![]() |
Cytuj:
|
Aktasoret
Nov 01 2008, 13:15:22 CET Killed at Level 71 by Cath Elonizarsi and by Kijanczka |
@up
Jest film ?? |
Cytuj:
Ja tez podziwialem twojego Skila. Pozatym mi chodzi o to zeby kazdy wiedzial ocb. a nie o to czy jest poprawnie. _/ |
Moim zdaniem tez jest że nie ważne jak napisane, ale żeby dotarło do odbiorcy B)
|
:swe: a ja uważam że jest to fajny kraj ;p
Znam osobiście kilku szwedów i są to bardzo sympatyczni ludzie :D a większość z Was też pewnie by tak stwierdziła gdyby zobaczyła ten kraj :) np. Oslo jest wypas, Bergen w Norwegii i te kozackie fiordy... Niestety jak przypuszczam zdecydowana większość z Was musi jeszcze troszkę dorosnąć żeby to zrozumieć :D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do szwedów jako do nacji nic nie mam, ale ekipa Kopengas mi się nie podoba :F
|
:D Szwecja jest zjebana nawet jako kraj.... ;D
|
Ja po grze na saphirze jak widzę jakiegoś swe to od razu nosi żeby strzelić przez łeb.Mam już bezwględny wstręt do swe X(
|
Cytuj:
Cienko coś, spodziewałem się raczej konkretnych bluzg :P "Wszystko wspaniale, tylko Oslo to stolica Norwegii." i tak to nic nie zmienia ;] |
Nic nie zmienia? Człowieku idź się leczyć.
|
Cytuj:
A może napisać Ci dużymi literami?? :P |
A może już się zamkniesz i pójdziesz spać? Szczerze ch**owe masz te konteksty.
|
Ej, nie chce mi się spać...
A Ty masz generalnie chu*jowe teksty:P Żegnam ozięble z domieszką ironii :) |
Ty ogólnie jakiś chu*owy jesteś. Spadaj do spania.
|
panowie bez napinki, ahh forum fighterzy
|
Przestań bo rzucę Twoją starą i nie będziesz miał na studia:D
Uprzedzam fakt: ten tekst ma być traktowany tylko jako głupia, zwyczajna odzywka, nie miał na celu urażenia kolegi ani tym bardziej jego rodziny :) Pozdro |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34. |