![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ach ja tu juz sie napinam z 2 lata ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
może nie pamiętasz nagrań kiedy łeb z seleny gadał z wami i mówił wam na vt "to może nie będzie wojna to raczej będzie bieganie na schody i KOMBOWANIE z 1 kratki po czym artabus "mój tato ma 50ms'a to może mi pożyczy" ludzie pocieszali sie tekstami "trajdi mówił ze 15 osób z lr do nas dojdzie" i wtedy pan Grymlij dojebal mixa który powalił cale inter na glebe ze smiechu " Oni przyyyyy przyyyy przyyyyy przyjdaaaaaaaa na wojne boooo booo " i się nie wypowiedzaił do końca bo przerwali mu ludzie podniecający się zbliżającymi "stack batlami".Za to padł keruz po raz 1 a po raz 2 padł po tym kiedy powiedział ze teraz to juz naprawdę sie w*****ł bo feniks to ciota i nie mógł go zabić, wiec wybraliśmy się na kope keruza z amesem goralem i feniem żeby umożliwić keruzowi próbe duel z feniem, lecz oczywiście keruz na vento powiedział ze biliśmy go przez 10min we 4 jeśli ktoś chce film piszcie w grze.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cienki-Bolek
mozesz tu dac linka z filmem? |
Cytuj:
nie mógł bo keruz by uciekał.... ze skarabow nie trudno jest uciec przy pojedynku 1vs.1 a wiec stalismy z poisonem pod soba i mieli swoj teren aby popisac sie niestety keruz nie dotrzymal obietnicy i nie "rozje***" fenia ;/ a zapieral sie na forum ze gdyby mial okazje na solo napewno by tak zrobil |
przed wojna fenio to taki koks of mythera nie byl, ba nawet na combo od 20lvli siadl. a aero musi sie sprzedawców pozbyć, tak to jest jak sie glupkow invuje :)
|
Cytuj:
|
Nie zdziw sie, bo być moze moglbym Ci to przytoczyc ;)
|
no pamietam fenia jak mial 50 lvl i latal bo ab, wtedy byl spoko, to byly czasy..
|
to dajcie tu cama
|
|
Widze ze u was dalej solo oznacza frag w 4+ osoby :/
|
@UP
Ani Gali, ani Ames, ani Goral go nie zaatakowali, wiec gdzie frag w 4 osoby? |
po co wy gracie? i tak was zhackuje auhauhuahuha.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59. |