![]() |
Cytuj:
Nie dość ze se poprawie tym humor to jeszcze co niektóry pomysł mi się spodoba i sam spróbuje to zrobić. Mam sporo swoich pomysłów , ale nie pogardzę cudzymi o ile są dobre. |
w sumie ok. pij sobie wódkę na lekcjach, jeździj taczką po szkole, rzucaj samoloty nauczycielom w dekolt, krzycz tibia na religii, ale... po co się tym chwalisz? niektóre akcje na pewno by mnie rozśmieszyły, ale to chyba nie powód, żeby się wszystkim chwalić. a uwierz mi, że w moim byłym gimnazjum latały ławki przez okna z 3 piętra i było kilka 'większych' akcji, niż te twoje (nie, żebym w nich uczestniczył, ale 3/4 tamtej szkoły to patologia)
|
Cytuj:
:cup: |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dla mnie wypicie 5 litrów wódki samemu to tragedia... moim marzeniem jest odwrotność , żeby po 3/4 kieliszkach już być zadowolonym.
Wyobraź sobie ze masz głowę na 5 litrów wódki ( o ile to możliwe) , policz ile to pieniędzy. Pije się średnio 15-20 dni w miesiącu , pijąc normalna wódkę (nie ruska)mamy jedna z tańszych = 13 zl za 0,5 litra , czyli 130 zl dziennie , 2600 miesięcznie - czyli to tragedia... |
Cytuj:
Tolbie wyskoczy 5-ciu dresów to powiesz "Chłopaki nie bijcie zrobię wam zadania z matmy". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
TAcy sa najgorsi! na tyle mali ze ze spokojem moga na stojaca ciebie w jajka ugrysc!
|
Cytuj:
Poza tym pisząc 5 litrów czystej samemu nie miałem kompletnego pojęcia czy to dużo czy to mało, bo piję bardzo rzadko, i szczerze członek mnie to. Cytuj:
A twój przykład co do mnie jest już stary jak świat. Wymyśl coś innego, bo nudny jesteś (swoją drogą ciekawe, że chcąc pomóc komuś, zrobiłem JEDNO zadanie z matmy na tym forum, a teraz się to obraca przeciw mnie. Dobrze wiedzieć, w końcu młodzież przyszłością narodu!). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: Nie ćwiczę, mam zwolnienie lekarskie z powodu złamania mózgu i ogólnego niedorozwoju emocjonalnego, przez co czasem zamiast kopnąć piłkę ją połykałem. A tak btw. to pomyśl czasem co piszesz, forum forum swoją drogą, ale nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Wiesz co się mówi o osobach, które zarzucają takie problemy poprzez internet? Jeśli chciałeś mnie urazić, to ci nie wyjdzie, doskonale dajecie się nadziać na prowokacje, ale żeby kiedyś nie trafiła ci się karma. |
@UP No cóż ale tobie zapewne by nawet 13-latek wpierdolił.Wywyższasz się,wywyższasz chłopie.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Buahaha odwołane lekcje od 12:25 bo podobno w szkole bomba była D: saperów wezwali i wgl :cup:
Najśmieszniejsze jest to, że w razie pożaru mamy natychmiast wyjść ze szkoły (nawet bez plecaków). A dziś, w sytuacji zagrożenia bombą, z pół godziny siedzieliśmy w szatni żeby po kurtki się dostać. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |