![]() |
|
Cytuj:
btw. napisz sobie przed gensty zlodziej, na forum sie tym szczycisz a tam ? :) @linari_Smiec_BACK WYPIERDAJJJJ STAAAAD-wpisz ze w youtube i sie do tego stosuj :) |
Linari, być może masz rację - Vision też sobie nawzajem podkrada jak jest szansa wszystko co mogą, bo u nich często kasa jest ważniejsza niż przyjaźń, mimo, że później będą pisać ody o lojalności, honorze, braterstwie...
Ale po co ten Caps Lock? Po co te wyzwiska? Przecież nawet nie wiesz kim jest ten dopalacz... Wyluzuj, fajny war był dziś - nawet jak w chuj straciłeś - Vision i Duski też trochę stracili, uwierz mi, że niektórzy myśleli, że łatwiej się z wami uporają, a tu surprise :-) |
Edit: Double
|
Linarim nie należy się przejmować :)
On podchodzi do wszystkiego zbyt... "emocjonalnie". Np zdarzyło mu się popłakać jak mój kumpel kupił sobie rambo deathwish. Linari się popłakał i kumpel mu go oddał ^^ Teraz pewnie mnie zwyzywa itd;d ale co mi tam ^^ |
:baby:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"A ty wilkołaku s*******aj spac a nie wyjesz tutaj na forum 3/4 czasu i pierdolisz smuty jak w dupie u maryni WYY*******AJ SMIECIU JEBANY BO CIE ZGALDZE STARA KURWO BEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSS KITU I NIE NAZWAJ NAS ZLODZIEJAMI BO TO WY SIE OKRADACIE CALE ZYCIE JAK KIEDYS MF'y ANDIEMU Z DOMKU PIONA _/" - Bo ci żyła jakaś pęknie z tej złości. Uspokój się, wtedy wróć, a najlepiej to WY*******AJ ŚMIECIU jak to lubisz mówić.
|
Imargam alone ?
http://img255.imageshack.us/img255/6327/92037213xu7.jpg Nie! To wylurowanie psa z budy. http://img442.imageshack.us/img442/6939/xddph9.jpg |
Cytuj:
Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( |
@spowalniacz - Jak się nie myśli to się wpada idiotycznie w takie sytuacje. Spidim'owi tylko pogratulować :).
|
Cytuj:
co by mi dało obsranie się skoro i tak nie było szans na to żeby przeżyć?:P btw. To wyzywanie, pociski na dość niskim poziomie, to z powodu trudnej sytuacji w domu? Rodzice tak do siebie nawzajem mówią czy gdzie indziej się tego uczysz? NO OFFENCE! |
Linari skoncz nikt cie nie szanuje ani my ani druga strona wiec po chuj sie odzywasz? umiesz tylko zawdowo zjerzdzac chara i nic wiecej wyjdz i nie rob nam wstydu;/
|
Cytuj:
Co do wczorajeszej rozruby na svar~ to szwedzi chyba wam juz nic nie pomoga i nie wiem gENsty czym wy tak sie cieszycie bo chary odajecie jakims Szweduchom co zawsze wpiernicz dostaną. Przepros ziomków ładnie i podziekuj że ich w taką kupe wciągnołes, oddaj za skradzioną kase za blessy i idzcie na Thorie albo na Szaphire do kerstonów. I tam sie okradajcie, zdradzajcie sie, dzgajcie sie nożami,róbcie se PA na innych i na sobie, a furore zostawcie bo to jeden wielki biznes-świat. :) @still~ Olej pleba. |
Cytuj:
gdyby nie dempah i jego kolesie, to już dawno byłoby po wojnie no ale tak to jest, jak się porywa z motyką na słońce :cup: |
Jak kazdy jedzie liariego smiecia to ja tez!:)
|
Cytuj:
1)nie pisze duzych liter ani polskich znakow, wiec jeb sie. 2)nie zaczyna sie zdania od "Więc". papa ofiaro losu. LINARI NA PREZYDENTA!!! |
Cytuj:
|
dopalacz.Vis podaj swoj nick bo nie wiem czy Cie zabijalem czy butki mi oddawales czy tam jeszcze cos innego. Co do wczorajszej akcji pokazalismy ze sa do rozjebania;) jeszcze mam 10kk na wojne wiec pare akcji bedzie pfffffffffffffffffffffffffffff. A jak sprzedam itemy to wojna troche potrwa + bot knighty wiec nie myslcie ze sobie pojde :( za duzo osob mnie tu kocha zebym ich zostawil
Imargam <3 |
no to i ja
jebac linariego:) |
Cytuj:
btw. Teraz widzisz linari jaki popularny jestes ;)? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:36. |
|