Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Rok szkolny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=220523)

Albertus 20-11-2009 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 2691341)
Ten temat oficjalnie pieprznął o dno. Bo sorry, chwalić się kto co pił na lekcjach? A uj to ludzi obchodzi?

mnie obchodzą takie historyjki , i jestem ciekawy jakie kto miał akcje.

Nie dość ze se poprawie tym humor to jeszcze co niektóry pomysł mi się spodoba i sam spróbuje to zrobić. Mam sporo swoich pomysłów , ale nie pogardzę cudzymi o ile są dobre.

domin3x 20-11-2009 23:36

w sumie ok. pij sobie wódkę na lekcjach, jeździj taczką po szkole, rzucaj samoloty nauczycielom w dekolt, krzycz tibia na religii, ale... po co się tym chwalisz? niektóre akcje na pewno by mnie rozśmieszyły, ale to chyba nie powód, żeby się wszystkim chwalić. a uwierz mi, że w moim byłym gimnazjum latały ławki przez okna z 3 piętra i było kilka 'większych' akcji, niż te twoje (nie, żebym w nich uczestniczył, ale 3/4 tamtej szkoły to patologia)

Luka$ek 20-11-2009 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 2691341)
Ten temat oficjalnie pieprznął o dno. Bo sorry, chwalić się kto co pił na lekcjach? A uj to ludzi obchodzi?

Bo to temat w którym możesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami ze szkoły.

:cup:

Argen 21-11-2009 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2691358)
w sumie ok. pij sobie wódkę na lekcjach, jeździj taczką po szkole, rzucaj samoloty nauczycielom w dekolt, krzycz tibia na religii, ale... po co się tym chwalisz? niektóre akcje na pewno by mnie rozśmieszyły, ale to chyba nie powód, żeby się wszystkim chwalić. a uwierz mi, że w moim byłym gimnazjum latały ławki przez okna z 3 piętra i było kilka 'większych' akcji, niż te twoje (nie, żebym w nich uczestniczył, ale 3/4 tamtej szkoły to patologia)

Ogólnie nie mam konkretnego zdania o żartach Albertusa (jedne mnie śmieszą, inne mniej), ale dopóki jego historie dotyczą w sposób bezpośredni szkoły i nie łamią regulaminu, to raczej nie masz co mówić mu czy ma je pisać, czy nie. Tyle w temacie.

Hovvner 21-11-2009 00:40

http://img69.imageshack.us/img69/998/1253733500717.jpg

Albertus 21-11-2009 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luka$ek (Post 2691363)
Bo to temat w którym możesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami ze szkoły.

:cup:

ale dla nich temat szkoły zamyka się na zadaniu z matmy ;D a dla mnie jest to wszystko co ze szkoła związane.

CytrynowySorbet 21-11-2009 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2691462)
ale dla nich temat szkoły zamyka się na zadaniu z matmy ;D a dla mnie jest to wszystko co ze szkoła związane.

Więcej, maestro :cup: Dla jednego szczytem ambicji może być zrobienie zadania matmy, a dla ciebie wypicie samemu 5 litrów czystej wódki, i co kogo to obchodzi. Może w końcu zejdźmy z tematu "wykorzystuję czyjeś kompleksy, jednocześnie lecząc własne"?

Albertus 21-11-2009 12:36

dla mnie wypicie 5 litrów wódki samemu to tragedia... moim marzeniem jest odwrotność , żeby po 3/4 kieliszkach już być zadowolonym.

Wyobraź sobie ze masz głowę na 5 litrów wódki ( o ile to możliwe) , policz ile to pieniędzy.

Pije się średnio 15-20 dni w miesiącu , pijąc normalna wódkę (nie ruska)mamy jedna z tańszych = 13 zl za 0,5 litra , czyli 130 zl dziennie , 2600 miesięcznie - czyli to tragedia...

Luka$ek 21-11-2009 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2691496)
Więcej, maestro :cup: Dla jednego szczytem ambicji może być zrobienie zadania matmy, a dla ciebie wypicie samemu 5 litrów czystej wódki, i co kogo to obchodzi. Może w końcu zejdźmy z tematu "wykorzystuję czyjeś kompleksy, jednocześnie lecząc własne"?

Dla mnie ambicją jest trenowanie.Bo nie chce nigdy sytuacji że idę z dziewczyną a tu wyskakuje 5 dresów okopują mnie i gwałcą dziewczynę.
Tolbie wyskoczy 5-ciu dresów to powiesz "Chłopaki nie bijcie zrobię wam zadania z matmy".

Argen 21-11-2009 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luka$ek (Post 2691523)
Dla mnie ambicją jest trenowanie.Bo nie chce nigdy sytuacji że idę z dziewczyną a tu wyskakuje 5 dresów okopują mnie i gwałcą dziewczynę.
Tolbie wyskoczy 5-ciu dresów to powiesz "Chłopaki nie bijcie zrobię wam zadania z matmy".

Chciałbym tylko delikatnie zwrócić uwagę (jako człowiek, któremu morde nie raz oklepali), że to nie jest tak, że jeśli ćwiczysz 2, 5 czy 10 lat cokolwiek to jesteś niezniszczalny. Po jeden walki na treningach to zupełnie co innego niż w rzeczywistości, po drugie walka 1 na 1 to co innego niż 1 na 5 (chyba, że masz takie hardcore`owe treningi, to ok) no i po trzecie teraz co trzecia osoba trenuje jakieś sztuki walki. Ale podzielam twój punkt widzenia (z tym, że w 80 % przypadków można załagodzić sprawę, mało kiedy zdarza się, żę odrazu z pięściami lecą).

spider-bialystok 21-11-2009 13:16

Cytuj:

Jak chcesz 5 dresow naraz lac to chyba mowimy o dresach z podstawowki ew. gim.

kołbaś 21-11-2009 13:23

TAcy sa najgorsi! na tyle mali ze ze spokojem moga na stojaca ciebie w jajka ugrysc!

CytrynowySorbet 21-11-2009 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2691514)
dla mnie wypicie 5 litrów wódki samemu to tragedia... moim marzeniem jest odwrotność , żeby po 3/4 kieliszkach już być zadowolonym.

Wyobraź sobie ze masz głowę na 5 litrów wódki ( o ile to możliwe) , policz ile to pieniędzy.

Pije się średnio 15-20 dni w miesiącu , pijąc normalna wódkę (nie ruska)mamy jedna z tańszych = 13 zl za 0,5 litra , czyli 130 zl dziennie , 2600 miesięcznie - czyli to tragedia...

Rofl, to była aluzja do tego, że to nie jest temat o wódce czy twoich marzeniach. Nie wiem, może tylko ja jestem aż tak przewrażliwiony na takich typów jak ty, ale czekam aż więcej ludzi straci cierpliwość.
Poza tym pisząc 5 litrów czystej samemu nie miałem kompletnego pojęcia czy to dużo czy to mało, bo piję bardzo rzadko, i szczerze członek mnie to.

Cytuj:

Niezłe ambicje. To może wyjedź na wojnę i stwórz swoje własne One-Man-Army.
A twój przykład co do mnie jest już stary jak świat. Wymyśl coś innego, bo nudny jesteś (swoją drogą ciekawe, że chcąc pomóc komuś, zrobiłem JEDNO zadanie z matmy na tym forum, a teraz się to obraca przeciw mnie. Dobrze wiedzieć, w końcu młodzież przyszłością narodu!).

Leczekompleksy 21-11-2009 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2691539)
Jak chcesz 5 dresow naraz lac to chyba mowimy o dresach z podstawowki ew. gim.

Niekoniecznie. Znam takiego drecha(chodziłem z nim do klasy w gim), teraz chodzi do 2 klasy technikum. Gdyby go tak sklonować, to by był niezły trening.

Yoh Asakura 21-11-2009 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2691548)
Poza tym pisząc 5 litrów czystej samemu nie miałem kompletnego pojęcia czy to dużo czy to mało, bo piję bardzo rzadko, i szczerze członek mnie to.

No to jesteś trochę przygłupi, skoro nie wiesz, jak 5 litrów tak mocnego alkoholu może wpłynąć na człowieka.

CytrynowySorbet 21-11-2009 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2691573)
No to jesteś trochę przygłupi, skoro nie wiesz, jak 5 litrów tak mocnego alkoholu może wpłynąć na człowieka.

Nie tobie to oceniać, pokrako. Oko za oko, ząb za ząb.

@down: Nie ćwiczę, mam zwolnienie lekarskie z powodu złamania mózgu i ogólnego niedorozwoju emocjonalnego, przez co czasem zamiast kopnąć piłkę ją połykałem. A tak btw. to pomyśl czasem co piszesz, forum forum swoją drogą, ale nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Wiesz co się mówi o osobach, które zarzucają takie problemy poprzez internet? Jeśli chciałeś mnie urazić, to ci nie wyjdzie, doskonale dajecie się nadziać na prowokacje, ale żeby kiedyś nie trafiła ci się karma.

Luka$ek 21-11-2009 14:38

@UP No cóż ale tobie zapewne by nawet 13-latek wpierdolił.Wywyższasz się,wywyższasz chłopie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2691590)
pokrako.

Pokraką możesz być ty,masz kompleksy szkolne bo zapewne cie biją w szatni po WF bo piłki odbić nie umiesz,przepraszam o ile ćwiczysz na WF-ie.

Yoh Asakura 21-11-2009 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2691590)
Nie tobie to oceniać, pokrako.

Mogę oceniać, co tylko chcę.

domin3x 21-11-2009 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2691368)
Ogólnie nie mam konkretnego zdania o żartach Albertusa (jedne mnie śmieszą, inne mniej), ale dopóki jego historie dotyczą w sposób bezpośredni szkoły i nie łamią regulaminu, to raczej nie masz co mówić mu czy ma je pisać, czy nie. Tyle w temacie.

wskaż mi zdanie, w którym każę mu przestać opowiadać te historyjki

CytrynowySorbet 23-11-2009 14:07

Buahaha odwołane lekcje od 12:25 bo podobno w szkole bomba była D: saperów wezwali i wgl :cup:

Najśmieszniejsze jest to, że w razie pożaru mamy natychmiast wyjść ze szkoły (nawet bez plecaków). A dziś, w sytuacji zagrożenia bombą, z pół godziny siedzieliśmy w szatni żeby po kurtki się dostać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00.