![]() |
|
Cytuj:
Kim¶ kto nienawidzi takich ciot jak Ty. Przez takich jak Ty ¶wiat staje się gorszy, po chuj czepiasz sie niepełnosprawnych ? Przeczytaj moj post wyzej i przemysl swoje zachowanie. Chyba że w miare kulturalnie napisany tekst, jest dla Ciebie zbyt trudny <cheap> |
Yen
Tylko ze ja nie wale piratow/2x mara i chodzilem na hunty a ty?:baby: masz czym kzoaczyc taka gra to jak na*******anie w sapera (czyt.pasjonujace)
|
@all
Wiece ze to jest gra ?? W gry sie na*******a tyle ile sie ma czasu, niewiem po CH*j sie w*******acie w czyjes zycie wkoncu to tylko gra!!! |
ey swoOn i Yen! Dobra LuĽ ;D
Wasza sprawa na czym siedzicie i nie klucic sie... spam z tamtym nB wystarczy... ktory juz nie wie co ODP... ^^:8o |
: *
|
On z Liveroola :<
|
Yen waj nie gjasz?
|
shadow
fajnie :)
gram troche na neranie to zrob tam chara, pff, cala twoja gildia moze zrobic to zobaczymy czy mnie trapniecie:D:D:D:D:D:D:D |
234
|
Kolejny xD
|
|
boje sie?;x juz probowali mnie ubic i im nie wyszlo, wiecej nie probowali : x
nie mow mi ze sie kogos boje skoro ty nawet nie chcesz powiedziec swojego nicku z gry, boisz sie? @swoon wiem o tym :) 170 http://img39.imageshack.us/img39/6900/uo0004p.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a jak go spytalem jakie sa laski w liverpoolu, to powiedzial ze nie wie wiec jedyne co do glowy mi przyszlo to to ze nie wychodzi z chaty w ogole ;p |
serek jak to czytasz to jebac cie i cho na hunta
|
@taddii
Ty mieszkasz W Wyhu***owie I walisz sie ze starym W dupena Stary - Chodz tu Maly Skur*** Teddii Gey - Oco Kaman Bejbe? Stary - Wyjebe cie w Zada Z 3-4 Razy I Wezniesz do Papy Fujjjjjjjjj Teddii Gey - Poczekaj Umyje Zeby bo jebie jakas Zdechla padlina :confused: Stary ^^ - Nie Pier** Tylko Chodz Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Mija 5-6h Taddii Wyjebany, Zpie****dolony Od jebania ledwie Zywy A stary jeszcze ma zamiar sie dojebac do niego ^^ Fujjjjjjjjjjjjjjjj ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(:baby::baby::baby::b aby::baby::D:D:D:D:D:D:D |
@papcio
po ch*j spamujesz pierdołami? zajmij sie gra ... ten temat juz na psy spadl.................... zeby nie bylo to ss : http://img3.imageshack.us/img3/7587/178n.jpg |
Cytuj:
|
xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |
|