Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Delirium_89 16-02-2009 02:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gensty (Post 2466004)
Ja na Talakimie
Andi poczul moja moc napinania sie i zlodziejstwa

Feb 15 2009, 23:33:37 CET Killed at Level 281 by Belix Sacrum
and by Talakim

A Tacy sa nasi zawodnicy:
Gensty: miales
Gensty: blessy ?
[Pall] Flyn Kox: nie
Gensty: jaki Ty git jestes
[Pall] Flyn Kox: mi
[Pall] Flyn Kox: blessów do szczescia nie trzeba

To teraz mógłbyś oddac swoim oddanym przyjaciołom za blessy, wkoncu i tak tak duuuzo pieniedzy Ci nie bedzie potrzebne :)

btw. napisz sobie przed gensty zlodziej, na forum sie tym szczycisz a tam ? :)
@linari_Smiec_BACK

WYPIERDAJJJJ STAAAAD-wpisz ze w youtube i sie do tego stosuj :)

Anegdociarz 16-02-2009 02:43

Linari, być może masz rację - Vision też sobie nawzajem podkrada jak jest szansa wszystko co mogą, bo u nich często kasa jest ważniejsza niż przyjaźń, mimo, że później będą pisać ody o lojalności, honorze, braterstwie...

Ale po co ten Caps Lock?
Po co te wyzwiska?
Przecież nawet nie wiesz kim jest ten dopalacz...

Wyluzuj, fajny war był dziś - nawet jak w chuj straciłeś - Vision i Duski też trochę stracili, uwierz mi, że niektórzy myśleli, że łatwiej się z wami uporają, a tu surprise :-)

Anegdociarz 16-02-2009 02:48

Edit: Double

Still Knight 16-02-2009 02:53

Linarim nie należy się przejmować :)
On podchodzi do wszystkiego zbyt... "emocjonalnie". Np zdarzyło mu się popłakać jak mój kumpel kupił sobie rambo deathwish. Linari się popłakał i kumpel mu go oddał ^^
Teraz pewnie mnie zwyzywa itd;d ale co mi tam ^^

Dzidzia2 16-02-2009 04:44

:baby:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Still Knight (Post 2466035)
On podchodzi do wszystkiego zbyt... "emocjonalnie". Np zdarzyło mu się popłakać jak mój kumpel kupił sobie rambo deathwish. Linari się popłakał i kumpel mu go oddał ^^

hiahiahia :D uważaj, bo Linari Ci posunie teraz :faceoff:

Tomkooo 16-02-2009 07:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Still Knight (Post 2466035)

Still nie bądź niemiły ;(

Seetho 16-02-2009 08:43

"A ty wilkołaku s*******aj spac a nie wyjesz tutaj na forum 3/4 czasu i pierdolisz smuty jak w dupie u maryni WYY*******AJ SMIECIU JEBANY BO CIE ZGALDZE STARA KURWO BEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSS KITU I NIE NAZWAJ NAS ZLODZIEJAMI BO TO WY SIE OKRADACIE CALE ZYCIE JAK KIEDYS MF'y ANDIEMU Z DOMKU PIONA _/" - Bo ci żyła jakaś pęknie z tej złości. Uspokój się, wtedy wróć, a najlepiej to WY*******AJ ŚMIECIU jak to lubisz mówić.

spowalniacz 16-02-2009 10:24

Imargam alone ?

http://img255.imageshack.us/img255/6327/92037213xu7.jpg

Nie! To wylurowanie psa z budy.

http://img442.imageshack.us/img442/6939/xddph9.jpg

alahakbar 16-02-2009 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Linari_Back (Post 2466133)
Dobrze ze ty sie nie poplakales nie wspomne jak juz grales na Shelbie i sie tak osrales na d lair venore na mostku ze sie przesuneles i cala gildia inshon przez ciebie padla wtedy wszyscy ci cisneli i miotali wiec stul pizde i umyj dupe lepiej elo.

Czyli jednak plakales ahahahahahahahahaha. Omg jak mi cie teraz nie zal, ohuahuahuahuahua

Linari beksa
Linari beksa
Linari beksa
Linari beksa
Linari beksa
Linari beksa
Linari beksa
Linari beksa
Linari beksa
Linari beksa;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Seetho 16-02-2009 12:09

@spowalniacz - Jak się nie myśli to się wpada idiotycznie w takie sytuacje. Spidim'owi tylko pogratulować :).

Still Knight 16-02-2009 12:10

Cytuj:

Dobrze ze ty sie nie poplakales nie wspomne jak juz grales na Shelbie i sie tak osrales na d lair venore na mostku ze sie przesuneles i cala gildia inshon przez ciebie padla wtedy wszyscy ci cisneli i miotali wiec stul pizde i umyj dupe lepiej elo.

Wciskałem 0 na numerycznej :< leczenie :O i mi się palec omsknął na 1:<
co by mi dało obsranie się skoro i tak nie było szans na to żeby przeżyć?:P

btw. To wyzywanie, pociski na dość niskim poziomie, to z powodu trudnej sytuacji w domu? Rodzice tak do siebie nawzajem mówią czy gdzie indziej się tego uczysz?
NO OFFENCE!

Suczy 16-02-2009 13:06

Linari skoncz nikt cie nie szanuje ani my ani druga strona wiec po chuj sie odzywasz? umiesz tylko zawdowo zjerzdzac chara i nic wiecej wyjdz i nie rob nam wstydu;/

dopalacz.Vis 16-02-2009 13:10

Cytuj:

Linari juz nam pokazałes ze jestes na poziomie 6podstawówki-1gimnazjum. Ale po co nam to jeszcze swoimi bezsensownymi postami to udowadniasz ? Nic mądrego na to forum nie wnosisz aby swoja głupote pokazujesz jaki to jestes dzieciuch :D Idz z DZIDZIA2 poogladaj sobie pedro-miśka może wtedy troche ochłoniesz bo pucujesz sie jak bys mial 400level. Ogólnie to pisze do Ciebie ostatni raz i blokuje jak ludzi typu "dzidzia2", bo gówniany z Ciebie chłopak. Wiec PApa poje**ncu :)

Co do wczorajeszej rozruby na svar~ to szwedzi chyba wam juz nic nie pomoga i nie wiem gENsty czym wy tak sie cieszycie bo chary odajecie jakims Szweduchom co zawsze wpiernicz dostaną. Przepros ziomków ładnie i podziekuj że ich w taką kupe wciągnołes, oddaj za skradzioną kase za blessy i idzcie na Thorie albo na Szaphire do kerstonów. I tam sie okradajcie, zdradzajcie sie, dzgajcie sie nożami,róbcie se PA na innych i na sobie, a furore zostawcie bo to jeden wielki biznes-świat. :)

@still~

Olej pleba.

Childmaker 16-02-2009 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anegdociarz (Post 2466033)
... niektórzy myśleli, że łatwiej się z wami uporają, a tu surprise :-)

z "wami" czy z "nimi", bo nie wiem kogo masz na myśli
gdyby nie dempah i jego kolesie, to już dawno byłoby po wojnie
no ale tak to jest, jak się porywa z motyką na słońce

:cup:

Jety 16-02-2009 16:42

Jak kazdy jedzie liariego smiecia to ja tez!:)

VeB 16-02-2009 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacek_Gmoch (Post 2465956)
A ty baranie chyba do podstawówki chodzisz, bo zaczynasz zdanie z małej litery.
Więc japa i nie poprawiaj innych jak sam nie umiesz pisać.

fail.

1)nie pisze duzych liter ani polskich znakow, wiec jeb sie.
2)nie zaczyna sie zdania od "Więc".

papa ofiaro losu.

LINARI NA PREZYDENTA!!!

neutral.forum.fighter 16-02-2009 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeB (Post 2466508)
fail.

1)nie pisze duzych liter ani polskich znakow, wiec jeb sie.
2)nie zaczyna sie zdania od "Więc".

papa ofiaro losu.

LINARI NA PREZYDENTA!!!

Mówi się "wielkich liter" xD

Gensty 16-02-2009 17:11

dopalacz.Vis podaj swoj nick bo nie wiem czy Cie zabijalem czy butki mi oddawales czy tam jeszcze cos innego. Co do wczorajszej akcji pokazalismy ze sa do rozjebania;) jeszcze mam 10kk na wojne wiec pare akcji bedzie pfffffffffffffffffffffffffffff. A jak sprzedam itemy to wojna troche potrwa + bot knighty wiec nie myslcie ze sobie pojde :( za duzo osob mnie tu kocha zebym ich zostawil

Imargam <3

Weezing 16-02-2009 17:16

no to i ja

jebac linariego:)

dopalacz.Vis 16-02-2009 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gensty (Post 2466529)
dopalacz.Vis podaj swoj nick bo nie wiem czy Cie zabijalem czy butki mi oddawales czy tam jeszcze cos innego. Co do wczorajszej akcji pokazalismy ze sa do rozjebania;) jeszcze mam 10kk na wojne wiec pare akcji bedzie pfffffffffffffffffffffffffffff. A jak sprzedam itemy to wojna troche potrwa + bot knighty wiec nie myslcie ze sobie pojde :( za duzo osob mnie tu kocha zebym ich zostawil

Imargam <3

Podał bym Ci z chęcią ale jest nagonka na mnie na VT że zdradzam sekrety,(Pewnie im chodzi o to co pisalem na pana S i pana G) wiec jak bym Ci powiedzial to pewnie bym musiał do was dojsc a ZLODZIEJSTWA nie lubie :p A czy wczoraj padlem czy nie to moja mała tajemnica. A jak ja mial bym 10kk to bym kolegom pożyczył troche jak na blesy nie maja.

btw. Teraz widzisz linari jaki popularny jestes ;)?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:36.