![]() |
|
Witojcie!
Obaliłem 2 odcinki Ouran. Nie jest złe, ale przy humorze Seto jest niczym Mimo wszystko zamierzam obejrzeć do końca. @Pacz_knight nie kapuję... CG to przecież zupełna czołówka anime. jak można nie mieć chęci by to obejrzeć?:P btw. słyszeliście, że podobno trzecia seria wyjdzie?:D |
A ja zacząłem oglądać Lucky Star, matko nigdy się tak nie śmiałem oglądając anime, naprawdę fajnie się zapowiada.
|
Cytuj:
Post jak zawsze spóźniony ale nie patrze tak często na ten temat, by nadążać za wami ;p @Ls O ile cała seria jest fajna, to jak pamiętam, pierwsze 4 odcinki prawie całkowicie opuściłem. To było nudne. O wiele lepsze od Haruhi, a podobno miało być "reklamą" tego anime... @CG2 Tak jak wyżej, zastanawiam się jak można z niechęcią oglądać taką serię? @Topic Szukam jakiegoś Harema z dużą dawką humoru :P @TTGL Poza Yoko nic w tej serii nie było ponadprzeciętne. No i te nazwy ataków... Giga-Super-Mega-Fajny-Buster-Galactic-GurenLangan-Drill-Shoot! |
Cytuj:
|
moge sie zalozyc ze CG r3 nie bedzie juz o luluszu, a to wielka szkoda ;/
|
CG miażdży i tyle :P.
Chociaż w dwójeczce te roboty (zapomniałem jak to się zwało ;x) rozwalające całe armie to już gruba przesada ;x. Ghernie- Tak właściwie to nie miało nikogo obrażać, a zachęcać :D Bo Dokuro-chan trzeba przyznać, że humor tam jest walnięty :D. (W dobrym sensie tego słowa) |
Cytuj:
Nie rozumiem jakim sposobem zrobią R3, jak już wszystkie wątki są skończone, a wszystkie niejasności wyjaśnione. Pewnie znowu wyjdzie jakiś shit zarabiający jedynie na tytule. |
Skończyłem właśnie Tsubasa Chronicles...I jestem szczerze zawiedziony. Po dwóch seriach fabuła urywa się głupawo w połowie, jakby zabrakło funduszy na realizację kolejnej, co sprawia, że średnio warto oglądać te 52 odcinki :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja czytałem gdzieś ostatnio, że CG 3 ma być o wnuczku (czy tam o synalku) Lulusza. Nie wiem czy to prawda i nie wiem co o tym myśleć... =d
|
Cytuj:
|
Przez ostatni dzień, jakoś głowy do animca nie miałem, więc będzie coś nadrobić, czyli jadę do 14 odcinka FMP. :) (od 7 :))
|
Za to ja mam niechęć do anime i coraz częściej ją odczuwam. Może ten wasz tekst o tygodniu prawdą nie jest? ;P
|
Cytuj:
|
Zastanawiam się czy nie obejrzeć sobie School Days. Tak bardzo nienawidzicie (?) tego anime, że aż muszę zobaczyć dlaczego/zrobić wam na złość. :O
|
Cytuj:
|
CG nowe ma byc o 2 kolesiach i C.C i ma sie to dziac w latach ery edo czy jakos tak (~1600 r.)
Nawet plakat jest ale do mangi, czyli pewnie z animu bedzie taK samo, choc moze bedzie suprajs jak z FMA |
CG w 1600 r.? Czemu mam przeczucie, że to będzie porażką?
|
http://animeblogz.com/wp-content/upl...r3-540x262.jpg
macie plakat, ten typek to chyba jakis stalowy alchemik gdyz ma mechaniczna reke i ma rzucac shurikenami, czyli polaczenie fma z naruto i geass do tego, ehh czego jeszcze brakuje... Moze atakow rodem z bleacha... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |
|