Cytuj:
Nowe klasy dla ras są z punktu widzenia lore raczej dobrze przygotowane, no poza NE magami
|
Sranie w banię. Gdybym był na miejscu blizza, to mógłbym sobie wymyślić nieumarłych paladynów, służących lich kingowi. Potem mógłbym to sobie uzasadnić byle czym, co jest chociażby w 0,0000001% prawdopodobne, a ludzie i tak musieli by się przystosować, bo to by była moja gra. Poza tym NE jako elfy jak najbardziej zasługują na maga, szczególnie, że jak na razie mają tylko priesta i po części druida, jako magiczne klasy.
Cytuj:
Nieprawdopodobna rasa? Zapraszam do lore...
|
Jak sobie chcesz. Prawdopodobna... tak jak reszta wszystkich wydarzeń w cataclysmie.
Cytuj:
obecnie tereny są dość nudne i szarawe w porównaniu z np. Outlandem czy Northrend
|
To może od razu na pierwszym lvlu będziemy walczyć ze smokami, a heroic strike warriora będzie tworzył wybuch atomowy, zabierający 12 hp? Tak jest w każdej grze, bo są jakieś granice, których nie należy przekraczać dla wyróżniania się ze wszystkich gier.
Cytuj:
Dojrzali ludzie tak mają, że argumentują swoje poglądy. Face with it.
|
Jak teraz będziemy się wyzywać od dzieciaków i wyszukiwać najmniejszy błąd, to może później zejdziemy na teksty twoja stara? A to wszystko tylko po to, żeby pokazać, że wie się więcej o jakiejś grze i zmyślonych bajeczkach, zamiast po prostu uszanować zdanie kogoś innego. Mogę w każdej chwili powiedzieć na kogoś, że uważam go za ch*ja, a to, że będzie na mnie potem bluzgał, niczego nie zmieni. Ja uważam go za ch*ja, a on też, więc po co zaczynać jakieś wojny, skoro można się odwrócić i zostawić sprawę taką, jaka jest.
Cytuj:
jak ci się nie podoba to zawsze można skończyć grać
|
To skończę i zacznę grać w metina, czy inny szajs. A jeśli uważasz, że zmuszam cię w ten sposób do zaprzestania grania, to możemy skończyć gadanie już teraz.