Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Pacz_knight 16-02-2010 15:18

@Frizz
Ja czekam razem z toba, a trailera ogladam juz ktorys raz z rzedu.
Swietnie sie prezentuje akcja, na owym filmiku!
Miku, przybywaj jak najszybciej! ;<

shady<3 16-02-2010 15:22

Higurashi się ogarnia jak obejrzysz Kai.

Ja bym chciał znaleźć grę Umineko, bo na podstawie anime nic nie wyciągniesz. :F

(Obejrzałem Strawberry Panic i 4 sezony Maria-sama ga miteru. OH! Jak ja uwielbiam te shojo-ai :F)

Rayza 16-02-2010 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shady<3 (Post 2733217)
Higurashi się ogarnia jak obejrzysz Kai.

Ja bym chciał znaleźć grę Umineko, bo na podstawie anime nic nie wyciągniesz. :F

Pisz do Yuri'ego,on sie na tym raczej zna : p

@Nari
wiadomo : D,ale bez prądu to ciężko fajny melanż zrobić~~...

Corgar Frizz 16-02-2010 17:59

@Rayza
Jak jest z kim, to i bez prądu się da ;p

@Ouran High School Host Club
Szkoda że to tylko 26 epów, akurat to jedno z anime które powinno być ze 2 razy dłuższe.

Nippah~!
Corgar Frizz

Pacz_knight 16-02-2010 19:09

Nieeee! Cos trzeba z tym zrobic. Od wczoraj zaczely mi sie ferie, a ja nie robie nic w tym celu.
Zwracam sie o pomoc z mobilizacja, do ogladania animcow i tu pojawia sie pytanie - z czym zrobic dzisiaj nocke? :D
Kandydatem nr. 1 jest Shakugan no Shana, natomiast w drugim narozniku stoi niedokonczona seria Melancholy of Haruhi bla bla bla...
A wiec... Czekam na sugestie, bo zaraz wykituje z nudu. >.>

Corgar Frizz 16-02-2010 19:21

Shana czy Haruhi? Obejrzyj obie, albo rzuć kością K6.

Nippah~!
Corgar Frizz

Rayza 16-02-2010 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2733276)
@Rayza
Jak jest z kim, to i bez prądu się da ;p

chodziło mi o kwestie światła etc,bo trochę to głupie pic na dworzu w taki mróz...

Corgar Frizz 16-02-2010 19:42

Racja, w do Warszawy nie dotarły jeszcze takie nowinki technologiczne jak świeczki.

Paczuś, rzuciłem za ciebie kostką. Więcej wyrzuciła Shana, ale po doliczeniu AC, rzutów obronnych i bonusu za specjalizację Haruhi wygrała przewagą 32 punktów.

Nippah~!
Corgar Frizz

Smuggy 16-02-2010 19:50

No ja akurat się za Shanę biorę. Cóż zobaczymy... =d

Nari 16-02-2010 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2733241)
Pisz do Yuri'ego,on sie na tym raczej zna : p

@Nari
wiadomo : D,ale bez prądu to ciężko fajny melanż zrobić~~...

Zdziwiłbyś, a zdziwiłbyś. Już w gorszych warunkach się piło i żyje ;-). Zwłaszcza jeżeli ma się dobre towarzystwo

@Pacz
Haruhi. Ledwo co doczołgałem się do pierwszej części Shany. O ile sama postać napalonej czerwonookiej i czerwonowłosej dziewczyny jest dosyć fajna, to seria wieje nudą i schematycznością.
Drugiej serii nawet nie tknąłem.
Nie polecam tego anime, zwłaszcza jeżeli się nudzisz.
Btw. faktycznie nudne te ferie.

Ghernie 16-02-2010 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2733333)
@Pacz
Haruhi. Ledwo co doczołgałem się do pierwszej części Shany. O ile sama postać napalonej czerwonookiej i czerwonowłosej dziewczyny jest dosyć fajna, to seria wieje nudą i schematycznością.
Drugiej serii nawet nie tknąłem.
Nie polecam tego anime, zwłaszcza jeżeli się nudzisz.
Btw. faktycznie nudne te ferie.

Podpisuję się. Poza tym gdzie ona była napalona? Bardziej spalona lub podpalona, napalona ma tylko 1 znaczenie. Jedyne co mi się podobało, to motyw zastępowania dusz (?) no i sama Shana.

How to make Flame War in M&A thread?
"Haruhi ssie"

Corgar Frizz 16-02-2010 20:20

@Ghernie
School Days jest magiczną kwestią w tym temacie. Mówiąc "Haruhi ssie" możesz jedynie w krótkim czasie powiększyć sobie odbyt :)

Nippah~!
Corgar Frizz

Ghernie 16-02-2010 20:22

Emmm... Lepiej nie
School Days? A co w tym niby takiego specjalnego?

Nari 16-02-2010 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghernie (Post 2733341)
Podpisuję się. Poza tym gdzie ona była napalona? Bardziej spalona lub podpalona, napalona ma tylko 1 znaczenie. Jedyne co mi się podobało, to motyw zastępowania dusz (?) no i sama Shana.

How to make Flame War in M&A thread?
"Haruhi ssie"

Chodziło mi o wątek kłótni o tego głównego bohatera z jakąś koleżanką. Nie pamietam imion.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2733350)
@Ghernie
School Days jest magiczną kwestią w tym temacie. Mówiąc "Haruhi ssie" możesz jedynie w krótkim czasie powiększyć sobie odbyt :)

Nippah~!
Corgar Frizz

Lub jakąkolwiek inną część ciała z widocznym otworem ;-). Haruhi jest jedyną boginią, a dla każdego, kto jej nie wyznaje, lepiej byłoby się nie narodzić. Buhahaha x)

Ghernie 16-02-2010 20:38

@Nari&Frizz
Znajdźcie sobie jakąś dziewczynę, one mają wbudowane więcej opcji w tym zakresie.

@Higurashi
No jeśli tak mówicie, to doglądam to do końca.

shady<3 16-02-2010 20:47

@Haruhi
Ubóstwiałem parodię Pheonix Wright'a z odcinka 8.

@Higu/Umi

Marzy mi się manga Umineko wydawana w Polsce.

@School Days
Jedno z moich ulubionych. Chciwie chciałem wiedzieć jak najwięcej i zchrzaniłem sobie zabawę czytając spoilery.

Ah...ostatnio z Kashkiem na ten temat rozmawiałem.
OGARNIA KTOŚ KAMPFERA?

Nari 16-02-2010 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghernie (Post 2733363)
@Nari&Frizz
Znajdźcie sobie jakąś dziewczynę, one mają wbudowane więcej opcji w tym zakresie.

@Higurashi
No jeśli tak mówicie, to doglądam to do końca.

Dzięki za ofertę, ale w tym przypadku naszą główną bronią są tentacle Rayzy ;).

Pacz_knight 16-02-2010 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2733325)
Racja, w do Warszawy nie dotarły jeszcze takie nowinki technologiczne jak świeczki.

Paczuś, rzuciłem za ciebie kostką. Więcej wyrzuciła Shana, ale po doliczeniu AC, rzutów obronnych i bonusu za specjalizację Haruhi wygrała przewagą 32 punktów.

Nippah~!
Corgar Frizz

Ahaaaa!? Mowisz tak tylko zeby namowic mnie do swojej wiary! Jak mozesz mi to robic heretyku!?

@Nari i reszta
Ok, w takim razie biore sie za dokanczanie Haruhi.
A szkoda, bo w Shanie podobala mi sie kreska z ogladanych wczesniej AMV. W sumie to moze sobie poczekac, nic jej sie nie stanie. ^^"

@top
Nawet bym sie nie odwazyl stwierdzic, iz School Day to arcy dzielo.
I tak juz mam przesrane u Rayzy, a wlasciwie to moj odbyt, a kwestie religijna miedzy Kira, a Haruhi tez sobie odpuszcze, bo niewiadomo co tym razem odwala ci cudacy od SOS Brygady...

Rayza 16-02-2010 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2733373)
Nawet bym sie nie odwazyl stwierdzic, iz School Day to arcy dzielo.
I tak juz mam przesrane u Rayzy, a wlasciwie to moj odbyt, a kwestie religijna miedzy Kira, a Haruhi tez sobie odpuszcze, bo niewiadomo co tym razem odwala ci cudacy od SOS Brygady...

i tak już masz załatwiony wacpanie,powiększenie miejsca analnego.... i nie,ja nie zartuje prawda uke-tsundere-chan? ^^

sphinx123 16-02-2010 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2733309)
Nieeee! Cos trzeba z tym zrobic. Od wczoraj zaczely mi sie ferie, a ja nie robie nic w tym celu.
Zwracam sie o pomoc z mobilizacja, do ogladania animcow

Mobilizacja? Jak mnie dana seria nie wciągnie to ją po prostu porzucam ;]

@topic

Jakieś długometrażowe anime, które zrozumie osoba na ogół nie interesująca się m&a plx xD

@down

Ergo Proxy jest odcinkowe... Mi chodzi o długometrażowe, czyli "tylko jeden długi odcinek który wszystko wyjaśnia" ; ]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:02.