Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Rognis 06-04-2008 22:05

Tak, dziś doszło do walki, Vura wraz ze swoimi ludźmi wyszli stawić czoło "złu" jakie panuje na Nebuli, walka była długa i wyrównana, niektórzy wojownicy aż się "zaczerwienili" ze szczęścia. Pod koniec walki Vura Soth jak przystało na wielkiego wodza spier(wylogował)dolił. reszta gildi najwyraźniej poszła w jego ślady lecz nie wszystkim się to udało.

Seredo 06-04-2008 22:09

zapoda ktoś movie

Ostoja 06-04-2008 22:15

Eh vu bylo az takie pewne siebie gdy zabili w trapie 4 osoby i pozniej w kanionie paru, ze az skusilo sie na battla ale tu juz byl pogrom w wykonaniu vo ktore pokazalo, ze nie boi sie o lvle. Padali,kupywali blessy i szli ratowac swoich.
To co nas odroznia od vu ktore s*******alo lub dawalo loga jak vura czy arthas ktory probowal uciekac na hero gdy jeszcze jego kumple padali m.in heiks czy sfoqs ;s.

Vu jest dobre tylko w blokowaniunpc, kladek i to nie zawsze wychodzi.
Za lh kozacy ktorzy zawsze chceli walczyc, teraz s*******aja jak szczury aby nie pasc i nie ratowac swoich " przyjaciol ".
Tyle odemnie.

/ Tert

Requ 06-04-2008 23:26

No fajnie dzisiaj było, mi się bardzo podobało :)

Kasior 06-04-2008 23:57

Z tego, co widzę VU się ogarnia:) Panienki szykujcie gp-ki na wypłaty dla VU, albo szukajcie serwa nowego. Osobiście odradzam Furorę i Kyrę, bądź Titanię, bo jak się dowiem waszych tam nicków to nie wróżę długiego grania:)

TheDwarf 07-04-2008 06:27

VU cos ma pecha do tego kanionu w Edron :P

Boytano 07-04-2008 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasior (Post 1989211)
Z tego, co widzę VU się ogarnia:) Panienki szykujcie gp-ki na wypłaty dla VU, albo szukajcie serwa nowego. Osobiście odradzam Furorę i Kyrę, bądź Titanię, bo jak się dowiem waszych tam nicków to nie wróżę długiego grania:)

HAHAHA gdzie ty byłeś wczoraj jeśli się ogarnia? S*******anie po Edron i dawanie logów na wieżach/poza miastem/na hero itp to jest ogarnięcie?

Kapitan Chrupek 07-04-2008 11:15

blood-szisza sie z dupa na rozum zamienil :OOO 8o 8o 8o 8o 8o

Dentka7 07-04-2008 12:54

Całkiem syte battle xd

@szisza
Kłóciłbym się

Cytuj:

szykujcie gp-ki na wypłaty dla VU

co to to nie

Ostoja 07-04-2008 14:34

Cytuj:

Ok ok szykuj szykuj kase dla vo xd

Jak bys nie widzial gdyby nie fragi na mass logu i w kanionie gdzie vo nie mial sznas ale za wszelka cene chcialo fajtowac to na edron byl by tylko pogrom vu nic wiecej. Nadzieja matka glupich.

kierowca_smieciarki 07-04-2008 14:49

>>Ok ok szykuj szykuj kase dla vo xd

>>Jak bys nie widzial gdyby nie fragi na mass logu i w kanionie gdzie vo >>nie mial sznas ale za wszelka cene chcialo fajtowac to na edron byl by >>tylko pogrom vu nic wiecej. Nadzieja matka glupich.

Policzcie kto więcej stracił, myślę ze VO Maksym to chyba sie popłakał jak każdego chara mu zabili

Ostoja 07-04-2008 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kierowca_smieciarki (Post 1989523)

>>Jak bys nie widzial gdyby nie fragi na mass logu i w kanionie gdzie vo >>nie mial sznas ale za wszelka cene chcialo fajtowac to na edron byl by >>tylko pogrom vu nic wiecej. Nadzieja matka glupich.

Policzcie kto więcej stracił, myślę ze VO Maksym to chyba sie popłakał jak każdego chara mu zabili

Maksym jeszcze sie smial ze w koncu vu wyszlo i mozna bylo powalczyc, 22-20 dla vo nie jest zlym wynikiem ale napewno poprawimy sie ale morale jeszcze bardziej nam wzrosly gdy zobaczylismy jakim przeciwnikiem jest vu. Poszli ratowac vure i chudego a gdy ci uciekli na dywan zostawiajac swoich zaczela sie jeszcze gorsza kara.

Po 2 nasi padali, kupywali bless i ratowac swoich co powiesz o might vu o ktorym chodza jeszce legendy sprzed lh czy ordo jakie to bylo dobre? Znowu bedzie nastepny trap bo cos spy nam mowil? Czekajcie cale dnie tygodnie duzo wam da lvle w dol a vo juz odrabia i stwarza inne chary :).

/ Tert

Maksym89 07-04-2008 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kierowca_smieciarki (Post 1989523)

O Maksyma sie nie martw :) martw się o siebie.

Ja powiem jedno Szacunek dla was ze podjeliscie k***wa walke...nie bawiłem sie tak juz od dawna ;D , mam nadzieje ze nie pierwszy i nie ostatni raz ;)

Jakby co na opena zawsze chętni..ups zapomnialem Vura wami rządzi nie bedzie opena.

Adros 07-04-2008 16:32

Jest jakiś movie z tego battle?

Kapitan Chrupek 07-04-2008 17:01

sck cos ma

Kasior 07-04-2008 17:56

No dobra nie widziałem filma, więc się nie wypowiadam. Moja wypowiedź była stworzona na bazie samych fragów. No cóż pozostaje tylko powiedzieć "Pożyjemy, zobaczymy".
Offtop:
Ma ktoś jakąś stronkę, gdzie można obejrzeć wszystkie filmy produkcji panów z Jackassa, ale online, bez ściągania.

TheDwarf 07-04-2008 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasior (Post 1989900)
No dobra nie widziałem filma, więc się nie wypowiadam. Moja wypowiedź była stworzona na bazie samych fragów. No cóż pozostaje tylko powiedzieć "Pożyjemy, zobaczymy".
Offtop:
Ma ktoś jakąś stronkę, gdzie można obejrzeć wszystkie filmy produkcji panów z Jackassa, ale online, bez ściągania.

no cholera, mialem juz sie z nikim nie klocic ale jak czytam kozaka aka blood-szisze, to az musze sie pokusic o komentarz.

Wielki przydupas VU sie odezwal, najwiekszy kozak, a przypomniec ci co bylo niecaly rok temu, jak sie zaczela wojna? Całe gloria veritas (aka mipo aka excentrium victorius~) pomoglo AA/BZN/LH a ty spier*oliles lizac VU. "Szykujcie paymenty dla VU", mysle ze osoba, ktora spier*ala z wlasnej gildii zeby ratowac swoja dupe, nie powinna tak mowic.

A co do Jackassa to znam dobry "Blood-szisza life on Nebula", ale nie pamietam linku =/

/Hidek

edit: a ty tert fraguj, fraguj - moja szkola xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dentka7 07-04-2008 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 1989936)
no cholera, mialem juz sie z nikim nie klocic

a to dobre

18:53 Trignem [10]: TWOJA STARA RYSUJE PLANY WALKI DLA VURY

Ostoja 07-04-2008 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 1989936)
fraguj - moja szkola xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

E tam ek sux ;p druid sie robi wiec kulkowac bede ;d

Miales wracac na nebule i cos Ciebie nie widac Hidek :)

Lynx 07-04-2008 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ostoja (Post 1989961)
E tam ek sux ;p druid sie robi wiec kulkowac bede ;d

Miales wracac na nebule i cos Ciebie nie widac Hidek :)

Byś czytał Bloga pana Chitka byś wiedział iż nie ma dostępu do internetu i będzie miał dopiero w maju ;[

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01.