![]() |
Mi się normalnie ściągają i z rapida i z www.mtibia.pl/travel B) . Jeśli Ci nie idą może masz coś w ustawieniach pomieszane :) Zobacz kilka postów wyżej xD
|
Co jest cichy, czemu stoisz z filmikami w miejscu? :(
|
cichy czemu na tej stronce nie ma wszystkich filmikow jest tylko do 95 i 100 a gdzie 96-99 ? i gdzie nowe filmy :P
|
Filmiki POH i Fibula "deleted".
Prosze o rehosta :) |
www.mtibia.pl/travel
skorzystalem i jetem dosc zadowolony, ale archiwum trapwooda jest uszkodzone (sciagalem kilka razy) |
@Saviour
Bo od półtora miesiąca nie mam na nic czasu. @Palladyn von hellgate Filmy sa prawie wszystkie. Brak jest tych które zostały zaktualizowane na nową wersję. @Wielkie G www.mtibia.pl/travel @Endaen Turisesa Ja nie mam problemów z ściąganiem. |
Cichy czemu na Twojej stronce filmiki są spakowane?
Gratz filmikow btw. Czekam Na Nowe!! |
mozna prosic o podziemia 55a na mapie respawnu w Greenshore ?
|
Podziemia Greenshore zostały nagrane razem z Ancient temple.
|
Ja bym chętnie prosił o Tarpit Tomb - 2 lub -3.
A może już coś takiego było? |
A ja prosze o jakikolwiek nowy film, xD
|
Cytuj:
Ja czekam na filmiki z Gs i hydra island (nie wiem jak to sie nazywa:P) Si ya ;] |
Chyba Cichemu znudziło się kręcenie :(.
|
Cytuj:
|
Duzo zwiedzal
hehe duzo cos zwiedzales :D mam przynajmniej co oglodac :D
|
1/4 linkow nie dziala, zwlaszcza pod stara Tibie.
|
|
zajebiscie na tym filmie z talahu jak Ci podrzucili bp viali z winem a nie mf :P
|
Cichy wrzuc tego linka http://www.mtibia.pl/travel do 1 posta z jakims opisem bo ludzie nie ogarniaja :p
|
@up
Fakt. To bedzie przestroga dla tych co nie umieją czytać ;) @topic No no hydra island :) Nareszcie! To jak GS island i ferumbras tower? :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |