![]() |
jam chce ratowac safire
perogen |
pytanie, gral ktos od pierwszego dnia saphiry ? ja tak i pamietam jak to polacy klepali kazdego kto mial troszke wiekszy lvl robili PA i paymenty za free niestety na swe im to sie nieudalo bo troche zaszaleli i odrazu war wybuchla, swe wyjebali polakow i teraz sie niedziwcie ze was nielubią ;-)
|
Cytuj:
Sylwek _/ |
Cytuj:
przestalo to byc juz smieszne... Ja gram w tibie od 7.4 (3 lata?) i moj pierwszy serv to byla saphirka. Wtedy bardziej sie koncentrowalem na wbiciu 13 lvla niz czytanie forum albo pytanie h lvli co sie dzieje ;d. |
ja gram tu od stycznia 2006 r. i pierwszy przypadek, w ktorym mialem doczynienia ze swe to esde combo na 33 lvl od noobcharow pod dp ;
|
dajcie sobie spokoj z tibia... lepiej zajac czas czyms lepszym:)
@perogen a hapniesz lynte?:D:D:D:DD:D:D |
Cytuj:
????????????????????????????? nie czaje Cie miszczu. |
lookac na link ktory gosciu daje pod zdjecie...
@up keylogger, nie wchodzic chlopaki! =* |
@up
a kobiety to juz nie moga czytac forum, ze zwracasz sie tylko do chlopakow :(? |
wiekszosc dziewczyn w tibi to tranwestyci ;d
(no chyba ze malwina albo nitka ;d) |
A skąd Ty to wiesz? :>
|
Wisłoka Dębica 19&88 Górnik Zabrze
|
Dobiłes do tematu :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Problemem jest to, że do kogoś innej narodowości mamy mniejsze zaufanie niż do swoich rodaków(chociaż jak dobrze wiemy, do swoich też często nie można mieć zaufania). |
ja ufam tritekowi nad rzycie chociaz bił mnie z kruboth pod abe depot i lubi emo ale i tak go lofciam:confused::confused::confused::confused::co nfused::confused:
|
Cytuj:
mnustfo busiaczkof tritz ;***** |
http://www.***********.com/765511987.html
*********** Vilshion, Anzay, Balumoga'hib, Phansen i wielu wielu innych zabitych i rannych przez naszych SDkerów. Enjoy :] |
Wily el del mantenimiento [62]: sargeres u are hunted
Wily el del mantenimiento [62]: u touched my balls in thais Wily el del mantenimiento [62]: im anzay Wily el del mantenimiento [62]: and u insulted me in thais long time ago Sargeres [51]: ... Sargeres [51]: after you insulted me Wily el del mantenimiento [62]: i dont care Sargeres [51]: so tell me what i tolled you Sargeres [51]: :> Wily el del mantenimiento [62]: insults Wily el del mantenimiento [62]: i dont remember Wily el del mantenimiento [62]: but i remember u insulted Wily el del mantenimiento [62]: so thats it :) Sargeres [51]: you just want to give a free hunt like you always Sargeres [51]: do Sargeres [51]: xd Wily el del mantenimiento [62]: i dont care Sam zaczął wyzywać 3 miesiące temu,ja odpowiedziałem a teraz wypomina ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59. |