Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

milano8 16-02-2010 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghernie (Post 2733341)
How to make Flame War in M&A thread?
"Haruhi ssie"

signed,
Ale bardziej zesrane to bylo k-on i te same ryje u wszystkich dziewczyn, tylko inna fryzura...
Ide umyc pupe lepiej.
Ale to z k-onem to mowie prawde, imo podobalo mi sie anime, wszystko słitt, muza itd. tylko te twarze takie same ... :/

@spinx
ergo proxy heheheh...

Nari 16-02-2010 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2733420)

Jakieś długometrażowe anime, które zrozumie osoba na ogół nie interesująca się m&a plx xD

Obczaj sobie Kara no Kyoukai. Póki co wyszło 6 kinówek (każda po 45 min chyba). A fabuła i realizacja niezła.

eerion 17-02-2010 00:59

Cytuj:

@topic

Jakieś długometrażowe anime, które zrozumie osoba na ogół nie interesująca się m&a plx xD
Byousoku 5 centimeter
Sky Crawlers

Gangrel 17-02-2010 01:33

@up
I "Place promised in our early days".

@Shana

Nie wiem o co wam chodzi, mi to przypomina taką Toradorę, tylko z naparzaniem. Zresztą wszystkie deskowate tsundere są podobne,nawet z kreski(vide Zero no tsuikayma, Toradora i Shana), a mimo to ogląda się to jakoś przyjemnie, przynajmniej nie. Choć rzeczywiście Haruhi jest zdecydowanie kilka klas wyżej niż Shana :)

Grycan 17-02-2010 08:36

Ergo skończyłem. Seria warta uwagi. Jedno z lepszych jakie widziałem.

Ukryty tekst:
Fabuła, która opiera się na poszukiwaniu swego ja przez Vincenta jest mocno pogmatwana. Te wszystkie inne Proxy, te jego zamiany osobowości, auto-ravy, Real, Pino. Zakończenie było w porządku (świecące oczy rulez ;)),
Te jedno miasto gdzie było dwóch Vincentów i dwie Real, tez było dziwne. Ale seria naprawdę godna polecenia. :)

A teraz zabieram się za Full Metal Panic. :)

Corgar Frizz 17-02-2010 12:19

@Gangrel
Zapomnialeś o wspólnej seyiuu i Triple Urusai Combo ^^

@Milano08
Mianuję cię Albertusem m&a! Nie zaprzepaść tego!

@Szfinks
Toki wo Kakeru Shoujo
Możesz też zacząć oglądać produkcje studia Ghibli.

Nippah~!
Corgar Frizz

Koszyk 17-02-2010 14:17

@Grycan

Zadam Ci pytanie jakie zadał mi chyba Frizz po obczajeniu Proxy, jakiej płci jest Daedalus ?:D

milano8 17-02-2010 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2733540)
@Milano08
Mianuję cię Albertusem m&a! Nie zaprzepaść tego!

cokolwiek to znaczy, jestem zaszczycony, no ale honto to moglbys wytlumaczacyc mi zebym zaakceptowal jakze szlachetny tytul nadany przez samego mistrza miecza Corgara Fritzla... (taa, to ten co stworzyl pewnego misia i trzymal wraz znim rozne fajne rzeczy w piwnicy heheh )

Rayza 17-02-2010 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2733628)
cokolwiek to znaczy, jestem zaszczycony, no ale honto to moglbys wytlumaczacyc mi zebym zaakceptowal jakze szlachetny tytul nadany przez samego mistrza miecza Corgara Fritzla... (taa, to ten co stworzyl pewnego misia i trzymal wraz znim rozne fajne rzeczy w piwnicy heheh )

jesteś "forumowym rozśmieszaczem" pokroju ów usera : p według frizza~~

Pacz_knight 17-02-2010 15:52

Haruhi skonczona. Fajne, fajne i ofc, seria londuje do jednych z lepszych, ale bez jakis wiekszych rewelacji.
Musze przyznac ze jednak zaintrygowala mnie fantazja, ktora byla obecna przez cale anime i charyzma glownej bohaterki. ;)

@topic
No to co? Dawac mi tu kolejne tytuly!!! ^^"
a) Druga, niedokonczona seria Code Geass?
b) Shakugan no Shana, nadal jest aktualna. ;p
c) Hack//, ktore niegdys mnie interesowalo?
d) Zdaje sie na was, byle by seria miala okolo 20 odcinkow i utrzymywala styl shounenow. xd

@Rayza
Bwohahahahaha! Tak jak ci juz mowilem... Przeznaczenie mowi, ze nigdy sie juz nie spotkamy.
Btw. Bedziesz na Balconie 2? :P

Rayza 17-02-2010 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2733633)
@Rayza
Bwohahahahaha! Tak jak ci juz mowilem... Przeznaczenie mowi, ze nigdy sie juz nie spotkamy.
Btw. Bedziesz na Balconie 2? :P

miły-uke-chan'ie już to powiedziałem ze z przyjemnością wepchnę ci tą butelke na Balconie ^^.....teraz wiekszą....

@
SnS,CGR2 : p

Corgar Frizz 17-02-2010 16:13

@Pacz
CODE GEASS!
Swoją drogą chcesz wejść w sojusz "Rayza uke-chan"?

Nippah~!
Corgar Frizz

milano8 17-02-2010 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2733633)
Haruhi skonczona. Fajne, fajne i ofc, seria londuje do jednych z lepszych, ale bez jakis wiekszych rewelacji.

Nic dodac, nic ująć..
Polecam ci ciekawa mange pt: suownik ortokraficzny.

Musialem wytyknac mu blenda no co ...

Grycan 17-02-2010 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2733589)
@Grycan

Zadam Ci pytanie jakie zadał mi chyba Frizz po obczajeniu Proxy, jakiej płci jest Daedalus ?:D

Ukryty tekst:
To jest tak pogmatwane, ze chyba raz był uważany za kobietę, raz za faceta. Sam już nie wiem. ;) A tak to ja obstawiam że to facet jest. :)

Pacz_knight 17-02-2010 16:59

@Milano
O bosze!
No cos strasznego!!!11oneoe Popelnilem kolejny blad?Ales ty dowciapny i jajowy z ta mangom! :D:D:p:):D:cup: Fajny jestes, moge cie dotknac? 8o
Oszczedz sobie tego cynizmu na drugi raz. ;)

@Frizz
Twoje slowo jest swiete, niech sie stanie. CG 2 przybywaj! ;p

A co do Rayzy Uke-chan, to czy ja o czyms niewiem?
Jesli sojusz ma na celu upokorzyc tego szkodnika z tentaclami, to ofc ze tak ^^"

@Rayza
A czemu uwazasz ze najpierw powinienem obejzec SnS? Huh?

@down
Pączusiu!? o.O

milano8 17-02-2010 17:12

nie, nie mozesz mnie dotknac, jedyne co mnie dotykalo to tentalce rayzy, ale lepiej do tego nie wracajmy bo to jest dosyc smutna historia...
A PąCZUSiu z dzemem i budyniem, ja proboje stworzyc jakiegos flejma tutaj, wiec nie mam nic do ciebie, oprocz tego zebym ci zjadl...

eerion 17-02-2010 19:08

Ej mendy, trzeba zacząć planować jakieś spotkanie na jakimś wakacyjnym konwencie.
Papa Eerion musi was wyściskać :D

Koszyk 17-02-2010 19:18

@UP

<boje sie>

@topic.

Higurashi ?
Code Geass?
Darker Than Black?

Co wybrac?

Pacz_knight 17-02-2010 19:18

@2up
Balcon 2? o.O
Zapewne bedzie spora grupa jak z przed roku...

@up
Ja tam ogladalem tylko pierwsza serie CG, ale anime samo w sobie bardzo mi sie podobalo, dlatego dzisiaj kontynjuuje i zabieram sie za czesc druga.
Jesli lubisz dawke akcji i faceta super hero z zajebistymi gadgetami, cos ala Batman, powiklania w fabule ze zwrotami akcji, to nie czekaj i bierz sie za DTB. ;)

milano8 17-02-2010 19:33

@trashyk
ofc ze code geass, potem higurashi i na koncu DTB (choc ze DTB to dla mnie ostatnie gowno i szybko to wywalilem) ale to akurat tobie moze sie spodobac wiec ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24.