![]() |
|
@nowy
yo newbe i herd ya lieks loli, so i called for police, have a nice day : D @Frizz poczytaj mange~~~ ouran jest chyba z 06/07r.? : p |
@New guy. :) Tak jak juz ktos tam wspominał, wytrzymaj tydzień w temacie, a będziesz tu już na zawsze. :) (przykład: patrz autor tego postu B))
@top Oglądam FMP. Takiej serii o wojskowym zacięciu jeszcze nie widziałem. Jak na razie trzyma poziom w jednej linii, taki jaki pokazała 1st odcinkiem. No i jest typowa dla takich serii postać humorystyczna, czyli Urzu 6. ;) |
Z FMP i tak najbardziej podobał mi się OAV w TSR. Totalny koks ;p
Chyba biorę się za mangę. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Tak jak juz wczesniej wspominalem, pierwsza serie tylko widzialem, a za druga nie chetnie chce mi sie zabierac. :] Z kolei lepiej zabrac sie za cos nowego, niz ograniczac sie do jednej serii... |
Z innej beczki. W kilku AMV nadziałem się na tę pannę, dodam, że posiadała całkiem fajną pałkę, z która robiła dziwne rzeczy innym ludziom.
http://i175.photobucket.com/albums/w...keni/anime.gif Wie ktoś z jakiego to anime? |
@up
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan! Ahahahaha! Przezabawna komedia. W sumie to bym ja obejzal, raz jeszcze. ;3 |
Cytuj:
|
Nie... To tylko jeden ze smiesznych elementow. Facet jest postawiony w roznych sytuacjach i niestety (albo i stety ) wychodzi to na jego niekozysc.
Tak czy siak, samo anime nie opera sie tylko i wylacznie na "smierci" Sakury. Zobaczcie sami, a nie powinniscie zalowac. ;) |
Co do przygód Sakury i "aniołka" Dokuro-chan- Jeśli nie macie zupełnie powalonego poczucia humoru to nie tykajcie tego ;-)
|
Cytuj:
No dobra, nie dość, że mi się to animu podobało (jeszcze druga seria do obejrzenia :x), to mam zwalone poczucie humoru...w sumie drugie wynika z pierwszego :'( Haaa, po pirszej serii Minamike, zabieram się za następne (i rewatch ~Index). Zaiste, to anime mnie wybrało, nie ja anime. |
Cytuj:
|
Ja tez lubie dokuro-chan ;)
Co do Ouran vs Seto no Hanayome - wygrywa... SETO! Najlepsza komedia jaka w zyciu widzialem. Przy ouranie nie bawilem sie nawet w polowie tak dobrze, jak przy seto :P ------------------------------------------------------------------------------------------ Tengen Toppa Gurren Lagann - ukonczone (niestety, za szybko :<). Wedle oczekiwan - epickie! Wlasnie sciagam osta. Zgodnie z zaleceniami Grocixa rozpoczalem sciaganie 16GB plikow, czyli calej serii Macross Frontier - podobno rownie epickiej serii co ttgl :P Doku, doku, dokuro-chan! |
Cytuj:
|
eh to co mi zostalo z naruto to lyknalem dosc wolno, ale ze teraz jakies poryte fillery to porzucam naruto na kolejne 2 miesiace w oczekiwaniu na fabularne odcinki i daje nastepna, ostatnia szanse TTGL, jezeli mnie nie wciagnie to pozegnam ta seryjke...
Btw. wiadomo kiedy koniec zapychaczy w naruto ? |
Cytuj:
|
@Milano
Na Shippuuden.pl jest kalendarz z odcinkami. Jest tez nawet wykaz fillerow jesli sie nie myle, wiec bez problemu sobie to przekalkulujesz. ;) @topic A ja wczoraj wieczorem, do polnocy z braku humoru i sily, nie obejzalem CG, a dokonczylem do konca LS po raz trzeci. Tak wiem, jestem palniety w glowe ze ogladam serie po kilka razy, ale moje dziewczyny z LS i wypowiedzi Konaty zawsze poprawiaja mi nastroj. ^^ Dzisiaj czuje sie o niebo lepiej i dostalem dziwne uczucie pragbnienia obejzenia CG 2. :P Wiec juz bez przeciagania, z czystym sumieniem, zabiore sie za to anime, zeby nie miec zaleglosci... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |
|