![]() |
mam dowod jak Wanted walczy z PA :P
12:36 Arucard la'Flak [99]: 20 k 12:36 Arucard la'Flak [99]: -.- 12:44 Arucard la'Flak [99]: chciales PA robic 12:44 Arucard la'Flak [99]: to bedizesz placil i yle 12:44 Sparciarz [51]: nie 12:44 Sparciarz [51]: na chuj mialem robic ehehhe ale lolek :P a ze moj kolega jest glupi i za bardzo nawet nie wie co to jest PA hehe chcial zaplacic:( naszczescie go ostrzeglem :P i nie bedzie placil jakims frajera |
[quote=Mysliciel;965082]mam dowod jak Wanted walczy z PA :P
A kto ci powiedzial ze walczyz pa |
Cytuj:
wiesz co gammbler ?? lol |
Nie Karmic trolla. Report, i czekać az mod usunie jego posty, oraz go zbanuje ;sss |
odp.
Dokladnie gremb tak bylo szkoda tylko ze nie gralem u siebie i nie pokopiowalem tych wszystkich co mnie gonili.... i Niewierze zeby Dof nie robilo PA Zawsze sie ktos znajdzie taki.... Hail Wanted(Chodz gammb mnie huntuje ;] )
|
@ivul pikito
Miodku gammbowi nie dalem, nie bede sponsorowal wanted (miod=200gp=1,2 uha :p ) @grebol Gammb moze nie zabil za to nikogo, ale klka uhow mi poszlo, co dla 21 knighta jest czyms, poza tym wyludzanie od kogos miodu przez +100lvl wydaje mi sie smieszne :baby: @tajemniczy111 Pijemy w piatek wieczorem :dance: |
Cytuj:
Już nie pamiętasz "odbudowy servera" i "końca PA?" |
Cytuj:
>>prawda >>> gammbler nie skonczyl jeszcze podstawowki i ma zjebana pomiec i zapomina wszytko w obrebie 2 h :P pozdro gamm~~ |
Cytuj:
Dawno i nie prawda:P |
Ja bym raczej tego Myśliciela (samozwańczego zresztą, sądząc po prezentowanej na forum filozofii i sposobie jej przekazu) posądził o dalsze urzędowanie w podstawówce...
/ żarty i pomówienia tego typu są raczej z dolnej, żałosnej półki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
o prosze pamiec wrocila :P to dobrze szkoda ze slowa jeszcze nie dotrzymujecie :P :P a czy to bylo dawno to bym tak nie powiedzial a ze nie prawda to masz racje wam wogle nie mozna ufac:( pozro gamm~~ |
Cytuj:
@DoF Ładna próba, lecz Marjoli nie zabiliście. ;s @Heg Nie wiem czy czytasz to forum, czy nie, ale następnym razem nie daj się tak łatwo przesunąć, to poprostu śmieszne. ;d Już go mieliście, a on tylko df'a rzucił i do dp dobiegł .. nawet wejsc noobami nie zablokowaliście. ; d Żałosna akcja. : ) Może następnym razem, chociaż wątpie. ;s Pozdrawiam .. |
Cytuj:
Gówno wiesz o Mnie a pierdolisz :o btw. Tez Cie lubie :) @Drypcik Ale co tam :) DoF nie robi PA ! On pomaga je zwalczac :D Pozdro Gremb |
Drypcik jak Ty nawet nikow nie pamietasz to szkoda slow, a moze to byl ktos inny a nie DoF?
Co do dzisiejszego trapa na Marjole to popelnilismy 1 maly blad i trudno. Marjola moze sie cieszyc z tego bo ja go juz naprawde widzialem martwego. Zreszta zgotujemy jeszcze nie jednego trapa, bo nie jeden nam wyszedl i jeszcze nie jeden wyjdzie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a ze chciales sie jakos wkrecic na forum to to napisales ?? wiesz co jestes smieszny lol |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
wes ty sie zamknij i sier..... stad ok ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chodziło mi raczej o to, że wtedy można było spokojnie expic, w Wanted było więcej osób, a ludzie z DOF raczej nie grali... |
Cytuj:
Ale przejdę do sedna... Otóż Arucard ma rację z tym expem... Może niepełną rację, bo wtedy można było SPOKOJNIEJ expić. Ryzyko deda lub PA jest zawsze na światach PvP... |
Co do Falzera, bo ktos pytal za co jest ten ban:
until Sep 09 2006, 12:22:18 CEST because of destructive behaviour czyli jest to ban za złe zachowywanie się, np. za power abusing,etc |
Cytuj:
Raczej nie power abusing... Możliwe, że wyzywał kogoś na forum lub w grze. |
Teraz bede zbierac rzeczy potrzebne do outfitu z czaszka ,wiec miodu juz nie potrzebuje.
|
Ty lepiej zacznij zbierac na nowe blessy, juz teraz :)
|
Cytuj:
@Mysliciel Śmieszny to jesteś Ty, i te Twoje żałosne odzywki .. nie wiesz widocznie nawet co się na serwerze dzieje, a dużo kłapiesz dziobem.. Znam Aru~ dość dobrze (kisses Oki :*), a napewno lepiej niż Ty, i gwarantuje Ci, że jeżeli mówi, że miał powód, to go miał. ; > "The time has come all the training done The muscle and the blood will come to pay Let the game begin hear the starting gun Play from the heart today we will overcome When the game is over all the counting´s done We were born to win! Number one!" Wanted _/ Pozdrawiam .. |
Cytuj:
|
@up
a co sprzedarz troche Sandrze ? ;p |
Cytuj:
@Ise~ Srry, kim ty jestes ze zaczynasz radzic Hegowi? Bo Weraxina podczas walki nikt jeszcze nie widzial, a Isecrossa strapowalismy i zabilismy kiedys w 4 osoby, takze swoimi "dokonaniami" w pvp to sie pochwalic nie mozesz. |
Cytuj:
falzer ma bana za to ze po tym jak Anarchos wyczyscil mu chara napisal na forum ze zna jego adres i wpadnie "rozliczyc sie z nim siłowo w real" @Arucard czyli temu ze Wanted robi PA winny jest DoF? bo smiał wrócic na serwer i pozabijac was i teraz wy biedne szare myszki za winna bezczelnego Dofu nie macie na blessy i wrecz MUSICIE abusowac ciekawe tylko ze dof czy przegrywa czy wygrywa nigdy abusowac z zadnego powodu nie musiał. ale winny wantedowego pa jest oczywiscie dof- najlepiej takie bzdury pisac a noz ludzie uwierza. otorz PA zawsze i wszedzie wywodzi sie z chamstwa - usprawiedliwiajcie chamstwo czym chcecie ale zostanie ono chamstwem. jak nie potraficie wymyslec innego sposobu na zdobycie kasy na blessy to juz wasz problem... - a w zasadzie nie wasz ale neutralnej czesci azury ktora za was musi placic "armor or die" lub zginac... tak samo jak wczoraj stwierdziłes ze "TRAPNOŁES MNIE W CARLIN" myslalem ze glosniki mi pukna od salwy smiechu jaki zawrzał na ventrlilo jak wkleiłem ten twoj wczorajszy text na GC cos ta twoja inteligencja do mnie nie przemawia... @o kase dof sie nie martwcie - sa inne sposoby zarabiania niz pa. Na brak kasy gildiowej akurat narzekac nie mozemy i na koniec taki maly szlagier ktory połorzył mnie rano i cały dof na łopatki ze smiechu: 12:27 Asari [92]: 04:57 Drazharm [166]: bede od ciebie jutro oczekiwal dotacji na rzecz *pokoju* wwysokosci 50k wanted - po prostu sie błaznicie takimi wjazdami... |
Cytuj:
|
Szlagier czy nie szlagier, dla mnie to bynajmniej nie bylo smieszne, a to dlatego ze dalem juz bohy. W sumie to moglem sie spodziewac ze bohy to za malo, ale kilka godzin pozniej na dragi wbil mina~ i probowal ode mnie tez wyciagnac kase. Tzw reason byl slodki:
"You have never paid me" Na szczescie mina~ szybko mnie opuscil, mam nadzieje ze z drazem tez sie jakos dogadamy:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
powiedz to nossowi wielkiemu figterowi ktory jak przyjdzie co do czego ucieka az sie za nim kurzy a jak juz idzie sie bic to liczy kazdego sdka ktorego stracil i jezeli jest to wiecej niz 2 to idzie sie onanizowac do lazienki-to moze wyjasnia dlaczego do pz ucieka ? Cytuj:
|
Do membersow Wanted nie piszcie juz tu po co nie ma sensu z nimi gadac.
TERAZ DO WSZYSTKICH ROBIMY PA I BEDZIEMY ZAWSZE JE ROBIC BO PO PROSTU TO LUBIMY JESTESMY CHAMAMI. Cors chcialem zauwazyc ze piszac ta twoja rozprawke na temat pa i chamow sam nalezysz do tego grona bo swego czsu o twoim pa tez bylo glosno. Teraz do tych odwaznych Gimliego wielkiego moderatora ktory tu ma czelnosc pisac o bitwach ,mowi ze Weraxina nie widzial jeszcze w zadnej bitwie.Ciebie panie moderator na charze Gimlii Ent rowniez nie widzialem chyba ze daja ci na bitwy inna postac np.jakiegos brazyla ale czy to jest legalne?? Teraz panie Horrigan co ty tu do Gammblera za bzdury wypisujesz ze pada tak czesto ,otoz pada bo na kazdej bitwie jest i czasem mu sie padnie.TY jak masz padac jak nigdy w zadnej bitwie nie brales udzialu? Oczywiscie oprocz kleski w Venore bo tam byliscie wszyscy jak wiedzieliscie gdzie Wanted jest porozstawiane bo jakas szmata zwana Cezarius sprzedawala.O wasza kase tez sie nie martwie bo przeciez macie zrodelko bez dna, my niestety nie mamy takiego wiec musimy sobie jakos radzic a na to kazdy sposob jest dobry. |
Cytuj:
Weraxin - Aug 29 2006 - data dolaczenia do Wanted. Rzeczywiscie... mial czas zeby sie pokazac -.-' |
@Asari
Zaplac i bedziesz mial spokuj na chwilke. |
Cytuj:
@lubie smalec Musi byc w Wanted, zeby walczyc po stronie Wanted? Wiec data dolaczenia do guildii nic nie mowi, ze sie chowal i expil zeby zrobic szybki lvl to juz inna sprawa. |
Cytuj:
Do czasu.haha bez nas nie ma was. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40. |