Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166862)

SeQ_PL 15-06-2008 02:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floov (Post 2115236)
""Wizz nie boj sie, ty w pizde nie dostaniesz bo nie wychodzisz z domu"""

oooohhhhhhhhhhh .... uspokoiles mnie ... XDDD
a tak naprawde to kgto mu wkoncu najebal bo kika tam podobno niebylo;/

Czlowieku nikogo tam nie bylo deska sama najebala viluma

glorfifififiiiii 15-06-2008 02:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rammsy (Post 2115228)
Jaki noob kurwa Vilumek, ty kurwa jestes retard ja pierdole.
Dosta³eœ wpierdol i tyle nie broñ sie kurwa ciota

Told you we will do it and we did it!

Czekal 15-06-2008 02:43

[quote=Wizz;2115233]O fak, dopiero co wrocielm z erel:/
O wiele czesciej?Chyba na nob charze.
A bany mam w pizdzie tak samo jak chara.
I nie jest mi zal chara ktorego robielm kilka dni , expilem kilka dni bo moge miec zaraz nowego o czym dobrze wiesz ;D[/QUOT

Owszem owiele czesciej niz ci sie wydaje :)
a sory ledwo ban zniknal i deska jak mi przykro :/ bot ci nie wzucil gran hura czyzby??
zalosny jestes dzieciaku i zapewne jebnalbys matke krzeslem jak by neta odciela,

pozdro dla Jolki I Floova ^^

very_roxy 15-06-2008 02:45

AAAAAAAAAAAAA KURWAAAAAAAAAAAAAAA WRACAJCIE TERAZ TAKIE CWANIAKI JESTESCIE WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Wszystkie akcje fachowe dopinguj na sto procent bo nikomu nie w smak chyba na dołku spędzone noce!'

Wizz 15-06-2008 02:47

[quote=Czekal;2115240]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2115233)
O fak, dopiero co wrocielm z erel:/
O wiele czesciej?Chyba na nob charze.
A bany mam w pizdzie tak samo jak chara.
I nie jest mi zal chara ktorego robielm kilka dni , expilem kilka dni bo moge miec zaraz nowego o czym dobrze wiesz ;D[/QUOT

Owszem owiele czesciej niz ci sie wydaje :)
a sory ledwo ban zniknal i deska jak mi przykro :/ bot ci nie wzucil gran hura czyzby??
zalosny jestes dzieciaku i zapewne jebnalbys matke krzeslem jak by neta odciela,

pozdro dla Jolki I Floova ^^

Jaka deska po banie?
Cry =]

glorfifififiiiii 15-06-2008 02:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilumek (Post 2115196)
Tak dostałem jakieś 4 strzały w mordę + czymś w głowę i tylko mnie głowa zabolała:D Akurat czekałem na parę osób nie spodziewałem się was:D ale dlaczego nie wróciliście ^.^ a no tak baliście się^^ Możecie się cieszy proszę bardzo ale next time jak wpadniecie to wspomnijcie jakieś 2h wcześniej:D

Btw....I tak mnie nie powstrzymacie:D i tak pograne xDDDDDD

Pozdrowienia z piekła:D

Nic dodać nic ująć :) PS: piszcie sobie co chcecie jebie mnie to xDDD

I powtarzam lejecie jak cioty tylko ta jakaś deska mnie zabolała:) Krewka nie poleciała więc pizdeczki^.^ było sie umówić to bym parę osób wziął i tyle:D:baby::baby::baby::baby:

A na kogo czekałeś? W końcu nie przyszedłeś na te piwo =/ A ja tyle czekałem, dzwoniłem a Ty nic... To się zdenerwowaliśmy i to my do Ciebie poszliśmy xD Czy to nie Pixsika widziałem w pewnym momencie jak Ci powiedziałem przed jakimi sklepami byłem?

EDIT bo zapomniałem
DZIĘKI KURDE ZA SZKLANKE

Czekal 15-06-2008 02:49

sory wizz no tak bot byl na openie a satinii to tak naprawde niepadl to Ripi debuga zglosil tylko

Wizz 15-06-2008 02:51

Dla twojej wiadomosci nie gralem satiniim i traktuje go jako nob chara.
Fakt padlem na coriicu ale tylko przez to ze zebraliscie armie nob charow ktore mnie traply

Datee 15-06-2008 02:53

Ktore cie traply? UAHEUAHEAUEHUA

Scroopy 15-06-2008 02:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2115248)
Dla twojej wiadomosci nie gralem satiniim i traktuje go jako nob chara.
Fakt padlem na coriicu ale tylko przez to ze zebraliscie armie nob charow ktore mnie traply

My przyszli, my zabili i my poszli.

Dominatorrr 15-06-2008 02:54

Cala historia od czasu az bylismy w siedlcach

Glorfin dzwoni do Viluma : Wyjdz na piwo przejezdzam i chcialem sie spotkac pogadac

Vilum: Okey poczekaj Sam Jestes?
Glorfin(15 min potem) : no za ile bedziesz
Vilum : Poczekaj 10 min jeszcze a jestes sam?
Glorfin:Sam jestem czekam
5 min potem
Vilum : Zaraz bede ale jestes sam ?
Glorfin : Tak

20 min potem

Powiedzialem seqowi zeby pojechal do okola i po ogladal sie po czym dzwoni telefon

Seq : Dawajcie widziałem go pomaranczowa bluza dosyc wysoki 90% on
Ja : Okey
Seq : Tu jestesmy wsiadajcie
tu wysiadajcie i tam po prawo

Po czym zobacyzlismy ciebie i (chyba )pixika, poszlismy do was nie bylem pewien bo bylo po 22 wiec podszedlem sam do was jak Cie zobaczylem zrobiles zdziwiona mine powiedzialem siemasz ty tez i zajebalem ci 2 razy po czym skrapi z kolana i ja znow 2 razy (deski nawet nie uzylem choc ja mialem)
po czym odbiegles na 15 metrow +/- i zaczeles pierdolic poczkeajcie 10 min po czym ja krzyczlem ze jestes kozak podejdz domnie i dalej sie klepiemy po czym ty odparles nie poczekaj 10 min to poszedlem czekac na twoich ziamkow nie bede zebys mogl mi cos zrobic z 10 osobami 2 na 2 nie daliscie rady bo twoj kolega stal jak by go zabetonowali.

Wiec zapewne czekales na pare osob bo bales sie samego Glorfina i potrzebowales kolegow zeby spokojnie znim sie ustawic z czego nawet sie nie pojawiles w umowionym miejscu tylko jakies 500m dalej po 30 min czekania.

Skoro bijemy jak cioty to czemu odbiegles na 15 metrow zeby cos powiedziec
i czemu sie prawie wyjebales po 2 strzalach jak to ponad 3 osoby powiedzialy z twojej wiernej gildi jestes 1-2 strzalowcem i sie okazalo prawda nawet nie stawiales oporu. (Jestes ciota nic wiecej ELO WARSZAWA TARGÓWEK CZEKA)

a to co mialem napisac

Dotrzymałem Obietnicy i Nie zrobielm tego z powodu gry tylko z powodow osobistych o ktorych Vilum Dobrze wie wiec Wizz psiocho jak nie masz sie do czego przyczepic to lepiej zamilcz ja sie nie kloce z rlami oto ze gra jest wazniejsza od nich

Czekal 15-06-2008 02:54

dobra wiesniaku pozdro ide spac xDDDD

btw nob char ale wlicza sie wiec mozesz plakac, bez nobow tez bys padl :)

SeQ_PL 15-06-2008 02:56

http://img388.imageshack.us/img388/3582/siedlcees5.jpg
Bochnia is next!

very_roxy 15-06-2008 02:56

@up.
zapomniales kiko dodac - 'ja jestem z heat ale ty fajny facet jestes' XDDDD

vajlum - do wesela sie zagoi =)

Wizz 15-06-2008 02:59

Nie padl bym bo bylem w trapie z 5 sekund od nobow a dopiero wy podbiegliscie :]
@Kirshna - Poprawia mnie osoba ktora nie skonczyka podstawowki? Nie osmieszaj sie
Bolter - gz fraga , nie zapomnij napisac na forum, kto most damage?

Scroopy 15-06-2008 03:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2115256)
Nie padl bym bo bylem w trapie z 5 sekund od nobow a dopiero wy podbiegliscie :]
@Kirshna - Poprawia mnie osoba ktora nie skonczyka podstawowki? Nie osmieszaj sie
Bolter - gz fraga , nie zapomnij napisac na forum, kto most damage?

Podstawowka skonczona ; ) Ale przynajmniej umiem sie wypowiedziec w ojczystym jezyku.

glorfifififiiiii 15-06-2008 03:00

Etam, rozmowa wyglądała truszkie inacziej, ale prawdą jest, że pytał się pare razy czy jestem sam. Czy skałamałem? Pixsik sam widział jak mnie obspajowywał, że nikt nie stał xD

Dominatorrr 15-06-2008 03:02

Wiesz ja to top frager most dimajdze i last hit XD

chodzi oto ze obiecalem i dotrzymalem i okazalo sie kto jest ciota ktora jest mocna przez kabel a jak co do czego anwet ryja nie potrafi bronic i dodatkowo kolegow ma takich kozi ze zamiast mu pomoc to sie stali i patrzyli

End of Story

Wizz 15-06-2008 03:07

@Seq - co ty kurwa maluchem jechales ? haha
Czkeal - miales isc spac a dalej forum odswierzasz

Dominatorrr 15-06-2008 03:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2115262)
@Seq - co ty kurwa maluchem jechales ? haha
Czkeal - miales isc spac a dalej forum odswierzasz

Nie jechal Mercem za to ty nawet maluchem nie prowadziles. Bo nie wystajesz za kierownice.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36.