![]() |
|
@Frizz
Ja czekam razem z toba, a trailera ogladam juz ktorys raz z rzedu. Swietnie sie prezentuje akcja, na owym filmiku! Miku, przybywaj jak najszybciej! ;< |
Higurashi się ogarnia jak obejrzysz Kai.
Ja bym chciał znaleźć grę Umineko, bo na podstawie anime nic nie wyciągniesz. :F (Obejrzałem Strawberry Panic i 4 sezony Maria-sama ga miteru. OH! Jak ja uwielbiam te shojo-ai :F) |
Cytuj:
@Nari wiadomo : D,ale bez prądu to ciężko fajny melanż zrobić~~... |
@Rayza
Jak jest z kim, to i bez prądu się da ;p @Ouran High School Host Club Szkoda że to tylko 26 epów, akurat to jedno z anime które powinno być ze 2 razy dłuższe. Nippah~! Corgar Frizz |
Nieeee! Cos trzeba z tym zrobic. Od wczoraj zaczely mi sie ferie, a ja nie robie nic w tym celu.
Zwracam sie o pomoc z mobilizacja, do ogladania animcow i tu pojawia sie pytanie - z czym zrobic dzisiaj nocke? :D Kandydatem nr. 1 jest Shakugan no Shana, natomiast w drugim narozniku stoi niedokonczona seria Melancholy of Haruhi bla bla bla... A wiec... Czekam na sugestie, bo zaraz wykituje z nudu. >.> |
Shana czy Haruhi? Obejrzyj obie, albo rzuć kością K6.
Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Racja, w do Warszawy nie dotarły jeszcze takie nowinki technologiczne jak świeczki.
Paczuś, rzuciłem za ciebie kostką. Więcej wyrzuciła Shana, ale po doliczeniu AC, rzutów obronnych i bonusu za specjalizację Haruhi wygrała przewagą 32 punktów. Nippah~! Corgar Frizz |
No ja akurat się za Shanę biorę. Cóż zobaczymy... =d
|
Cytuj:
@Pacz Haruhi. Ledwo co doczołgałem się do pierwszej części Shany. O ile sama postać napalonej czerwonookiej i czerwonowłosej dziewczyny jest dosyć fajna, to seria wieje nudą i schematycznością. Drugiej serii nawet nie tknąłem. Nie polecam tego anime, zwłaszcza jeżeli się nudzisz. Btw. faktycznie nudne te ferie. |
Cytuj:
How to make Flame War in M&A thread? "Haruhi ssie" |
@Ghernie
School Days jest magiczną kwestią w tym temacie. Mówiąc "Haruhi ssie" możesz jedynie w krótkim czasie powiększyć sobie odbyt :) Nippah~! Corgar Frizz |
Emmm... Lepiej nie
School Days? A co w tym niby takiego specjalnego? |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Nari&Frizz
Znajdźcie sobie jakąś dziewczynę, one mają wbudowane więcej opcji w tym zakresie. @Higurashi No jeśli tak mówicie, to doglądam to do końca. |
@Haruhi
Ubóstwiałem parodię Pheonix Wright'a z odcinka 8. @Higu/Umi Marzy mi się manga Umineko wydawana w Polsce. @School Days Jedno z moich ulubionych. Chciwie chciałem wiedzieć jak najwięcej i zchrzaniłem sobie zabawę czytając spoilery. Ah...ostatnio z Kashkiem na ten temat rozmawiałem. OGARNIA KTOŚ KAMPFERA? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Nari i reszta Ok, w takim razie biore sie za dokanczanie Haruhi. A szkoda, bo w Shanie podobala mi sie kreska z ogladanych wczesniej AMV. W sumie to moze sobie poczekac, nic jej sie nie stanie. ^^" @top Nawet bym sie nie odwazyl stwierdzic, iz School Day to arcy dzielo. I tak juz mam przesrane u Rayzy, a wlasciwie to moj odbyt, a kwestie religijna miedzy Kira, a Haruhi tez sobie odpuszcze, bo niewiadomo co tym razem odwala ci cudacy od SOS Brygady... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Jakieś długometrażowe anime, które zrozumie osoba na ogół nie interesująca się m&a plx xD @down Ergo Proxy jest odcinkowe... Mi chodzi o długometrażowe, czyli "tylko jeden długi odcinek który wszystko wyjaśnia" ; ] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:02. |
|