![]() |
Cytuj:
Pamietam do dzis jak siggu podniecal sie jak szybko biegalme omg ! polew na maxa pro playerze ... jak juz mowilem dzieci USB |
Cytuj:
a za bogow sie nie uwazamy |
Cytuj:
Ludzie się zmieniają, czasem na lepsze, czasem na gorsze, a twoje zdanie na mój temat mam głęboko w poważaniu. I nie wiem po co kierujesz do mnie swoje śmieszne słowa o jakimś honorze i sposobach na walkę. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jedynym botem jakiego używałem był bot którego podarowali nam Cipowie, więc odwal się koleś bo nie będę kładł się na ziemi aby dorównać Ci poziomem bo to nie ma sensu. A stodołę to możesz sobie z dupy robić jak Ci się podoba :) Not Yours Alle~ |
Cytuj:
Z reszta teksty na temat robienia postaci itd wal do Wanted :). Wszystkie wasze postaci byly robione przez sharowanie, bot itd ^^. @Sigg A ty w ogole wiesz co to rower? |
Cytuj:
Honor?? czy Ty wiesz w ogóle co to znaczy?? |
Cytuj:
|
@ Van Ent,
A Krowy wydoiles juz? Kurki, swinki nakarmiles? wez mi tu nie pierdol rzeczy o ktorych nie masz pojecia... kretynie B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zabawa od nowa?
|
Cytuj:
a jak inaczej by to moglo byc ? :> |
Daję tym całym Robbzom czy jak tam ta gilldia się nazywa miesiąc.
Pozdrawiam ... |
Szkoda że wojna sie skończyła przynajmniej tak fragów nie marnowali...trzeba być przychlastem z deka żeby blokać i zabijac w 4 ( Urbexx, Drazharm (pay boh :]), Bamlee i jakis ek) low lvl pala dla boszkow xD. Tibi gratulujemy polaków...zal.pl niestety.
Uroki pvp tylko szkoda ze żałosne strony |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam takie male pytanie nie zwiazane z wojna. Kto otrzymal czapke ferdka ??
|
A czy ja mowie ze sie nie podoba xD. Tylko słabo u nich z poczuciem własnej wartości...to tak jak bym (student) poszedł do przedszkola z kumplami wyrwał jednego takiego do 120 cm i śniadanie bym mu kazał oddać a później skopał he he.
@Freddd A czapka freda leży u Marjoli w chacie w Veno...bynajmniej wczoraj tam była. |
Cytuj:
Zreszta jak widzisz wszyscy Cie osrali, idz do remizy opowiedz kolegom ze wsi jak wbiles 142 lewel, moze oni cie posluchaja |
Cytuj:
|
Heh, nie było mnie parę miechów a widzę nadal bluzgi na forum ;)
Ktoś streściłby sytuację jaka panuje na Azurze? (przestałem grac po tym, jak Punishersi i ekipa poddali się, Falzer przestał grac i tego typu tam) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:15. |