![]() |
|
efreo haahah jak sie przyczail kolo okienka i spi xd
|
Future Feyd, Rester, Naraxiz, Hanibal Verin,
Talakim, Cichy Xersemo, Ai Shinayo, Demon Nocy, Iperator, Helethus, Aqo, Belix Sacrum, Maria Frezer, Sir Wir, Efreo, Lady Toffina, Wiley Nikez, Motoxmanka, Creuex, Aurix Vantie. tyle ja wypisalem, nie jestem pewny czy wszystko |
Zwidek wszystkiego naj naj z okazji twojego swieta SMACZNEGO !
|
Khazul ty masz farta chuju! =)
|
Ale się dzi¶ najem p±czków panowie.
DR nie ma już po co praktycznie akcji robić skoro na praktycznie każdej w dupę dostaj±, |
Cytuj:
|
Wszystkim życzę smacznego.
<mniam> (pół roku czekałem na ten dzień :D) |
Ja tam nie czekałem, sam przyszedł
|
Zwidek Wszystkiego Najlepszego :* SMACZNEGO !
|
Wreszcie tlusty Cwiortek wszystkim zycze smacznego :) sam spadam do babci wiadomo ona robi najlepsze paczki. Jeszcze raz smacznego:)
|
Zescie sie uczepili tych paczkow tak samo jak pryszczy ymego i tatuazu youena. Ide wlasnie kupic paczki, z jakim nadzieniem lubicie :D ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sprobuj w jakiejs cukierni paczek przedzielony jak ptys tylko zamiast tego kremu co w ptysiu jest to jest budyn kozak |
Standartowe paczki z roza
Pryszcze szyma maja sie nijak do tatuazu youena heh XD |
Cytuj:
No i jeszcze wciołem z ajerkoniakiem z polew± czekoladow±, a z budyniem nie ;( (chyba sam se z budyniem zrobie [sory, że oble¶ne, ale ¶miechowe ^^] No ale nie ma tego złego, przybyło mi z 2.5k kalorii (licz±c 1 p±czek za 400kcal) :D:D8o |
Cytuj:
daj p±czka :baby: |
Daj paczka BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
Laaaaaaaaaaaaaaap Paaaaczkaaaaaaa
|
Cytuj:
No to macie p±czka ludziska od Yakky'ego :> http://www.paczekdlaciebie.pl/371717 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55. |
|