![]() |
tylko nie Mastahow !! :P
...do prawdy rozbawil ludzi :D |
czemu sie z niego smiejecie
przecierz mowi ze gra i wie jak jest :D |
ciekawe czy odzyskają swój lvl B)
|
Cytuj:
Pomysl co piszesz.. |
Cytuj:
|
Hm, GM ich zdelevelował czy jak? I za co?
|
nie interesuj sie
|
Cytuj:
Pozdro ;DDDDD @afera lvowa Ataki na serwery tibijskie Roxują .. |
@Flows
Jak się wypowiadam na forum to się zastanawiam co pisze,wiec daj sobie na luz chłopie B) |
Cytuj:
@down hack me plzzz |
Down
Dzieki :P |
[CHAR]Kiyoshiko[/CHAR]
Oct 27 2007, 00:00:31 CEST Killed at Level 109 by Salvatorre and by Zwidek Niestety .. ;/ a pisalem i ostrzegalem ze kupuja blessy . |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Jak ja nie cierpię partyzantki >.> Nudy >.< |
Cytuj:
No i aktualnie nie boce :P ,,(...)choragiewko" - hmm ja nie jestem ani za dusk ani za vis. Stary sklad dusk jest ok, ale zdrajcy z vision to najgorsze scierwo tego servera... |
Cytuj:
@Blanto~ W cs'a tez ogarniecie ma tylko felek, draco i Tomi. Co do Tomiego to bardzo do niego pasuje. A co do tego czego słuchasz to myslalem, ze ty jak jest akcja to sluchasz Saptusa / Pedra który Ci mówi co masz robić a nie nutek :P. Czy tak nie jest ? Your, Zwidson. |
[quote=Gelt;1714159]Nom, słyszałem, że Orzech kupiła postać GM'a i zdelevelował każdego kto mu przeszkadza. Serio. Postacią GM'a.!
OMG myślisz że jak wypisujesz takie farmazony to jesteś fajny? Chciał to se kupił Taifa i h*j Ci do tego. |
@ Borin
Może u innych też se przeskrobałeś? @Pączek Po co sie bawić ? Zawsze tak kozaczyliście. Nie możecie stanąć do opena? |
Szkoda ze oni te sneaki robia pozno w nocy albo wczesnym rankiem
Andrzej znowu kazal sie kampic a wy go sluchacie i siedzicie jak buce przed kompem Zwidu przynajmniej sie im nie pucuje jak ty Tomaszowi a co do ogarniecia draca w csa to tak szczegulnie z wh :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |