![]() |
|
|
chuj ze raz tylko bylem na tsie jak Petro robil Annihi ;)
i nie pierdol ze rok nie ma neta bo kto jeszcze we wrzesniu expo na*******al, pozatym Polska nie Kambodża, Xespoz nie Rumun, neta zawsze idzie zalatwic a i jego tez przeciez stac btw pozdrow beatke w lozku o ile spicie razem |
no ja mam z kim spac :D a ty to cale zycie Pani raczkowska :D
|
Cytuj:
Edit: Oxyron Feb 18 2009, 02:23:54 CET Killed at Level 121 by Brojek and by Yuroq lvl 13 wbił fraga na 121 :D |
Cytuj:
|
|
@Gensty
" SMIERC KONFIDENTOM!!! :] "Nie lvl nie pieniadze tylko przyjazn sie liczy" " Ludzie wolą Cię wydupcyc i Cię sprzedac, ale cóż :) Jako że wiem co sie tam u was na vt dzieje dzieki naszemu "Szpaj" moge juz stwierdzic ze wojna niedługo dobiegnie końca. Czekamy czakamy na następny ruch :P Ale jeżeli zapłacił byś mi troche mógłbym Ci wydac konfidenta ;) <nie robie tego z przyczyn materialnych!> |
Sam po sobie żeś pojechał :baby:
|
Cytuj:
ja ci zaplace :D tylko musze miec 100 % pewnosci ze wydasz tego wlasciwego a po 2 ciezko cos zrobic jak sie ma smiecia na vt |
Cytuj:
|
A z kąt on ma wiedzieć ze mówisz prawdę ze jest Szpej w Dr ? moze go wg niema
|
Cytuj:
|
hehe dobre:D
|
jestem w kamikaze :) jak mi go wydasz to sie dogadamy , a ja go wysle na wyspe nowych.
|
:o
http://forum.hunted.pl/showthread.php?p=82138#post82138 Name: Huggarn Sex: male Profession: Elite Knight Level: 230 World: Pandoria Residence: Venore Guild membership: Dominus of the Gloria Victis Banished: until deletion because of account trading or sharing Apropo czy to nie jest Orzech (Taifun Devilry)? |
Tia to on ;)
|
baj baj orzech ! niech teraz tatus zadzwoni ... moze odzyskasz chara :D:D:D
|
Oro Liberty Bay:
Efreo Sir Wir Maria Frezer <<< HAHAHAHAHAHA :D Belix Sacrum Talakim :d Creuex Naraxiz Kto jeszcze? |
Hannibal Verin
Feb 19 2009, 01:36:22 CET Killed at Level 164 by Tritii and by Demon Nocy Naraxiz Feb 19 2009, 02:12:58 CET Killed at Level 200 by Talakim and by Ai Shinayo |
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |
|