Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Gal'axy 01-02-2007 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost111 (Post 1238322)
Szafa poniekad masz racje ale... Odkad na tureckich charach graja szwedzi to chyba wszystko powinno byc dobrze, a ze jak juz wiele razy pisalem to tu to tam ze Ng zaczela odzyskiwac przewage to tylko dlatego ze et ma wewnetrzne problemy bo ng to lamusy jakimi byli i jakimi beda :D

@ edit

Walczysz jednak Pika :)?

Ta gram xP podnioslem sie :D

Qxwaaatz 01-02-2007 15:01

Wierzycie w fatum? Bo ja pomalu zaczynam wierzyc...8o
Feb 01 2007, 12:57:47 CET Died at Level 39 by a dwarf guard
Jan 31 2007, 15:32:10 CET Killed at Level 39 by Polatalemdar
Jan 30 2007, 17:30:06 CET Killed at Level 39 by Yok Yaa
W przeciagu 3 dni 4 razy widzialem napis
You adven...from level 38 to elvel 39....
Cos lub ktos nie chce zebym wbil ten 40 lvl ^^X( :]

Fin'er 01-02-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qxwaaatz (Post 1238597)
Wierzycie w fatum? Bo ja pomalu zaczynam wierzyc...8o
Feb 01 2007, 12:57:47 CET Died at Level 39 by a dwarf guard
Jan 31 2007, 15:32:10 CET Killed at Level 39 by Polatalemdar
Jan 30 2007, 17:30:06 CET Killed at Level 39 by Yok Yaa
W przeciagu 3 dni 4 razy widzialem napis
You adven...from level 38 to elvel 39....
Cos lub ktos nie chce zebym wbil ten 40 lvl ^^X( :]

Ja mam drugi raz 40 lvl - i wszystko wskazuje na to, że jesszcze nie raz będe go miał :D

Pozatym pamiętam kiedyś 4 razy wbijałem 29 - 30. Gdy wreszcie mi się udało i doszedłem do 31 miałem 2 dedy i znów na 29 :D

Tibia momentami jest brutalna... ^.-

mOreg 01-02-2007 19:08

Ja 4 razy wbijałem 47, 4 razy 47 mlv.
3 razy 68, a i tak mam 65 ;ss

Ptak~ 01-02-2007 21:30

macie problemy, kumpel wbijal chyba 9 razy 100 lev :x

a jak tam wojna ? lognalem sie przed chwila na minutke patrze et online czyzby znowu cos sie dzialo ?:]

Szafa 01-02-2007 21:39

A Axel mial chyba z 12 razy 62 lvl :D

Dodi Brae 01-02-2007 22:18

Nastepny uzytkownik tego forum - tibia.pl zostal hakniety
Moim zdaniem cos siedzi na tym forum albo dostal jakis prezent moze od frienda ?

co sie dzieje ?
moze ktos z "kolegow" rozsyla linki albo ciekawostki ?
Dani Chemics (Hacked) kto nastepny ?

Nedomanus 01-02-2007 23:06

wracam z rajdu, otwieram forum i... mam do przeczytania 10 stron typowego spamu... :D pozdro tak w ogole dla all

mOreg 01-02-2007 23:07

[CHAR]Mannow[/CHAR]
Feb 01 2007, 19:38:27 CET Died at Level 140 by a warlock

Zastanawiam się czy padł przez swój błąd//lag//kick, czy wolał wrla niż ET. ;ss

@edit
Jednak wolał wrlka niż ET!
Hail! ;ss
Czyli ostatni z Dominusów padł. ;D

.:Boixos:. 01-02-2007 23:43

skurwysyn nie jest niesmiertelny ;S
http://img77.imageshack.us/my.php?im...owfuckdlw3.jpg

ogladaliscie jak pogonilismy dunczykow w reczna?!
to co zrobil Tkaczyk,gdy strzelal 34 bramke (czy tam 35xD) bylo zajebiste !!

POLSKA,BIALO CZERWONI!

karate:] 02-02-2007 00:12

Prowler Tejparn
Feb 01 2007, 22:58:22 CET Killed at Level 70 by Pephy
and by Evo'Hawk

@UP
Ta widzielismy mecz;d
Ale i tak akcje z wrzutkami duńczyków>All

Fin'er 02-02-2007 00:27

@ Dodi

Yaugardo też hacked ;/

@ Mannow

Pewnie teraz sobie brzydko mówi pod nosem...:(

Misterio 02-02-2007 08:42

Dodi:

Chyba z 3 dni temu pojawiło się jakieś ścierwo w *jpg na forum i zablokowali kodu [img].

Capy 02-02-2007 09:38

Mecz Był Zajebisty!! ;D Polska!! Mam nadzieje ze mamy złoto ;d

Co do mannowa to wreszcie go dopadla sprawiedliwosc;p Jak ucieka na wojnie to go warlock dogonił xD!:D 8o

Zywi 02-02-2007 10:50

Bo teraz też uciekał a że nie miał gdzie to wolał dać się zabić Wrl niż oddać Et frag którego i tak Acr im zaliczył ;P

:cup: Et oby tak dalej:cup:

Urgothiri 02-02-2007 10:53

hmm co do polski to bedzie ladny i zaciety mecz ale mysle ze sie wiekszosc rozstrzygnie w 1 polowie ;p hmm tylko czemu wszyscy zczeli sie interesowac pilka reczna dopiero jak polska zaczela wygrywac? :P trenuje ktos z obecnych uzytkownikow? :>

Messa 02-02-2007 12:33

Ja trenuje juz od paru lat. Mecz przegramy. Widzieliscie co sedziowie zrobili w polfinale, gdzie Francja przegrala? Z nami bedzie tak samo. A co do wojny to Ng znowu ucieka i czeka w pz.

Zywi 02-02-2007 13:34

Bo NG nic innego nie umie Mannow padł to połowa już pewnie myśli o wypłaceniu się xD :evul:

Fin'er 02-02-2007 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zywi (Post 1240265)
Bo NG nic innego nie umie Mannow padł to połowa już pewnie myśli o wypłaceniu się xD :evul:

Nie bój się :). To nie jest tak hopaj siup...

@edit

@ Dodi~

Mój kumpel zajomował się kiedyś hackowaniem ludzi, sam sobie robił boty ( dzień po up dacie miał własnego Mc ) itd.

On powiedział, że mu wystraczy sam numer gg ofiary :) - a z tego co widze dużo osób ma tu swoje gg udostępnione :p Dobremu specowi wystarczy strzępek informacji :). Ludzie hackują strony FBI, z tajnymi danymi to nie shackuja jakiegoś zwykłego konta tibii ?... Myśle, że dla nich to betka... chocby ktos miał nie wiem jakie zabezpieczenia.

Najlepiej by było mieć osobny komputer i wchodzic na nim tylko na tibia.com i grać :D ale chyba nikt nie jest takim maniakiem ....

Zywi 02-02-2007 13:50

Ale i tak będzie dobrze ;) Nie może być inaczej :evul:

Fin'er 02-02-2007 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zywi (Post 1240293)
Ale i tak będzie dobrze ;) Nie może być inaczej :evul:

Czyli co mam zbierać kase ? :D :D :D Pfffff....

Ptak~ 02-02-2007 15:14

Zywi, nie mozesz pisac ze "bedzie dobrze", bo zdania tutaj sa podzielone. Dla Ciebie "bedzie dobrze" oznacza np wygrana ET, a dla Finera "bedzie dobrze" oznacza wygrana NG.

Swoja droga, cieszycie sie ze Mannow padl, a to jego pierwszy zgon na wojnie, a jak bohater narodowy Pephy polegl, to raczej nikt nic nie komentowal. Jedyne co dla was dobre w zgonie Mannowa to to, ze moze przestanie expic. Bo Pephego z tego co wiem na expie jeszcze nie ubili :p no oprocz tego zgonu od Mannowa, od ktorego w sumie "wszystko" sie zaczelo. Ale jak Mannow padl to, jak pisze Finer, nie jest tak "hop siup" ze wojna wygrana bo Mannow padl. Wszyscy zapewne w tej wojnie padna jeszcze nie raz, bo Mannow przeciez sie nie wyplaci, to samo Dorpaz i Azared.

mOreg 02-02-2007 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1240401)
Zywi, nie mozesz pisac ze "bedzie dobrze", bo zdania tutaj sa podzielone. Dla Ciebie "bedzie dobrze" oznacza np wygrana ET, a dla Finera "bedzie dobrze" oznacza wygrana NG.

Swoja droga, cieszycie sie ze Mannow padl, a to jego pierwszy zgon na wojnie, a jak bohater narodowy Pephy polegl, to raczej nikt nic nie komentowal. Jedyne co dla was dobre w zgonie Mannowa to to, ze moze przestanie expic. Bo Pephego z tego co wiem na expie jeszcze nie ubili :p no oprocz tego zgonu od Mannowa, od ktorego w sumie "wszystko" sie zaczelo. Ale jak Mannow padl to, jak pisze Finer, nie jest tak "hop siup" ze wojna wygrana bo Mannow padl. Wszyscy zapewne w tej wojnie padna jeszcze nie raz, bo Mannow przeciez sie nie wyplaci, to samo Dorpaz i Azared.

Nie wypłacą się, bo nie mają w tym sensu.
Ale, swoją drogą, teraz jak patrze na te explocki NG, to stwierdzam że nie był to najgorszy, dla Obsidi, pomysł. ;ss Dzięki temu Obsidia nie jest światem jak Kyra, gdzie jest pełno 150+ msów.
Był Mannow i innym się nie dał.
Więc na 1.5 rocznej Obsidi nie ma takich wysokich leveli, jak na rocznej (?) Kyrze.;d

Messa 02-02-2007 15:56

Suv Mannow juz raz padl na wojnie tylko nie na tej. I chyba lepiej bedzie jak Et wygra.

Fin'er 02-02-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Messa (Post 1240462)
Suv Mannow juz raz padl na wojnie tylko nie na tej. I chyba lepiej bedzie jak Et wygra.

Dla kogo lepiej dla tego lepiej :). Bośniacy, Turcy i większość Szwedów się pewnie nie cieszy...

Mówisz tak bo pewnie nie zaznałeś niczego złego od ET. Ale pamiętaj - jak oni wygrają BROŃ BOŻE nie atakuj ludzi z taką białą czaszką obok nicku bo masz 0,01 % szansy że to nie będzie żaden rl of Pephy , albo Foziva.

4 better OBSIDIA - _/ HAIL ET _/ :p

Ptak~ 02-02-2007 16:09

tak wiem, na 98 levelu, w "duelu" z yunichim o ile sie nie myle. ale jak ET wygra, jesli ET wygra, to tez nie bedzie tak hop siup teraz jest fajnie bo rzadza polacy. i mOreg zgadzam sie z Toba ;) po czesci :p spojrzcie sobie na taka furore, tam jak jest wojna, to zrobili super-ziom-mp3-nagranie-pro-rap-o-przeciwniku-bo-sux-i-nie-som-ganksta. mysle ze jesli juz by ET wygralo, i tak sie pogryza zaraz polacy z hawkami i reszta, bo hawki beda zabijaly rl pephego i na odwrot.

mOreg 02-02-2007 16:15

Ahh.
Gdyby można było wygrać wojnę na forum!
Cóż to za oszczędność by była ;s!

Paktos 02-02-2007 16:45

Suv a to nielepiej zeby sie cos dzialo chociaz nudno niebedzie,,, a to porownanie do kyry to ja bym wolal zeby byly 150+ msy chociaz by slyszano o jakichs wyczynach typu questy np poi a tak nic niema ng expi lvl na miecha i nudy na obsidi a jakby byla wojna pol vs pol to chociaz by sie troche disów posluchalo ;P

Ptak~ 02-02-2007 17:22

tja, lepiej zeby sobie mentor wysharowal w dziesiec osob 300 lv no nie?:D

Fin'er 02-02-2007 17:24

Hail Et _/ :o

" The SAINST are coming " ? :o

Nortonus 02-02-2007 18:04

Swoją drogą radze wyłączyć wyświetlanie obrazków na forum(o ile już nie zostało wyłączone), bo ostatnio syf powraca ;P Stąd pewnie tyle ludzi zostało shakowanych.

Dodi Brae 02-02-2007 20:19

Co radza HAKEROWI : na http://owntibia.com/forum/

Najwazniejsze - zyskac zaufanie ofiary i podeslac mu cokolwiek zawierajace keylogera.

1- Pierwsza taktyka to podmienienie plików.
Zakładasz nowy temat np. "[7.6][Serwer] Mój OTS, Dodajesz czystego OTSa (bez keyloggera) i opisujesz go pisząc, że jest wspaniały, że się nad nim męczyłeś 3 miesiące itd. Teraz co musisz zrobić to czekać, aż wszyscy podejrzliwi kolesie zeskanują twojego OTSa i napiszą komentarze, że OTS jest 'czysty'. Wtedy masz bojowe zadanie- musisz podmienić linki które znajdują się w Twoim temacie z OTSem.

2- Sposób z p2p czyli programami takimi jak BearShare, Kazza, Emule.
Robisz twojemu keyloggerowi ikonkę pliku tekstowego następnie zmieniasz nazwę na tibia. Umieszczasz go w 'udostępnionym folderze' w programach p2p czyli wyżej wymienionych. Początkujący hackerzy wreszcie wpadają na pomysł, że ktoś może nieświadomie udostępnił passy. Wpisują w wyszukiwarce "tibia", "passy", "tibia password" itp. trafiają na nasz plik, który wygląda jak tekstowy (a przecież w txt nie ma keyloggerów!) no i uruchamiają Keylogera

3- Bindery (lacza 2 rozne pliki - np exe z keylogerem )
binderem możemy zamaskować naszego trojana.
Niestety można pliki zapisać tylko i wyłącznie w takich formatach:
-BAT
-EXE
-PIF
-SCR
w przeciwnym wypadku pliki wykonywalne ***** (w tym nasz keylogger) się nie otworzą.

4. Umieszczamsz keyloggera (np. w postaci OTS, rar) na jednej ze stron do hostowania
. RapidShare.
. Megaupload.
. SendSpace.
. YouSendIt.

5- na dziewczyne
Gadam do niego na gg jako dziewczyna po 10 minutach zazwyczaj chce fotke, ściągam jakąś fotke z neta zaklejam twarz i daje ;p mówi żeby dać z twarzą to pisze że mam 10 fotek i binduje rarem keyloga + jakiś plik ;p i czekam na passy.
albo
hey jestem kasia jestem chora poklikasz?
w koncu w czasie rozmowy pytasz go o fotke zapewne powie ze nie ma ale i zapyta cie oto
wtedy wysylasz mu na maila 1 rl fotke jakiejs dziewczyny i k-lggera zapakowanego w rar.

6- na przyjaciela - identycznie jak na dziewczyne, ale udajesz przyjaciela i podsylasz "przyjacielowi" zainfekowane pliki.

Ciekawskich odsylam do wyzej wymienionej stronki.

Jezeli dowiem sie kto haknal Wiki i okradl moj domek i poznam jego adres to obiecuje mu odwiedziny w domku z moimi real kolegami. Zaznaczam ze sluzylem w desancie i nie jako kucharz. Odwiedze go nie za to ze okradl ale za cynizm i za probe zrorkowania jaj chara. Ja rozumiem okrasc, ale niszczyc rok czyjegos grania to trzeba byc ulomnym moralnie i spolecznie sk*rwysynem.

Nirvy 02-02-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dodi Brae (Post 1241030)
Co radza HAKEROWI : na http://owntibia.com/forum/

Najwazniejsze - zyskac zaufanie ofiary i podeslac mu cokolwiek zawierajace keylogera.

1- Pierwsza taktyka to podmienienie plików.
Zakładasz nowy temat np. "[7.6][Serwer] Mój OTS, Dodajesz czystego OTSa (bez keyloggera) i opisujesz go pisząc, że jest wspaniały, że się nad nim męczyłeś 3 miesiące itd. Teraz co musisz zrobić to czekać, aż wszyscy podejrzliwi kolesie zeskanują twojego OTSa i napiszą komentarze, że OTS jest 'czysty'. Wtedy masz bojowe zadanie- musisz podmienić linki które znajdują się w Twoim temacie z OTSem.

2- Sposób z p2p czyli programami takimi jak BearShare, Kazza, Emule.
Robisz twojemu keyloggerowi ikonkę pliku tekstowego następnie zmieniasz nazwę na tibia. Umieszczasz go w 'udostępnionym folderze' w programach p2p czyli wyżej wymienionych. Początkujący hackerzy wreszcie wpadają na pomysł, że ktoś może nieświadomie udostępnił passy. Wpisują w wyszukiwarce "tibia", "passy", "tibia password" itp. trafiają na nasz plik, który wygląda jak tekstowy (a przecież w txt nie ma keyloggerów!) no i uruchamiają Keylogera

3- Bindery (lacza 2 rozne pliki - np exe z keylogerem )
binderem możemy zamaskować naszego trojana.
Niestety można pliki zapisać tylko i wyłącznie w takich formatach:
-BAT
-EXE
-PIF
-SCR
w przeciwnym wypadku pliki wykonywalne ***** (w tym nasz keylogger) się nie otworzą.

4. Umieszczamsz keyloggera (np. w postaci OTS, rar) na jednej ze stron do hostowania
. RapidShare.
. Megaupload.
. SendSpace.
. YouSendIt.

5- na dziewczyne
Gadam do niego na gg jako dziewczyna po 10 minutach zazwyczaj chce fotke, ściągam jakąś fotke z neta zaklejam twarz i daje ;p mówi żeby dać z twarzą to pisze że mam 10 fotek i binduje rarem keyloga + jakiś plik ;p i czekam na passy.
albo
hey jestem kasia jestem chora poklikasz?
w koncu w czasie rozmowy pytasz go o fotke zapewne powie ze nie ma ale i zapyta cie oto
wtedy wysylasz mu na maila 1 rl fotke jakiejs dziewczyny i k-lggera zapakowanego w rar.

6- na przyjaciela - identycznie jak na dzieczyna ale udajesz przyjaciela i podsylasz "przyjacielowi" zainfekowane pliki.

Ciekawskich odsylam do wyzej wymienionej stronki.

Jezeli dowiem sie kto haknal Wiki i okradl moj domek to obiecuje mu odwiedziny w domku z moimi real kolegami. Zaznaczam ze sluzylem w desancie i nie jako kucharz.

Rozumiem ,że jestes zły ,że koleżanke haknęli ale np jak haker mieszka 400 km od Ciebie i bys sie o tym dowiedział to chyba nie pojedziesz z powodu gry taki szmat drogi? Nie zrozum mnie zle, bo Cię bardzo szanuje.:baby:

Dodi Brae 02-02-2007 20:43

@Nirvy
Pojade , ale przede wszystkim dlatego ze haker moze byc kims kto sie podaje w grze za "przyjaciela". Taki przyjaciel to sam wiesz. Na takich przyjaciol przydala by sie 3 dniowa wojna albo "noc dlugich nozy" i swiat bylby lzejszy o kilku powiedzmy cwaniakow.

Veer~ 02-02-2007 21:01

"Mój kumpel zajomował się kiedyś hackowaniem ludzi, sam sobie robił boty ( dzień po up dacie miał własnego Mc ) itd."

Mmm.. Kwestia zmiany kilku znaków w edytorze hex.

"
On powiedział, że mu wystraczy sam numer gg ofiary :) - a z tego co widze dużo osób ma tu swoje gg udostępnione :p Dobremu specowi wystarczy strzępek informacji :). Ludzie hackują strony FBI, z tajnymi danymi to nie shackuja jakiegoś zwykłego konta tibii ?"

Oczywiście że gg może być furtką do zhakowania kogoś ale w gg nie ma znanych dziur przez które mógłby to zrobić w sposób nie zauważony. Musi zagadać do danego numer gg i wepchnąć komuś ten shit. Odrobina rozsądku i jest ok.
Myślisz że osoby które włamują się na serwery FBI (chociaż i tak mają nieziemskie zabezpieczenia i konsekwencje tego są poważne) będą się bawić w jakąś Tibie z której i tak nie będą mieć zysku?

Z drugiej strony śmieszą mnie wypowiedzi takich noobow o pcetach (bez obrazy dla ciebie ale to są fakty) którzy mówią "kumpel hakuje i ip ma i już po kompie".

Fin'er 02-02-2007 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dodi Brae (Post 1241030)

Jezeli dowiem sie kto haknal Wiki i okradl moj domek i poznam jego adres to obiecuje mu odwiedziny w domku z moimi real kolegami. Zaznaczam ze sluzylem w desancie i nie jako kucharz. Odwiedze go nie za to ze okradl ale za cynizm i za probe zrorkowania jaj chara. Ja rozumiem okrasc, ale niszczyc rok czyjegos grania to trzeba byc ulomnym moralnie i spolecznie sk*rwysynem.

Piotrek nie mieszaj tibii z rl :). Przecież Wikki ( z całym szacunkiem dla mojej kumpeli z którą baaardzo długi okres byłem w Order~) miała "tylko" 60 lvl . Są ludzie którzy tracą o wiele większe lvl. Pozatym - niektórzy przez hakerów mają wyczyszczone konta bankowe, pokasowane ważne dokumenty, zniszczone komputery itd.

Nie wydaje mi się żeby shakowanie 60 lvl było powodem by robić mu z twarzy kubeł na śmieci :D .

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veer~ (Post 1241123)
"Mój kumpel zajomował się kiedyś hackowaniem ludzi, sam sobie robił boty ( dzień po up dacie miał własnego Mc ) itd."

Mmm.. Kwestia zmiany kilku znaków w edytorze hex.

"
On powiedział, że mu wystraczy sam numer gg ofiary :) - a z tego co widze dużo osób ma tu swoje gg udostępnione :p Dobremu specowi wystarczy strzępek informacji :). Ludzie hackują strony FBI, z tajnymi danymi to nie shackuja jakiegoś zwykłego konta tibii ?"

Oczywiście że gg może być furtką do zhakowania kogoś ale w gg nie ma znanych dziur przez które mógłby to zrobić w sposób nie zauważony. Musi zagadać do danego numer gg i wepchnąć komuś ten shit. Odrobina rozsądku i jest ok.
Myślisz że osoby które włamują się na serwery FBI (chociaż i tak mają nieziemskie zabezpieczenia i konsekwencje tego są poważne) będą się bawić w jakąś Tibie z której i tak nie będą mieć zysku?

Z drugiej strony śmieszą mnie wypowiedzi takich noobow o pcetach (bez obrazy dla ciebie ale to są fakty) którzy mówią "kumpel hakuje i ip ma i już po kompie".

Veer~ po pierwsze przycisk kopiuj nie boli :p . Nie napisałem tu tego posta żeby się pochwalić że mam takich kumpli. Po prostu przekazuje to co on sam mi mówił ...

A co do tych hackerów FBI - kto wie czy może jakis haker nie wpadł w tibijski nałóg grania podobnie jak my :D

Tibia jeszcze nie jest najgorszą grą jesli chodzi o hakerów. Np. w MU Online hakerzy normalnie logują się do gry i za pomocą jedengo kliknięcia klawisza zabijają wszystko w okół siebie ( obojętnie jaki jest stosunek lvl ), nie mówiąc już o zbijaniu lvl, nabijaniu pk, czy czyszczeniu konta ;).

Paktos 02-02-2007 21:47

Ciekawe jak oni sie ucza robic keyloggery?:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Myllion 02-02-2007 21:57

Cze, ja sie pochwalic przyszedlem ;s

20:53 You see a magic sword (Atk:48 Def:35).
It weighs 42.00 oz.
It's the Sword of Valor.

kthxbye ;s

Dodi Brae 02-02-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paktos (Post 1241253)
Ciekawe jak oni sie ucza robic keyloggery?:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Musze Cie zmartwic lub pocieszyc - zaleznie od nastawienia.
keyloger z tej stronki ktora podalem kosztuje 40 zl

cytuje :
Zeby nie bylo niepotrzebnych kolejnych tematow co jest w wersji vip

Cena okołó 20-40 zł
Funkcje:
Powiadomienie na gg , maila i na komurke(sieć plus)
Notatki przy każym numerze gdzie możesz zapisać swiat lvl itp.
Brak reklam.
Niewykrywalność.

added by Wizzard
Wszelkie offerty prosze składać na pw lub [email protected]
Pisz tylko wtedy kiedy jestes zdecydowany na 99%

@ Myllion
Gratuluje, tez taki chce :)

Immortality 02-02-2007 23:54

pf sa tez darmowe k loggery udostepnione dla wszystkich , sa proste w obsludze wystarczy miec troche oleju w glowie -.- z tym ze wcisnac komus takie gowno to jest na prawde sztuka , bo po 1 trzeba uwiezyc w historyjke typu ' cze to ja twoja kolezanka chcesz moze fotke?' a po 2 - dobre akutalizwane anty viry wykryja cholerstwo zazwyczaj ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51.