![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Sowa jest w poradnikach bardzo dobry poradnik Raynolda - przeczytaj to zobaczysz dlaczego na trening z potworkiem bierze się takie eq jakie wymieniłeś wyżej i nie wooden shielda tylko shielda najlepszego jakiego masz. No chyba, że boisz się że pk Cię napadnie i stracisz swój majątek ;) |
Ja mam knighta na 16 levelu ze skilami 52/51 mogły by byc lepsze :( ale skiluje nadal ;)
|
Wie ktoś ile czasu mi zajmie trening od 63 do 70 sworda? Z góry dzięki za odpowiedz.
|
@up
Jakiś tydzień,może troche więcej,zakładając minimum kilka godzin treningu dziennie. |
Cytuj:
|
|_ (_) |_
Ja swoim knightem na 10lvl mialem skille 45/45 a teraz mam 22lvl i skille 65/65 i uważam ze te skille sa przyzwoite.
|
Cytuj:
|
przedtem gralem druidem ale brakowalo mi wlasnie trenienia skilli. teraz gram knightem mam 9lvl i skille po 38(szkoda ze nie lepiej :().po prostu uwazam ze trening skilli jest najwazniejszy i nie odpuszcze sobie i bezde ciagle trenil(co najmniej do 50/50) a potem dopiero exp.
|
Prosta sprawa.Lv 50 skile 80 Bloknie demona?-nie chyba że pójdzie z nim 2 uchaczy co i tak jest ryzykowne,lv 70 skile po 60-bloknie demona? bloknie i sam się bedzie leczył,z tego wynika że większa ilość Hp ma większą racje bytu,tyczy sie to Huntów, jezeli sam expisz sprawa wygląda inaczej,choć nie znacznie, majac skile 80+ i powiedzmy 60+ zwieksza się srednia zadawanych hitów,do tego zalezy co bijemy i jaką dany potwór ma obrone...to tyle dywagacji.See ya
|
Moim Zdaniem każdy skilluje jak chce nie pytajcie sie mam skille 55/55 na 16lvl czy to sa dobre skille jeżeli uważasz że pasują ci takie skille to graj z takimi ale jeżeli masz zamiar w przyszłości troche po huntować na leprzych potworkach Dragi , Dragon Lordy , Gs-y Itd. to trzeba niestety sie troche potrudzić , a potem to lvl bedzie lecial zanim sie ktos obejzy 50 bedzie a pewnie ktos zapyta sie przeciez jak bede trenil to z kad wziasc kase na dobre eq , proste wystarczy eq na poczatek plate set , serpent sword i dwarven shield i można iść na Zamek koło AB , Dark Catedral , Folda <-- niepolecam , i potem bedzie kasa na eq . Ja osobiscie mam knighta na `18 lvl skille po 60 60 z 4 mlvl i mi to sie podoba , jeżeli lubisz swoje skile to exp jak to to skilluj . 8o
|
moge sie spytac
ludzie ja o innym temacie czy ktos ma jakas postac na xanterze??????
|
@Up
Ja mam siedem, kumpli szukasz? Btw. Mam dobrą kryjówkę. Cytuj:
|
Cytuj:
Wsyzscy gadaja, że jak ma się 15 lvl ze skillami 80/80 to strata czasu bo jak dedniesz to tracisz. To nie jest do konca prawda. Bo jak załószmy masz 18/17 lvl skille po 80 :P to lvl potem latwo wbic. Mój kumpel z takimi skillami przez weekend wbil z 5 lvl up. A od skillowania pierwsyz ded był dopiero na 34 lvlu. Zresztą każdy robi jak chce. Ja na 13 lvl skille 59/58. |
Cytuj:
Tracisz jakies 30-40 godzin treningu ginac na skillach 80, pasc mozna chocby na kicku przy 3-4 soldierach na plecach. |
Powiedzcie czy z 18 lvl knightem skillami 57/54 jestem zły ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja na 15 lv mialem 60\60 i 4 mlv bo jak wyszedlem z rooka to odrazu zaczolem trenic i na skillowaniu wszedl mi 15 lv i 4 mag. teraz mam 20lv i 62\62 i jak mi sie zachce powrucic do tibi to podpracuje na 65\65 bo te skille mi smierdza.... |
Cytuj:
|
Jesli grasz malo to z 80/80 tez za wiele leveli nie zrobisz. Jestes ograniczony nie tylko tym jak szybko zabijasz, ale jak szybko ci sie respi.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32. |