Dabledoro |
14-01-2009 00:20 |
@Up (Olsons Spartans) : Plix,pisz z tamtego acc co zrobiles nie dawno.
Z tamtego pisales wiecej ownedow,a tutaj to tylko plakac mozna ze jestes tak pokrzywdzony przez los. :(
A btw. to ze zrobiles "main konto" na tym forum nie oznacza (ani nie zmienia faktu) ze to nie ty postujesz z noob accow.
1. Ps.
Cytuj:
Fakt że ty siedzisz na noob charze zamiast na mainie 9h w dzień powszedni oznacza że ''nie grasz w te gre''?ok zapamiętam. Od teraz możesz mieć na mnie wyjebane skarbie. Jesteś zbyt prosta A ty z tym noob charem wy*******aj już bo każdy wie że dabledorem nie jesteś.
|
Po chuj piszesz sam ze soba ? :S
|
Twoj kolega,mam na mysli drugi owner (Olsona Spartana) ma na imie Marcin jezeli sie nie myle ? - znam oby dwoch i wiem do czego sa zdolni i co ich boli. Wiesz ja np. mam fun z twoich postow itp. mam zlewe poprostu,ta gre nie traktuje jak zycie. Lecz ty bierzesz wszystko do siebie i jeszcze sie na rl martwisz " O KURWA CO BY TU DABLEDOROWI ZROBIC MHHMHMHM" " O KURWA WPADLEM NA GENIALNY POMYSL ZROBIE NOOB ACC NA FORUM I BEDE SPAMIL " ... chuja ci to da misq,dla mnie robisz przysluge taka ze mam polepszasz mi humor,a ty sie kurwa psychicznie konczysz jak ten bachor Japacyk.
Cwicz dalej,ale pamietaj synu zebys sie psychicznie nie wykonczyl ! :S
Pozdro&pocwicz
Elo
__________________________________________________ _______
|