Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

_Tegax_ 15-01-2008 02:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1843076)
JESTES FAJNY ZIĄ!!!!!!!~~!```1`21`1`2` BEEMIKS FTW _/

tak to typowa reakcja dziecka chello zanurzonego w tfuj piksselowaty swiat

/uderz w puchara

ehh te pizdy z SE ktore przeszly do wanted to zal.pl. Tak to chowaly dupe ,siedzialy cicho,nie wiedzialy co to forum, po dojsciu do wanted on wraz z sir scud kaka czuja sie bogami haha ;D . dupa chuj wam w dupe -.- sam nie rozumiem co pisze ale lajty .
Pamietam do dzis jak siggu podniecal sie jak szybko biegalme omg ! polew na maxa pro playerze ... jak juz mowilem dzieci USB

Siggurdius 15-01-2008 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1843562)
ehh te pizdy z SE ktore przeszly do wanted to zal.pl. Tak to chowaly dupe ,siedzialy cicho,nie wiedzialy co to forum, po dojsciu do wanted on wraz z sir scud kaka czuja sie bogami haha ;D . dupa chuj wam w dupe -.- sam nie rozumiem co pisze ale lajty .
Pamietam do dzis jak siggu podniecal sie jak szybko biegalme omg ! polew na maxa pro playerze ... jak juz mowilem dzieci USB

wyluzuj stary, jasne ze bylem w SE i nic tego nie zmieni. przynajmniej nie okradam kumpli z rl - podlosc.

a za bogow sie nie uwazamy

Alleran 15-01-2008 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 1840601)
przegladalem ostatnio i znalazlem, widac ze lubisz robic z buzi stodołe...
Hehe, widac by wygrac lapaliscie sie wszelkich sposobow nawet tych pozbawionych honoru.

Yours Waszka

Widzę, że nudzi Ci się i nawet na forum szukasz zaczepki.
Ludzie się zmieniają, czasem na lepsze, czasem na gorsze, a twoje zdanie na mój temat mam głęboko w poważaniu. I nie wiem po co kierujesz do mnie swoje śmieszne słowa o jakimś honorze i sposobach na walkę. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jedynym botem jakiego używałem był bot którego podarowali nam Cipowie, więc odwal się koleś bo nie będę kładł się na ziemi aby dorównać Ci poziomem bo to nie ma sensu. A stodołę to możesz sobie z dupy robić jak Ci się podoba :)

Not Yours Alle~

Ciri the Witcher 15-01-2008 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 1842963)
Zazdrosc Cie zzera juz od srodka :P marnie z Toba.. nadal oplakujesz utrate chara?

Ja w ta gre gram i wcale leb mi sie nie lasuje, wrecz przeciwnie nie przeszkadza mi granie w niczym na wszystko mam czas, i nawet sprawia mi ona sporo radosci.
Bo wiesz, dostac chara i zgrywac wazniaka to nie sztuka :P ale zrob go sam to jest cos.. chociaz w dzisiejszych czasach jak patrze na forum to nie ma dnia zeby nie bylo nowego 100lvla...

Yours Waszka

Zadnego chara nie stracilem :) Bede chcial grac, to nim pogram, nie bede chcial nim grac to zrobie nowego i cos mi sie wydaje, ze nawet Wanted nie bedzie wiedzialo iz to moja postac :).
Z reszta teksty na temat robienia postaci itd wal do Wanted :). Wszystkie wasze postaci byly robione przez sharowanie, bot itd ^^.

@Sigg
A ty w ogole wiesz co to rower?

Van ent 16-01-2008 00:05

Cytuj:

ale zrob go sam to jest cos..
gdyby nie Hetes do tej pory byś latał z 70 lvlem albo i niżej kretynie więc nie pisz innym o robieniu chara samemu .........
Honor?? czy Ty wiesz w ogóle co to znaczy??

_Tegax_ 16-01-2008 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1843814)
wyluzuj stary, jasne ze bylem w SE i nic tego nie zmieni. przynajmniej nie okradam kumpli z rl - podlosc.

a za bogow sie nie uwazamy

kumpli z rl kogo masz na mysli?:D pierwsze slysze huh :(

Gorrath 16-01-2008 12:17

@ Van Ent,

A Krowy wydoiles juz? Kurki, swinki nakarmiles? wez mi tu nie pierdol rzeczy o ktorych nie masz pojecia... kretynie B)

Van ent 16-01-2008 18:07

Cytuj:

A Krowy wydoiles juz? Kurki, swinki nakarmiles? wez mi tu nie pierdol rzeczy o ktorych nie masz pojecia... kretynie
nie miałeś się do czego doczepić to piszesz jakieś pierdoły... dobrze wiem kto grał Lyothem i nie przyczepiłbym się do tego bo co mnie to obchodzi ile osób nim grało ale rozjebało mnie to jak napisałeś że robienie chara samemu to jest coś a sam nie zrobiłeś lyotha. więc po co takich tekstów używasz?? ośmieszasz się tylko.. zresztą jak całe życie ;)

_Tegax_ 19-01-2008 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 1846559)
nie miałeś się do czego doczepić to piszesz jakieś pierdoły... dobrze wiem kto grał Lyothem i nie przyczepiłbym się do tego bo co mnie to obchodzi ile osób nim grało ale rozjebało mnie to jak napisałeś że robienie chara samemu to jest coś a sam nie zrobiłeś lyotha. więc po co takich tekstów używasz?? ośmieszasz się tylko.. zresztą jak całe życie ;)

taka ich dola , my sie smiejemy, a oni osmieszaja.

frances111 02-02-2008 21:33

zabawa od nowa?

Ivul 03-02-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez frances111 (Post 1877376)
zabawa od nowa?

a jak inaczej by to moglo byc ? :>

Ise~ 04-02-2008 08:24

Daję tym całym Robbzom czy jak tam ta gilldia się nazywa miesiąc.

Pozdrawiam ...

Xelu 06-02-2008 23:21

Szkoda że wojna sie skończyła przynajmniej tak fragów nie marnowali...trzeba być przychlastem z deka żeby blokać i zabijac w 4 ( Urbexx, Drazharm (pay boh :]), Bamlee i jakis ek) low lvl pala dla boszkow xD. Tibi gratulujemy polaków...zal.pl niestety.

Uroki pvp tylko szkoda ze żałosne strony

Freddd 07-02-2008 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xelu (Post 1885168)
Szkoda że wojna sie skończyła przynajmniej tak fragów nie marnowali...trzeba być przychlastem z deka żeby blokać i zabijac w 4 ( Urbexx, Drazharm (pay boh :]), Bamlee i jakis ek) low lvl pala dla boszkow xD. Tibi gratulujemy polaków...zal.pl niestety.

Uroki pvp tylko szkoda ze żałosne strony

Na kazdym pvp serwie jest tak ze gildia trzymajaca wladze robi PA a jezeli PA sie nie podoba to wypad na noob pvp :D

lisekvl 07-02-2008 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tivi (Post 1835437)
chwalisz sie czy zalisz?

potym jak pan fallathanu zostal wyjebany z furory probuje znalezc sobie kolegow na tym servie :) uwierzcie on ma wieeeelka jape ale tylko na forum....

Freddd 07-02-2008 23:06

Mam takie male pytanie nie zwiazane z wojna. Kto otrzymal czapke ferdka ??

Xelu 07-02-2008 23:15

A czy ja mowie ze sie nie podoba xD. Tylko słabo u nich z poczuciem własnej wartości...to tak jak bym (student) poszedł do przedszkola z kumplami wyrwał jednego takiego do 120 cm i śniadanie bym mu kazał oddać a później skopał he he.

@Freddd
A czapka freda leży u Marjoli w chacie w Veno...bynajmniej wczoraj tam była.

Nebulafighter 08-02-2008 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lisekvl (Post 1886611)
potym jak pan fallathanu zostal wyjebany z furory probuje znalezc sobie kolegow na tym servie :) uwierzcie on ma wieeeelka jape ale tylko na forum....

Dżizys krajst ten lamus juz szuka nawet kumpli na azurze, all cie jada na furora board to tu przyszedles ?
Zreszta jak widzisz wszyscy Cie osrali, idz do remizy opowiedz kolegom ze wsi jak wbiles 142 lewel, moze oni cie posluchaja

lisekvl 10-02-2008 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 1887493)
Dżizys krajst ten lamus juz szuka nawet kumpli na azurze, all cie jada na furora board to tu przyszedles ?
Zreszta jak widzisz wszyscy Cie osrali, idz do remizy opowiedz kolegom ze wsi jak wbiles 142 lewel, moze oni cie posluchaja

opowiedz lepiej jak zostales wyjebany z servera: D pozdrawiam , btw gralem tutaj okolo roku :)

Nuriel 11-02-2008 12:24

Heh, nie było mnie parę miechów a widzę nadal bluzgi na forum ;)

Ktoś streściłby sytuację jaka panuje na Azurze? (przestałem grac po tym, jak Punishersi i ekipa poddali się, Falzer przestał grac i tego typu tam)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:15.