![]() |
|
Cytuj:
Ale bardziej zesrane to bylo k-on i te same ryje u wszystkich dziewczyn, tylko inna fryzura... Ide umyc pupe lepiej. Ale to z k-onem to mowie prawde, imo podobalo mi sie anime, wszystko słitt, muza itd. tylko te twarze takie same ... :/ @spinx ergo proxy heheheh... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sky Crawlers |
@up
I "Place promised in our early days". @Shana Nie wiem o co wam chodzi, mi to przypomina taką Toradorę, tylko z naparzaniem. Zresztą wszystkie deskowate tsundere są podobne,nawet z kreski(vide Zero no tsuikayma, Toradora i Shana), a mimo to ogląda się to jakoś przyjemnie, przynajmniej nie. Choć rzeczywiście Haruhi jest zdecydowanie kilka klas wyżej niż Shana :) |
Ergo skończyłem. Seria warta uwagi. Jedno z lepszych jakie widziałem.
Ukryty tekst:
A teraz zabieram się za Full Metal Panic. :) |
@Gangrel
Zapomnialeś o wspólnej seyiuu i Triple Urusai Combo ^^ @Milano08 Mianuję cię Albertusem m&a! Nie zaprzepaść tego! @Szfinks Toki wo Kakeru Shoujo Możesz też zacząć oglądać produkcje studia Ghibli. Nippah~! Corgar Frizz |
@Grycan
Zadam Ci pytanie jakie zadał mi chyba Frizz po obczajeniu Proxy, jakiej płci jest Daedalus ?:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Haruhi skonczona. Fajne, fajne i ofc, seria londuje do jednych z lepszych, ale bez jakis wiekszych rewelacji.
Musze przyznac ze jednak zaintrygowala mnie fantazja, ktora byla obecna przez cale anime i charyzma glownej bohaterki. ;) @topic No to co? Dawac mi tu kolejne tytuly!!! ^^" a) Druga, niedokonczona seria Code Geass? b) Shakugan no Shana, nadal jest aktualna. ;p c) Hack//, ktore niegdys mnie interesowalo? d) Zdaje sie na was, byle by seria miala okolo 20 odcinkow i utrzymywala styl shounenow. xd @Rayza Bwohahahahaha! Tak jak ci juz mowilem... Przeznaczenie mowi, ze nigdy sie juz nie spotkamy. Btw. Bedziesz na Balconie 2? :P |
Cytuj:
@ SnS,CGR2 : p |
@Pacz
CODE GEASS! Swoją drogą chcesz wejść w sojusz "Rayza uke-chan"? Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Polecam ci ciekawa mange pt: suownik ortokraficzny. Musialem wytyknac mu blenda no co ... |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
@Milano
O bosze! No cos strasznego!!!11oneoe Popelnilem kolejny blad?Ales ty dowciapny i jajowy z ta mangom! :D:D:p:):D:cup: Fajny jestes, moge cie dotknac? 8o Oszczedz sobie tego cynizmu na drugi raz. ;) @Frizz Twoje slowo jest swiete, niech sie stanie. CG 2 przybywaj! ;p A co do Rayzy Uke-chan, to czy ja o czyms niewiem? Jesli sojusz ma na celu upokorzyc tego szkodnika z tentaclami, to ofc ze tak ^^" @Rayza A czemu uwazasz ze najpierw powinienem obejzec SnS? Huh? @down Pączusiu!? o.O |
nie, nie mozesz mnie dotknac, jedyne co mnie dotykalo to tentalce rayzy, ale lepiej do tego nie wracajmy bo to jest dosyc smutna historia...
A PąCZUSiu z dzemem i budyniem, ja proboje stworzyc jakiegos flejma tutaj, wiec nie mam nic do ciebie, oprocz tego zebym ci zjadl... |
Ej mendy, trzeba zacząć planować jakieś spotkanie na jakimś wakacyjnym konwencie.
Papa Eerion musi was wyściskać :D |
@UP
<boje sie> @topic. Higurashi ? Code Geass? Darker Than Black? Co wybrac? |
@2up
Balcon 2? o.O Zapewne bedzie spora grupa jak z przed roku... @up Ja tam ogladalem tylko pierwsza serie CG, ale anime samo w sobie bardzo mi sie podobalo, dlatego dzisiaj kontynjuuje i zabieram sie za czesc druga. Jesli lubisz dawke akcji i faceta super hero z zajebistymi gadgetami, cos ala Batman, powiklania w fabule ze zwrotami akcji, to nie czekaj i bierz sie za DTB. ;) |
@trashyk
ofc ze code geass, potem higurashi i na koncu DTB (choc ze DTB to dla mnie ostatnie gowno i szybko to wywalilem) ale to akurat tobie moze sie spodobac wiec ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24. |
|