![]() |
Cytuj:
|
Powie mi ktos wreszcie, gdzie mam zrobic konto do maplestory, na www.nexon.net, robie normalnie konto, niby wszystko ok, a jak prubuje na maple nim wbic, to pisze ze mam sie zarejestrowac na www.mapleeurope.com, gdy robie na tym konto, nie da sie wogole wbic na maple, z tego konta, WTF?
|
Bo jest blokada...i dlatego nie możesz się zalogować...a fame się sprzedaje od 15 levelu i to nawet dobry zarobek na początek :p
Gwiazdki się przeładowuje w zależności o jakie chodzi :) @Up: Robisz konto na eMS i nie możesz na nie wejść? Może tak ściągniesz eMS i dopiero wejdziesz xD |
Cytuj:
nie robie konta na eMS, bo nie chce tam grac, robie konto MSG, i nie moge wbic.... |
@Up:
Przecież mówię że europejskie IP są zablokowane i nie mogą wejść do gry, dotyczy to tylko nowych kont - te starsze (ja :D) nie są blokowane... Czyli zostaje Ci rejestracja na eMS + download eMS :D @down: Na eMS będziesz miał mniejsze lagi :p @edit: @down: Na pewno jakieś masz...zresztą na eMS też będą @3xdown: Ani miejsce do bezsensownego pisania -.- |
Cytuj:
wogóle po co oni blokowali Europe, jaki mieli w tym interes? wg. mnie spierniczyli sprawe... @up tylko ze ja w maple wogole nie mam lagow, wiec wolabym zostac przy GMS, tam gdzie moi kumple graja, a ja nie mam konta i nie pogram z nimi |
@Upierz
ty. = ) |
@X-Zero i Stun
Forum to nie IRC >.< |
Cytuj:
Na upartego możesz bawić się w proxy i zarejestrować na gMS. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Co to jest to eMS? I jaki jest adres?
|
|
Cytuj:
bbkpq http://img228.imageshack.us/img228/3...ple0062ni8.jpg http://img100.imageshack.us/img100/557/maple0063yx6.jpg |
Ej Upierzy wychodzisz czasem na dwór xd?
|
Weź, on nie wie co to jest. Pomyśli, że go obrażasz...
|
A ,no to w takim razie co mam zrobić żeby się oto zapytać nie obrażając go ? Nie chce sobie zwalić opinii na forum ,wiesz...
|
|
@Upierz:
Ale miałeś poczekać na mnie z tym jobem...a Ty mi tu jeszcze 1 lev wbiłeś xD -------- A mówią że to ja jestem uzależniony xD |
Ssijcie all. o/
Upierzony słownik:
|
Possałbym, ale nie wiem co to "all"...
Kurcze, zna ktoś jaki GameGuardowy bypass? Bo bez tego nie mogę odpalić Mapla na Linuksie... Z tym może też nie, ale spróbowałbym. :P Zdaje się, że gdziesz czytałem, że "bypass może się przydać, gdy mamy błąd 114 lub gdy chcemy grać na Linuksie"... A ten błąd to i na Windozie, i na Linuksie mam. :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |