![]() |
|
taa banowanie zacznie sie wpierw an tibia.pl potem na tibii normalnej hahaha
kurde walentynki najgorsze mam jakie mogly byc :(( |
Cytuj:
|
A ja wiem kim gra dopalacz.
Graliśmy razem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no gensty ja nie jestem taki zdolny jak ty ze nkl na 4 poprawiam H@H@
|
Bo ja zdolny jestem xD
|
ty chyba tez do najlepszej nie poszedles skoro mowisz/piszesz "poszles"
|
Cytuj:
Więc japa i nie poprawiaj innych jak sam nie umiesz pisać. |
Cytuj:
Cytuj:
Gdzies, kiedys slyszalem ze 'poszles' mowi sie gdy dystans jest niewielki, a 'poszedles' na dluzszym dystansie. To kabaret jakis chyba byl. @Klotnie: Moglibyscie juz przestac, bo to sie juz staje zenujace. |
Cytuj:
|
Diabllord:
Feb 15 2009, 23:34:13 CET Killed at Level 202 by Belix Sacrum and by Motoxmanka Orają sie na edron chyba :P |
prawdopoobnie all padli
na bank: Fische~ aqo Ai tritii itd |
DR chyba all padli.
z Vision: Chersoni Dubikos Katrila Anim Nert Opi fex Apff Youen Diabllord and more |
@Gensty - jestes taki zalosny ze trudno to okreslic. Kreujesz sie na jakiegos elo czlowieka z ulicy. Czy to jest fajne? Jezeli dla kogos jest, to gratuluje. Dla mnie jestes zwyklym smieciem.
Jezeli chodzi o kwestie botowania to wiadomo ze 90% ludzi botuje, w tym ja. Ale szczerze bym sie ucieszyl jezeli faktycznie udaloby sie wykluczyc to zjawisko z gry. Mowisz ze Cipsoft na tym straci? Ja mysle ze duzo osob skonczylo grac poniewaz poprzez botowanie tibia stracila swoj urok. Znam kilka osob ktore podzielaja moje zdanie. Na pewno chetniej bym logowal niz teraz. A co do ora: http://www.***********.com/671801600.html? |
|
A Dla mnie Ty jestes zwyklym smieciem ktory tam lize dupe zeby moc expic :/
|
@up
Ty biegles na bettim ? Feb 15 2009, 23:57:34 CET Killed at Level 143 by Betii spagetti and by Rodine gratz fraga na flyn koxie : d co do mojego filmu: 28:35min~ piekny popis wykonaniu motoxmanki bez utamy :< |
Ja na Talakimie
Andi poczul moja moc napinania sie i zlodziejstwa Feb 15 2009, 23:33:37 CET Killed at Level 281 by Belix Sacrum and by Talakim A Tacy sa nasi zawodnicy: Gensty: miales Gensty: blessy ? [Pall] Flyn Kox: nie Gensty: jaki Ty git jestes [Pall] Flyn Kox: mi [Pall] Flyn Kox: blessów do szczescia nie trzeba |
Jezeli uwazasz stawanie sie po stronie dobrych znajomych z rl za lizanie dupy to moja teoria w poprzednim poscie na Twoj temat zostala potwierdzona.
A co do expienia to nie raz nie moglem expic i nie sprawialo mi to takiego bolu jak tobie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:27. |
|