego niż znalezienie cennego przedmiotu,na świecie celesta chyba 74lvl dał 23lvl'owi mastermind shield,softy i demon helma.Wtedy pół depo pisało idiotyzmy w stylu pl0x free itemz itp.A gość podszedł i rzucił takiemu jednemu wyżej wymienione itemki na depo.Jak ja tamtemu noobowi zazdrosze:(
|
My best locik z deda to dsm... na harmoni był restart servka [na gl kolo carlin przy skorpach]
dalem loga ide a tu otwieram ded bp uh + dsm i szok ;p i gorsze itemy typu k armor, k legi ale to w ded na ziemi to chyba p armor ^^ |
Ja najlepszą rzecz na rooku znalazłem chain armor, a na mainie k-legi
|
Na rooku jak robiłem bear room questa to leżały 4 te prezenty to se wziąłem, do tego doszedł 1 mój i po sprzedaniu 4 legion helmetów bo 1 sobie zostawiłem wyszło mi 200gp bo kolesie mi kupowali po 50gp, na innym charze nie dawno jak robiłem ten sam quest to pomagał mi rookstayer który oprócz ubicia wszystkiego co tam było dał mi jeszcze plate shield, chain armor studded legsy, carlin sworda :)
A na mainie 3 lata temu jak Amera była nowym światem to zrobiłem knighta na axy i koleś położył na depo double axe (no wiecie, new server to trudno knightowi o taką broń) i się wylogował to sobie wziąłem :P |
A ja dzisiaj na galanie jak zwykle się nudzłem, bo nie wiedziałe gdzie expić. Ide do m-shopu w svargrond, a tam przy skrzynce w środku m-shopu 10-ęcio minutowy energy ring :P
|
ja snalaslem mpa golden chelmet golden bóts, blezed szild, medzik lang słord, fszsko spszetalem i mam teras wypasione eq
soldir chelmet plejt armur plejt legs dwarłen szild fajer słord leatcher bóts, skarf i na hónt na raty zaklatam słord ring rzebym lepiej walil |
@up. weź wyjdź bo twoje posty mnie dobijają X( :baby:
Jak miałem 12 lvl to znalazłem knight legsy, miałem uciechę jak 150 :P Leżały na samej górze depo w Thais, potem jak miałem 26 lvl to koleś położył na depo c armor i mówił "SELL 15K" i ja stanąłem za nim bo chciałem kupić, wsadziłem do worka kasę, dałem trade on dał c armor i się wylogował a c armor na depo zostało to sobie wziąłem :P Potem leżała kupa śmieci na dwarfach guardach (jakieś studded armory, cooper shieldy, hatchety zrzucone z wyższych piętr) to zaczęłem to wszystko zdejmować i moim oczom ukazał się bag, otwieram i patrze a tu pierwszy bag w kasie i drugi worek, w worku znowu cały w kasie i jeden bag a tam 4 steel helmety, 2 battle hammery, no to sobie wziąłem :D kasy było, kasy było 1400 łącznie :D wyszło mi z tego co znalazłem 2,5k :D Potem na dragonach jak byłem to otwierałem każde dragi bo expił tu 60 lvl a nie otwierał dragów, 1 45gp steel shield, w drugim worek z maca i 18 gp, w 3 35 gp, i tam dalej samie takie pierdoły aż otwieram draga: 27 gp, bag a w bagu DRAGON SHIELD i dragon hammer ! Potem ze swoich lootów miałem jeszcze jedną dragonke i 2 dragon hammery :) |
UP> Zwykle BOTy nie otwierają ciał ;)
|
2x up
To Ty pamiętasz co z każdego draga lotnołeś ? ;d Dooobry Świr |
Hmm, na rooku kilka chain armorów, mace, swordów i mino leather.
Na mainie Mastermind shield. <-- chyba ktoś miał hacka i został on wyrzucony na ziemie. |
ja na titani pierwszym charem miedzy dwarf bridge a venore lezal sobie platinum amulet a w tedy to bylo ile warte chyba z 8k a sellnelem za 6 tak to plate armor i takie smieci z deda znalazlem kiedys knight legi i crusadera a jak ubilem 31 knight 14 druidem to mi spadl knight armor xD afk byl albo mu sie komp restartnol
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |