Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Smokuu 24-11-2008 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bracia_Zdunscy (Post 2347571)
niektórzy się pospłacali i z powrotem wątpie, aby dołączali do wojny.

wątpisz? to wątp dalej ;]]

Revisin 24-11-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2348154)
wątpisz? to wątp dalej ;]]

Drogi Smokuu wogle nie mam pojęcia w jakim celu dalej wypowiadasz się na forum. Nie chodzi mi o to, że zabraniam Ci tu się wypowiadać czy coś takiego. Jest tylko problem taki, że rozpoczełeś się tutaj wypowiadać dopiero po rozpoczęciu wojny IT vs LR. Ciągle się napinałeś, że LR jest lepsze itp. a jednak tak nie było. LR przegrało wojne ale nie oto mi chodzi. Zastanawiam się ciągle nad tym kim ty wogle jesteś ? Rozmawiałem z kilkoma byłymi członkami LR i wszyscy mówią jasno " jakiś idiota na forum wypisuje głupoty ". Ja również, jak i wielu forumowiczów tak uważa, więc może w końcu zdradzisz nam tą tajemnice i powiesz kim jesteś ? :)

kamsz 24-11-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thornak (Post 2348106)
A co to ma do rzeczy ? Moru odszedl z gildii, a zaraz potem padl Keruz, polecialy SD w Shang Haja itp. To oznaczało ze mamy all lipe nie tylko morut.

trzeba bylo mu nie pomagac~

Smokuu 24-11-2008 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Revisin (Post 2348436)
Drogi Smokuu wogle nie mam pojęcia w jakim celu dalej wypowiadasz się na forum. Nie chodzi mi o to, że zabraniam Ci tu się wypowiadać czy coś takiego. Jest tylko problem taki, że rozpoczełeś się tutaj wypowiadać dopiero po rozpoczęciu wojny IT vs LR. Ciągle się napinałeś, że LR jest lepsze itp. a jednak tak nie było. LR przegrało wojne ale nie oto mi chodzi. Zastanawiam się ciągle nad tym kim ty wogle jesteś ? Rozmawiałem z kilkoma byłymi członkami LR i wszyscy mówią jasno " jakiś idiota na forum wypisuje głupoty ". Ja również, jak i wielu forumowiczów tak uważa, więc może w końcu zdradzisz nam tą tajemnice i powiesz kim jesteś ? :)

lubie miec fun , a napinka to moje drugie imie. kim jestem? Twoją starą pasi? ;]

ach ja tu juz sie napinam z 2 lata ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Thornak 24-11-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2348506)
trzeba bylo mu nie pomagac~

Nie pomagać w czym ? Zanim It zaczeło nas bic mogło zwerifikować rzekome informacje wg których AA szykowało sie do wojny :p Ilość ludzi w AA rzeczywiście, potwierdza teorie że gotowi byliśmy do wara.

Revisin 24-11-2008 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2348549)
lubie miec fun , a napinka to moje drugie imie. kim jestem? Twoją starą pasi? ;]

ach ja tu juz sie napinam z 2 lata ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Fun ?? robisz z siebie idiotę i twoje posty zbytnio nie są brane pod uwagę przez forumowiczów.

Cienki-Bolek 24-11-2008 20:05

może nie pamiętasz nagrań kiedy łeb z seleny gadał z wami i mówił wam na vt "to może nie będzie wojna to raczej będzie bieganie na schody i KOMBOWANIE z 1 kratki po czym artabus "mój tato ma 50ms'a to może mi pożyczy" ludzie pocieszali sie tekstami "trajdi mówił ze 15 osób z lr do nas dojdzie" i wtedy pan Grymlij dojebal mixa który powalił cale inter na glebe ze smiechu " Oni przyyyyy przyyyy przyyyyy przyjdaaaaaaaa na wojne boooo booo " i się nie wypowiedzaił do końca bo przerwali mu ludzie podniecający się zbliżającymi "stack batlami".Za to padł keruz po raz 1 a po raz 2 padł po tym kiedy powiedział ze teraz to juz naprawdę sie w*****ł bo feniks to ciota i nie mógł go zabić, wiec wybraliśmy się na kope keruza z amesem goralem i feniem żeby umożliwić keruzowi próbe duel z feniem, lecz oczywiście keruz na vento powiedział ze biliśmy go przez 10min we 4 jeśli ktoś chce film piszcie w grze.

Smokuu 24-11-2008 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Revisin (Post 2348605)
Fun ?? robisz z siebie idiotę i twoje posty zbytnio nie są brane pod uwagę przez forumowiczów.

wedlug ciebie, wedlug mnie nie, ~mass media ;] opinia cyberglupków splywa po mnie boczkiem ;']

Smokuu 24-11-2008 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 2348617)
może nie pamiętasz nagrań kiedy łeb z seleny gadał z wami i mówił wam na vt "to może nie będzie wojna to raczej będzie bieganie na schody i KOMBOWANIE z 1 kratki po czym artabus "mój tato ma 50ms'a to może mi pożyczy" ludzie pocieszali sie tekstami "trajdi mówił ze 15 osób z lr do nas dojdzie" i wtedy pan Grymlij dojebal mixa który powalił cale inter na glebe ze smiechu " Oni przyyyyy przyyyy przyyyyy przyjdaaaaaaaa na wojne boooo booo " i się nie wypowiedzaił do końca bo przerwali mu ludzie podniecający się zbliżającymi "stack batlami".Za to padł keruz po raz 1 a po raz 2 padł po tym kiedy powiedział ze teraz to juz naprawdę sie w*****ł bo feniks to ciota i nie mógł go zabić, wiec wybraliśmy się na kope keruza z amesem goralem i feniem żeby umożliwić keruzowi próbe duel z feniem, lecz oczywiście keruz na vento powiedział ze biliśmy go przez 10min we 4 jeśli ktoś chce film piszcie w grze.

a nie mogl nasz brajvest fenio isc sam. Widocznie bal sie ;]] zaplecze musi byc ! ;']]

hailkh 24-11-2008 20:32

Cienki-Bolek

mozesz tu dac linka z filmem?

Cienki-Bolek 24-11-2008 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2348636)
a nie mogl nasz brajvest fenio isc sam. Widocznie bal sie ;]] zaplecze musi byc ! ;']]

nie mógł bo keruz by uciekał.... ze skarabow nie trudno jest uciec przy pojedynku 1vs.1 a wiec stalismy z poisonem pod soba i mieli swoj teren aby popisac sie niestety keruz nie dotrzymal obietnicy i nie "rozje***" fenia ;/ a zapieral sie na forum ze gdyby mial okazje na solo napewno by tak zrobil

Thuygioshok 24-11-2008 21:45

przed wojna fenio to taki koks of mythera nie byl, ba nawet na combo od 20lvli siadl. a aero musi sie sprzedawców pozbyć, tak to jest jak sie glupkow invuje :)

Thornak 24-11-2008 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 2348617)

FAKE FAKE FAKE nigdy nie słyszałem u siebie na vt txtu o "kombowaniu z 1 kratki".

Koszyk 24-11-2008 21:57

Nie zdziw sie, bo być moze moglbym Ci to przytoczyc ;)

bemko 24-11-2008 22:01

no pamietam fenia jak mial 50 lvl i latal bo ab, wtedy byl spoko, to byly czasy..

Thuygioshok 24-11-2008 22:03

to dajcie tu cama

Cienki-Bolek 24-11-2008 23:17

http://www.***********.com/436715238.html

Mhm 25-11-2008 00:10

Widze ze u was dalej solo oznacza frag w 4+ osoby :/

Koszyk 25-11-2008 06:54

@UP

Ani Gali, ani Ames, ani Goral go nie zaatakowali, wiec gdzie frag w 4 osoby?

Gallanonim513 25-11-2008 09:24

po co wy gracie? i tak was zhackuje auhauhuahuha.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59.