![]() |
|
żółwie ssą...
polecam małpy (+1, 0,-1) |
Expienie Sorcem,Drutem i pallem
Expienie sorcem,drutem i pallem na levelach,na którch nie trzeba wydawać sporo kasy na Potiony !! :
8-10 lvl : Trolle,rotwormy,skeletony,skeletony warriory ( w podziemiach ab'dendriel,Ghostland poziom 0 i -1 ) 11-20 lvl : dwarfy,dwarfy soldiery,dwarfy Guardy,Ghule,( Kopalnie Dwarfów,Ghostland ) 21-30 : Cyklopy,Cyklopy drony,Cyklopy Smithe ( Miasto cyklopów na północy wschód od thais ) 31-35 : demony skeletony,stalkery ( Ghostland ) 36-45 : Tarantule,slimy,beholdery,Assassiny,Dark monki,Witche ( Dark Catedral ) 46-60 : Dragi,Dragon hatchling ( Dragon Lair ) na południowy zachód od Venore - Bagna ) 61-70 : Giant Spidery (Poh : Plain of Havoc - na wschód od Dark Catedral ) 71-... : Dragi lordy,Banshee ( Dragon Lair najniższe piętra,Banshee quest - dużo banshee do rozwalenia ) |
@up
weź zmykaj na swojego 30 druida na 40+ lvlu bez pacca nie pograsz na profesji magicznej na pohu tez rzeczywiscie 30k/h na 70 lvl bardzo zadawalajace, a pomysl zeby expic na banshee quescie - :cup: |
Witam.
Gram w tibie od dwóch miesięcy, jest to moje pierwsze konto i zbytnio nie wiem gdzie expić :baby: Moje Staty : Elite Knight lvl 38 (prawie 39), Skille 62/54 EQ : W. Helmet, DSM, Demon shield, B legi, BOH i noble axe. Interesuje mnie bardziej coś dla PACC, bo nie lubie jak ktoś siedzi na moim expowisku ;) Z góry dzięki i pozdro PCE |
To ja zrobię małego upa.
44 level, rp, 70 dista, pall armor, bohy, blue legs, crus helm, royal speary. Na dragi na darashii jeszcze za wcześnie, te części tombów, które mogę czyścić już mnie nie satysfakcjonują.. Jest coś pomiędzy ? ;f |
Cytuj:
|
Rp 54lv(zapomniałem dopisać...) (Pacc ofc) 83/70 z paladin arm. P arrm,b legs,bohy p amulet,rh,demonka
Gdzie expic w miare szybko z małym zyskiem lub na 0 |
Cytuj:
#up Zombie mozesz sprobowac, z lootbagiem powinien byc lekki plus. |
Pala 55 lvl
Witam,
Gdzie mogę expić paladynem na FACCu ze skillami 85/70(55 lvl)? Mogę wychodzić na 0, ale raczej nie mogę pozwolić sobię na waste. Po wakacjach funduję sobię PACCA, gdzie expić jak już będę miał? Mam lekki gear + royalki. I pytanie, kiedy i na co zmienić Royale? |
Cytuj:
|
70Rp, 85/65, 15 mlv:
-Szukam expowiska z bardzo dobrym expem, na którym wychodziłbym na 0. -Oraz miejsca gdzie mógłbym expić z 100 ek z 82 ed. - -ll- bez sio. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Palkiem mozna skrocic twoja liste ... Ja moim palkiem juz na 13 lvl ubijalem dsy guardy itp. |
Cytuj:
No teraz gram knightem,druid mi się znudził.Za słaby jest jak dla mnie :) |
gdzie expic?
9lvl knight, skille 21/21, eq- soldier helmet, noble armor, jagged sword, brass legs, leather boots. jestem w ab. nie mam pacc.
|
@up
trolle. Tak wgl skilluj. |
Witam
chciałby dowiedzieć się gdzie 25 ek i 25 ed moga razem expic tak zeby rate exp/h byl duzy. Zaznaczam, ze mamy jakies 70k do wydania tylko na exp. Dzieki z góry |
Cytuj:
a na zombie nie ma szans, żeby było waste bo jeśli pójdziesz tam z 30 spearami to z samej kasy masz jakies 3k. a lootbagi zawsze się opłaca robić, z halberdów, steel helmetów i battle hammerów. |
52 EK, 70/70 w swordzie
Pacc Rh,Dsm,Demon Shield,BoH,Relic,Platinium amulet Gdzie efektywnie expić ? Nie zbierać kase tylko expić ? Chcę wyćiągać około 45k/h, 50k/h lub więcej. |
Gdzie expic 62 ms z standardowym eq (hotm, spellbook of warding, b legs, all wands)? Dragi juz mi sie znudzily.
PS. Bez waste |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |
|