![]() |
Cytuj:
luhauhauhauha ^____^ jak znajdziesz to przestaniesz kochac :D |
@all
Dziekuje Oo @Chesterkaa Ja tez cie kocham =* Btw. ja jestem od Carroty 3 lata młodsza ;D Rotfl |
Cytuj:
Wlasnie. Gdzie u Carotty pryszcze widzisz ? Moze ja slepa jestem i powinnam zainwestowac w okulary... ? czy moze chodzilo Ci o to, ze ona tak mlodziutka ? |
Cytuj:
|
Hm... nie :S Ja mam 15 lat
|
wydawalo mi sie ze Carota napisala ze ma 17, a Ty napisalas, ze jestes od niej o 3 lata mlodsza. Z moich obliczen (?!) wynika ze 17 - 3 = ... mmm ile to sie moze rownac ? :D 14 ? :P nie, nie to dzolk napewno jezeli Ty masz tyle to ja mam 11 ^^
|
@up
Nie, ja naprawde mam 15. Wydawalo mi sie, ze Carrota 18 ma =P |
@Kasiu
Ładnie wyszłaś na fotce :) ;** 18 będę miała w GRUDNIU ! |
ahahahahahaha dobre :D no to yyyy to napewno Twoja fota ?: > ciezko mi w to uwierzyc :D (nie ze taka ladna tylko ze tak kobieco wygladasz xd) ^^
|
Moze mojej babci ;p Sry :S z drugiego konta
|
huahuahauhauha nie no z ta babcia troche przegiecie :D no ale ok i tak sliczna jestes :D (nie nie jestem homo ;< conajwyzej bi... :p )
|
Tego jeszcze nie było...
Kobiety wzajemnie sobie słodzą :D |
@ Mad-Sin
co w tym dziwnego... ? |
@Mad~
o.0 Naprawdę ? @Chesterkaa Śliczniutka jesteś =) Wiem ,że wyszłam na tej fotce jak jakaś laleczka barbie ale trudno... |
Zaczyna tu pachnieć Epulsem.
LiCz3 nA rEwanRzYk dAj mi 1O !!!!!1111 |
Ireeth ma 15? 0.o
Ja bym obstawił na 19-20, Wrzuć kilka innych fotek bo może na tej jednej tak wyjątkowo "dorośle" wyszłaś :-P |
@Carrota
Bez obrazy, ale jesteś chyba troche laleczką Barbie :P . Wystarczy tylko czytać Twoje posty ;p @Korektor Jutro wstawie ;D @Chesterkaa Ty ;* |
Wszyscy wiedza, ze najpiekniejsza jest Monisia.
|
LOL dobre ja sliczna ; >
|
Chesterkaa@
Chętnie bym się dowiedział na której stronie znajduje się twoje zdjęcie i je zobaczył ale boje się że mnie Kasia opierdzieli :D Ireeth :*:*:* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |