Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3299)

Lord Evad 02-06-2006 08:30

....

Ja stracilem knight armora gdy huntowalem na dragach atu nagle Lag X(
Raz stracilem jeszcze dragon shielda gdy byl na julerze atak orcow:/
P.S kiedy sobie szedlem tak po carlin napadl mnie pk i stracilem bag uhow :(

Sidena Daron 02-06-2006 17:17

Jak mialem pala to dedlem 4 razy (przez kicki) i za kazdym razem wypadal mi tylko luk :) a mialem Bohy, Cruz helmet itp .

Relosu 03-06-2006 19:55

aa ładnie to tak kłamac i brzydkie bajki opowiadac ??

Lord Kamikazze 04-06-2006 17:54

Szczęście I pech chodzą razem:D

Mi wypadło noble armor i backpack a w nim war hammer 4 uh i 2 bp hmm;( . Ale następnego dnia odzyskałem wszystko i nieco więcej <kupiłem knight axe za 53gp>:cup:

Tibia Is On The All Worlds

The Great Orshabaal 04-06-2006 18:45

Mi Dragon Scail Male (dsm) ;/ byłem na dl i zabiłem go mając koło 10 hp, potem pojawił się drag, i momentalnie mnie ubił ;( Przyznam szczerze, że troche przygnębiający temat ;(

Gazio'x 04-06-2006 19:05

mi dsm i royal helmet z jednego DLka
a pozatym boszki,i k-legi z BK

Szczuroman 05-06-2006 10:30

Mi

Mi wypadł Carlin Sword na Rooku Jak byłem na rotach:D

Piter Knight 05-06-2006 14:59

Mi wypadł k armor na fire devilu:( Fire devil to najbardziej niepodziewany potwór tibii, jeszcze hunter:( czasami wali po 20 a czasem walnie w skeunde 2 razy po 90 i masz red hp a potem to juz formalnosc zeby cie zalatwil:(
cHyba że masz duży lvl knightem i masz 1000hp albo wiecej to wtedy fire devil jest niegrozny:)

Zombiakus 05-06-2006 16:29

X( Pare miesiecy temu expilem sobie spokojnie w DC kiedy zlapal mnie ch...wy lag. A bylo to po czyszczeniu serva wiec wiadomo jak to jest. Full resp potworkow a ja na pol na pol i qfa moglem sie tylko patrzec jak mnie leja. Ale nie podejrzewalem ze wypadnie ze mnie oprocz loota (2,4k) jeszcze medusa shield i fire sword. A niedawno zlodziej ukradl mi BSa a jakiemus innemu kolesiowi golden armora. Zastanawiam sie czy czasami nie przydaloby sie troche po thiefowac.. ;)

Neonixx 05-06-2006 18:29

ja straciłem : nowo kupiony fire sword za 6k i noble armor ( niby nic wielkiego ale dla mnie to był dużo cios ) a to wszytko przez TE lagi!!!!!X( X(

tomektrz 09-06-2006 21:51

Ja wczoraj zginąłem (zabił mnie PK, mimo że mam dopiero 8 lvl) ale spadło mi tylko doświadczenie i straciłem jedną pochodnię bo schowałem wszystko do depozytu :D

BlackWolf 09-06-2006 22:25

Hlip , hlip

Mnie moze nie jakos cenna zecz , ale wypadla mi k - armor ;(

patrol666 10-06-2006 21:54

straty

dzisiaj na fire devil huncie (akurat mi sie sdki skończyły) chce wyjśc a tu nagle ghule i fire devil na mnie idą no i po chwili mam napisik ,,you are dead" loguje sięi patrze niemam noble armorka za 3k, plate legsów za 500 gp, wand of plague za 5k i backpacka lmm, backpacka o wartości coś koło 4k oprócz snakebit roda (w kolesiu leżał) co bym go sellnął za 300 gp. miałem też deada na którym wyletły mi bohy;( ;( ;( a najgorsze, że miałem je za free, bo koleś deada zaliczyłna dsie a ja tego dska z sdków ubiłem. i miałem piękne bohy aż tu nagle 5 dsów i napisik you are dead..;( ;( ;( a potem ide do ciała swojego i mi sie w brzuchu przewraca widze: 17 level sorc idzie do mojego ciała... a to Harmonia była... i go ubić nie mogłem;( ;( ;(

jastr 10-06-2006 22:08

@up no bajki nieźle starasz się sprzedawać ale jakoś ci to nie za bardzo wychodzi. Ty nawet roty chyba z sd bijesz?? Cuż co ja straciłem ... nic cennego jako że gram sorcem i nie jestem maniakiem b robe latam sobie w p secie więc jak padne i nawet coś spadnie o wbijam w to. Główne straty to runy 1bp mfów, 2p hmm i bp gfb to chyba największa strata

DavisX 11-06-2006 11:03

Pech

To mi wypadlo sporo(miałem itemy z innej postaci, o której wole zapomnieć):
3x Crown Armor
2x Crown Helmet
Medusa Shield
Guardian Shield
3x Dark Helmet
2x Knight Armor
3x Plate Legs
2x Fire Sword
2x Serpent Sword
Spike Sword
2x Broad Sword
Two-Handed Sword

No i to chyba all;(

Darth Everril 11-06-2006 12:36

ja jakies 3-4 dni temu przez lagi padlem na dragu i polecial bp hmm, bp manasów i BOHy.Po BOHach do tej pory rozpaczam bo prawie dwa tygodnie na nie zbierałem ;(

Zalvix 11-06-2006 17:30

Na 15 lvl za ciężko zarobione pieniądze kupiłem Firesworda. Rozradowany ide na beholdera. Dwa ubiłem. Walcze z trzecim. A tu nagle za krzaka wyskakuje
Master Sorcerer (31 lvl) i mnie z SD. ;( I wyleciał firesword.

CrAvic 11-06-2006 21:08

...

Na moim byłym pallku z morgany wypadły mi BOHY i C arm naraz...przez PK ;(
No ale raz jak pekowałem sobie moim pk drutkiem to wypadło z jakiegos lolka C shield ^^:D

smakosz xxxl 12-06-2006 23:12

hmmm brass armor :D

Gollumek 13-06-2006 01:45

heh ja niedawno stracilem c arma przez deda:
Szedlem sobie na DS w waskim tunelu jak zwykle wale ze strzal :P
skrecam i mnie 5 slimów bloknelo a DS juz prawie ded no ale ja pierwszy ded
wrucilem, ubilem DSa i odzyskalem mojego c arma :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12.