![]() |
|
@up
zombie, jesli z waste to możesz spróbować na bog raiderach, vampy, dragi yalahar, z jakimś ms'em albo ed'em ancient scaraby, chociaż nie polecam. przejdź się również na of, jeśli nie szkoda ci pacc'a. :P Cytuj:
Cytuj:
of... czyli tak ogólnie bez pacca palem najbardziej opłaca się expić na of od jakiegoś 40 lvla. nawet jeśli jest zajęte, przed samą twierdzą jest również bardzo duży respawn. ;) |
@2up
scaraby, jakieś tomby. |
Cytuj:
|
Gdzie expić?!
43 master sorc PACC mlvl 40 |
Cytuj:
ancienty, stone tomb za tp, dragi ankh, dragi edron worker golemy mozna probowac ale hardkore na 43 ; ] teraz ja ... GDZIE DOBRZE PRZYEXPIC 70 ED 56 MLVL? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Elo mam pytanie.
Na jakim lvl palem dam rade solo crusader helmet quest ?? i skille jakie mial bym miec |
Gdzie na minotaury?
Cześć,
Zastanawiam się gdzie najlepiej iść w celu ubicia 5000 minotaurów. ;) Mam 21 level sorca z 22 mlvl'em i PACCiem. Moglibyście mi coś doradzić? Wieżę minotaurów sprawdzałem, ale masakra. Mogę expić w całym podziemiu i na 0, bo +1 to już hardcore. Mam niecałe 4k expa na godzinę i ogólnie strasznie to idzie. |
Cytuj:
A Gdzie Ja mógł bym expić 40 ed z 35 mlv?? |
@UP
dragi yalahar dragi darashia dragi ankh dragi edron earth elementale liberty earth elementale edron |
Cytuj:
|
Gdzie bic minoski (chcę zabic te 5000) 20 knightem / 39 druidem (dodam że chcę tam jechac na bocie ;p) equ w miare. Knightem nie wiem czy nie lepiej pierw gdzies przyexpic typu elfy scouty czy coś bo 20 knightem to chyba hard bic mino guardy itp. Co robic ?
A druidem też nie wiem gdzie i jak , bo mam malo hp z 300 to wyskoczą mi 2 magi i archer i moge lezec na kombo :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ja 69 ed 53 mlvl prosze nie golemy sram golemami i jeszcze nie wyrmy liberty ; s |
Cytuj:
|
@Damicoras
Ja tam 26 ed wyrabiałem bez monków także też powinieneś ogarnąć. @Pdemiu Nie wyskillowanym tylko doświadczonym. Jak będziesz potrafił przewidzieć, niektóre sytuacje i ustawić draga tak żeby nie bił shootera, albo w odpowiednim momencie go exetniesz, to to będzie oznaczać, że jesteś doświadczony. ;) |
Cytuj:
|
Jeżeli masz tak jak pisałeś 70/70 skilla na ek to już na spokojnie możecie.
|
gdzie?
Gdzie mogę expić moim charem?
46 lvl Master Sorc eq:hotm,focus cape,blue legs, boh , demon shield , wov Chodzi mi o miejsca gdzie nie bedzie waste i jak najlepszy exp/h Drugie pytanie tyczy sie o : 39 lvl skile 70/70 Elite Knight eq: rh, dsm , knight legs , demon shield , bright sword/blacksteel sword To samo co wyżej czyli bez waste i jak najlepszy exp/h Z góry dzięki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25. |
|