Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 4:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199736)

zmycha 13-01-2009 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShicuDelete (Post 2421072)

Może mi ktoś powiedzieć czemu to zdjęcie jest tak zajebiście małe ?

Też takie mi wychodzą -.-, myślałem że to może coś z moim UO ale się pomyliłem jak widać ...

ShicuDelete 13-01-2009 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2421094)
Też takie mi wychodzą -.-, myślałem że to może coś z moim UO ale się pomyliłem jak widać ...

ja nawet UO Nie używam :/

Gon'son 13-01-2009 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2421091)
To raczej Marysia nie zna sąsiadów... Popełniłeś FAILa!

Faila to Ty masz na chara buraczku ;* I rzeczywiście nie znam sąsiadów =\ Bo ze starymi ludźmi się nie koleguje i nie zawieram znajomości :<

Scartex 13-01-2009 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShicuDelete (Post 2421099)
ja nawet UO Nie używam :/

proponuje photobucket

zmycha 14-01-2009 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gon'son (Post 2421117)
Faila to Ty masz na chara buraczku ;* I rzeczywiście nie znam sąsiadów =\ Bo ze starymi ludźmi się nie koleguje i nie zawieram znajomości :<

I będziesz się podniecał tym, że Goratel zaje*ał mi chara? ;o... Dziecinada...

Dabledor 14-01-2009 00:02

Wy*******ac z tego forum wszystkie naaby, ono nalerzy do AMENN ST I SF. Jeszcze jeden post zobacze od kogos z poza tych guildi i ma trapa. 1 ownerze (staszku) wyzywaj tam tego olsona jebanego. Amenn, ST i SF for ever in my heart <3.

Yours [b[D.K.[b]

Gon'son 14-01-2009 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2421138)
I będziesz się podniecał tym, że Goratel zaje*ał mi chara? ;o... Dziecinada...

Niee ... Podniecają mnie gołe kobiety ,a nie pixele... Tylko z Ciebie mam beke jak można być takim .......... żeby dać się wyjebać na postać =\ Skończmy to spamowanie masz coś do mnie PRV zapraszam ;)

Dabledoro 14-01-2009 00:20

@Up (Olsons Spartans) : Plix,pisz z tamtego acc co zrobiles nie dawno.
Z tamtego pisales wiecej ownedow,a tutaj to tylko plakac mozna ze jestes tak pokrzywdzony przez los. :(
A btw. to ze zrobiles "main konto" na tym forum nie oznacza (ani nie zmienia faktu) ze to nie ty postujesz z noob accow.

1. Ps.
Cytuj:

Fakt że ty siedzisz na noob charze zamiast na mainie 9h w dzień powszedni oznacza że ''nie grasz w te gre''?ok zapamiętam. Od teraz możesz mieć na mnie wyjebane skarbie. Jesteś zbyt prosta A ty z tym noob charem wy*******aj już bo każdy wie że dabledorem nie jesteś.

Po chuj piszesz sam ze soba ? :S

2. Ps.
Cytuj:

Nie znasz mnie więc nie wiesz jakie żarty są w moim stylu a jakie nie.
Twoj kolega,mam na mysli drugi owner (Olsona Spartana) ma na imie Marcin jezeli sie nie myle ? - znam oby dwoch i wiem do czego sa zdolni i co ich boli. Wiesz ja np. mam fun z twoich postow itp. mam zlewe poprostu,ta gre nie traktuje jak zycie. Lecz ty bierzesz wszystko do siebie i jeszcze sie na rl martwisz " O KURWA CO BY TU DABLEDOROWI ZROBIC MHHMHMHM" " O KURWA WPADLEM NA GENIALNY POMYSL ZROBIE NOOB ACC NA FORUM I BEDE SPAMIL " ... chuja ci to da misq,dla mnie robisz przysluge taka ze mam polepszasz mi humor,a ty sie kurwa psychicznie konczysz jak ten bachor Japacyk.

Cwicz dalej,ale pamietaj synu zebys sie psychicznie nie wykonczyl ! :S

Pozdro&pocwicz
Elo

__________________________________________________ _______

Beniamin 14-01-2009 01:50

Co wy dajecie na tym forum ,plakac sie chce .Szkoda słów ...zachowujecie sie jak 10 letnie dzieci mysle ze jestescie starsi i zrozumcie ze takimi zeczami nic nie osiagniecie...!

Zrywna_Szkapa 14-01-2009 05:19

@Jomy
Ej, nie zawyżaj, ja mam 9 :/

/szkapa

ShicuDelete 14-01-2009 08:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scartex (Post 2421126)
proponuje photobucket

Nom gz

Powiedz mi jak zdjęcie powiększyć photobucket to ja korzystam od 1 chara na neranie :)
http://i479.photobucket.com/albums/r...u123/photo.jpg

OWN3D
Character Deaths
Jan 14 2009, 08:12:17 CET Died at Level 66 by a nomad

Kurwa 2 dni pg pod rząd jakies 400k wbite a teraz dead na afku ŻAL !

ShicuDelete 14-01-2009 08:28

<spam> <znaki>

Azkabanczyk 14-01-2009 10:14

Shicu, nad twymi SS'ami masz taka opcje "Reduce to". I zwieksz tam poprostu na iles tam. Nie wiem jakie sa wymiary do powiekszenia, ale zrob to :p Moze pomoze... :)

Pozdrawiam, PR.

kafior 14-01-2009 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShicuDelete (Post 2421203)
Nom gz

Kurwa 2 dni pg pod rząd jakies 400k wbite a teraz dead na afku ŻAL !

Um.
400k to pg ta? Wiecej 50 palkiem wbijesz w 1 dzien :s

ShicuDelete 14-01-2009 11:04

Na razie to muszę odrobić lvl'e 2 dni jebałem pg jak pojeb tylko po to żeby paść rano na afku

Scartex 14-01-2009 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShicuDelete (Post 2421276)
Na razie to muszę odrobić lvl'e 2 dni jebałem pg jak pojeb tylko po to żeby paść rano na afku

kurwa czlowieku ty maniaczysz gorzej niz bodzio !!!

Zrywna_Szkapa 14-01-2009 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gon'son (Post 2421065)
Widzę ,że troszkę zwątpiłeś :) Zonaromana mieszka 10 metrów odemnie (to samo osiedle co norvil i ja) Też go po raz pierwszy widział xDD

Tak o młodzież do 30 lat xDD I Trochę koxów z 5 zmiany spod sklepu _/

Zresztą jego sprawa nie mógł pić wtedy niech się nie wykręca ściamami i chuj z tym .Elo

nie wiem :p moze sie obraca w innym srodowisku : p ponoc Grahu z wami gadal o umawianiu sie na piwo a potem cos nie wyszlo xD : p
nie wazne to ; )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beniamin (Post 2421165)
Co wy dajecie na tym forum ,plakac sie chce .Szkoda słów ...zachowujecie sie jak 10 letnie dzieci mysle ze jestescie starsi i zrozumcie ze takimi zeczami nic nie osiagniecie...!

taki kozak bo wy macie po 20+ i gracie w tibie ^^

Xaszkil ;)

zmycha 14-01-2009 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gon'son (Post 2421143)
Niee ... Podniecają mnie gołe kobiety ,a nie pixele... Tylko z Ciebie mam beke jak można być takim .......... żeby dać się wyjebać na postać =\ Skończmy to spamowanie masz coś do mnie PRV zapraszam ;)

Powiem tak, 90% Nerany robi to co ja zrobiłem więc każdy jest potencjalnie zagrożony. Tylko, że zaufanie sie liczy. Szkoda, że się przeliczyłem. No ale trudno. Ja nie zawiniłem w tej sytuacji nic, tylko Twój koleżka Goratel. Tak więc się uspokój.
BTW
Z tego co tu piszesz to raczej jarasz się pixelami bardziej niż kobietami...
BTW2
Ignore dla pana :*
/Ferax/

zmycha 14-01-2009 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scartex (Post 2421294)
kurwa czlowieku ty maniaczysz gorzej niz bodzio !!!

Od Bodzia odbij plx :*

zmycha 14-01-2009 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2421321)
nie wiem :p moze sie obraca w innym srodowisku : p ponoc Grahu z wami gadal o umawianiu sie na piwo a potem cos nie wyszlo xD : p
nie wazne to ; )

taki kozak bo wy macie po 20+ i gracie w tibie ^^

Xaszkil ;)

Xaszkilku a Ty masz dużo mniej niż 20? A może więcej? :) Też grasz/grałeś/będzisz grał w Tibie :) Nawet 40+ grają :) więc wiek nie ma tu dużego znaczenia. Pozdro dla Ciebie i GL na RL :*
/Ferax/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52.