Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

milano8 18-02-2010 19:45

skad moge sciagnac narutarda oprocz torrentow i shippuden.pl bo tam czegos nie czaje...

Gangrel 18-02-2010 19:50

Ja zasysam z Nyatorrents, moze pewnie tez przez xdcc poszukac. Anyway, fillery jak fillery, przynajmniej tym razem obyło się bez gości, którzy wyglądali jakby ich wcześniej w Higarushi pieszczono.

Nari 18-02-2010 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2734140)
skad moge sciagnac narutarda oprocz torrentow i shippuden.pl bo tam czegos nie czaje...

Sprawdzałeś getfansub?

milano8 18-02-2010 20:16

znalazlem od 131, czyli 5 musze online obejrzec, ale to zbytnio nie przeszkadza mi ;p

Corgar Frizz 18-02-2010 20:51

@Milano
Instalujesz mIRC'a, kanal #news, serwer irc.rizon.net. Następnie wchodzisz na news.is-fabulo.us i wyszukujesz odpowiedni pack. Wklepujesz w mIRCA i gotowe ;p Narutard ściąga się z pełną prędkością łącza.

Nippah~!
Corgar Frizz

milano8 18-02-2010 21:13

corgar jestem twoim slejvem jak to work, bo stare odcinki nawet nie ma w online bo wszystko usuwaja -.-

Gimlos 18-02-2010 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2733117)

Jakiś czas temu poprosiłem Droma o interwencję w sprawie M&A, związaną z akcjami moderatorskimi Gimlosa. Poprosiłem wówczas, żeby opieka nad tematem przypadła mnie personalnie, ze względu na specyficzną atmosferę tutaj, którą jak myślę, lepiej od Gimlosa wyczuwam.

Dopóki Gimlos nie będzie miał odebranych praw moderatorskich, dopóty jakiekolwiek ustalenia zupełnie go nie interesują. So, have fun kiedy mnie tu nie ma ( co będzie dotyczyć raczej 95% czasu, jaki pozostał naszemu światu do apokalipsy, gdyż wchodzić tutaj obecnie najzwyczajniej w świecie mi się nie chce ), ale kiedy tu zajrzę, będę robił jak zwykle po swojemu. No, chyba, że w akcie desperacji poprosisz któregoś admina o pozbawienie mojego nicka jego niebieskiej barwy. Wtedy, rzecz jasna, róbta co chceta.

Co do tematu, to oglądnąłem ostatnio Wolf's Rain. Gdyby nie moje zboczenie względem wilków, pewnie bym do końca nie dociągnął, ale generalnie jestem zadowolony. Ma jakiś klimat, ma jakieś przesłanie, pozostaje lekki niedosyt, bo mogłoby być lepsze. Anyway, solidne 8/10 bym postawił, hail teh Tsume.
Pozdrawiam : d

Nari 18-02-2010 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 2734214)
Dopóki Gimlos nie będzie miał odebranych praw moderatorskich, dopóty jakiekolwiek ustalenia zupełnie go nie interesują. So, have fun kiedy mnie tu nie ma ( co będzie dotyczyć raczej 95% czasu, jaki pozostał naszemu światu do apokalipsy, gdyż wchodzić tutaj obecnie najzwyczajniej w świecie mi się nie chce ), ale kiedy tu zajrzę, będę robił jak zwykle po swojemu. No, chyba, że w akcie desperacji poprosisz któregoś admina o pozbawienie mojego nicka jego niebieskiej barwy. Wtedy, rzecz jasna, róbta co chceta.

Co do tematu, to oglądnąłem ostatnio Wolf's Rain. Gdyby nie moje zboczenie względem wilków, pewnie bym do końca nie dociągnął, ale generalnie jestem zadowolony. Ma jakiś klimat, ma jakieś przesłanie, pozostaje lekki niedosyt, bo mogłoby być lepsze. Anyway, solidne 8/10 bym postawił, hail teh Tsume.

Gimlos ogląda chińskie bajki? Tego się nie spodziewałem, rly ;P. Może jest jeszcze nadzieja, ze przejdziesz na dobrą stronę mocy ;].

@Michiko e Hatchin
Myślałem, że będzie lepsze, póki co wieje taką nudą, że aż się oglądać nie chce ;p.

Rayza 18-02-2010 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 2734214)

G_ml_si_
po czytaj mange : p dostepna tez u nas~~ fajny spinn off~~

Corgar Frizz 18-02-2010 22:18

No cóż, tak częste obcowanie z nami musiało się w jakiś sposób odcisnąć na psychice.

Nippah~!
Corgar Frizz

milano8 18-02-2010 22:20

jak ledwo chlopak sie zmusil do anime, to szczerze watpie aby mange zaczal czytac..

eerion 18-02-2010 22:45

Cytuj:

Gdyby nie moje zboczenie względem wilków,
Maj libsien!
Anyway mam chcice na jakąś dobrą fabularnie akcję. Tak żeby 26 odcinków na raz łyknąć. Ale coś mocnego, a nie jakiś typowy shounenik.

Gangrel 18-02-2010 23:09

@Gimlos

Przez myśl mi nie przyszło prowadzić kampanii na rzecz odebrania Ci uprawnień, a tylko rozmawiałem na ten temat z dromem po prośbie niektórych userów żeby tak tą sprawę załatwić, a jako że dłuższy czas Cię nie było, myślałem że sprawę Drom załatwił, ale widzę że raczej zapomniał tradycyjnie xD. I nijak nie czuję się zdesperowany, poproszony zainterweniowałem tak, jak wydawało mi się że będzie w porządku.

Masa-san 19-02-2010 17:05

Witam was wszystkich, misiaczki :)
Jestem tu nowy, mam nadzieję, że zostanę potraktowany łaskawie, bez żadnych tentaclowych penetracji odbytu, czy coś...
Już troszkę chinskich bajeczkuw w swojej karierze obaliłem, jednak brak czasu uniemożliwia mi ostatnio śledzenie wychodzących serii jak i oglądanie tych starszych, klasyków.
Daje radę tylko na bieżąco oglądać anime oraz mangę bleacha, fairy tail i anime db kai.
Jesteście w stanie polecić coś naprawdę dobrego? Mam ochotę na komedyjkę dorównującą seto no hanayome, school rumble itd.

pozdrawiam

@Corgar Frizz
dziękować! akurat miałem w planach to obejrzeć, jednak wyleciało mi z głowy :)

Corgar Frizz 19-02-2010 17:08

@Masa-san
Ohayou
Ouran High School Host Club polecam.

PS. Nie licz na łaskawe traktowanie w tym temacie... Tentacle już płyną :3

Nippah~!
Corgar Frizz

Gangrel 19-02-2010 17:24

@Masa

Full metal Panic! Fumoffu! Najlepsza komedia jaką oglądałem, ale warto najpierw obejrzeć serie FMP! i TSR, które komediami nie są.

Juzefek 19-02-2010 17:27

Ooooo newfag! Wytrzymaj przynajmniej tydzień ;]

Biorę się za GTO.

Masa-san 19-02-2010 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2734454)
@Masa

Full metal Panic! Fumoffu! Najlepsza komedia jaką oglądałem, ale warto najpierw obejrzeć serie FMP! i TSR, które komediami nie są.

Niestety, będzie ciężko mnie zadowolić...
FMP widziałem, wszystkie części.
Masz rację- świetna seria.

Pacz_knight 19-02-2010 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2734456)
Ooooo newfag! Wytrzymaj przynajmniej tydzień ;]

Biorę się za GTO.

Buaaaa! Zobaczyl bym jeszcze raz tego powalonego, zboczonego nauczyciela, ale musze sleczec nad CG 2. ;<

Ja rowniez po skonczeniu CG 2 zaczne Ourana! :cup:

Corgar Frizz 19-02-2010 18:10

A ja Ourana właśnie skończyłem T_T Tak wielkiej pustki od baaardzo dawna nie czułem. Nawet gdyby ta seria była dwa razy dłuższa, to i tak czułbym że to jeszcze zbyt mało.

Zdecydowanie najlepsza komedia jaką widziałem. Pod tym względem totalnie zdetronizowało Seto no Hanayome. Teraz bedę się modlił o drugą serie... Anime z vocaloidem wymodliłem, z tym też może się udać ^^

Nippah~!
Corgar Frizz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14.