![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Spoxster: padłem Ktośtam: jak? Spoxster: jak jest ta dziura na dwarven hellu, to nie chcący tam wszedłem i mnie potwory zabiły Nie miałeś wtedy kicka robaczku, a sens tamtejszej wypowiedzi dobrze pamiętam. :) Cytuj:
Cytuj:
Po drugie z tego, co wiem, to ty byłeś w gildii tą osobą, która najczęściej zmieniała poglądy po zapoznaniu się opinii Taifuna. Cytuj:
Cytuj:
2. Ty nie potrafisz się uhać, a oni potrafia. 3. Oni trafiają z UE, a ty miałeś z tym problemy. 4. Oni wiedzą jakie ma zastosowanie magic wall. 5. Oni jeszcze nie zabili nikogo z własnego teamu. 6. Oni zabili w ogóle kogoś. Pozdrowienia dla Rafałka W. @ka Spoxstera, Tego, Którego PvP i Bystrość Przytłaczają Całą Furorę |
Cytuj:
Pozdro8o |
Cytuj:
|
Charoken rozwaliles mnie :D chociaz nie interesuje sie furora (kiedys gralem) to wpadlem oblookac topica i to co przeczytalem to mnie rozwalilo
HAIL Charoken! |
AHHAHAAHHAHAHAHAHA
omfg Charonsi the Spoxsters pwner xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
[quote=Charoken]Guild chat z tamtego dnia:
Spoxster: padłem Ktośtam: jak? Spoxster: jak jest ta dziura na dwarven hellu, to nie chcący tam wszedłem i mnie potwory zabiły Nie miałeś wtedy kicka robaczku, a sens tamtejszej wypowiedzi dobrze pamiętam. :) 1. Ty nie trafiasz z SD, oni trafiają. 2. Ty nie potrafisz się uhać, a oni potrafia. 3. Oni trafiają z UE, a ty miałeś z tym problemy. 4. Oni wiedzą jakie ma zastosowanie magic wall. 5. Oni jeszcze nie zabili nikogo z własnego teamu. 6. Oni zabili w ogóle kogoś. Buahaua :D oszczedz go :P |
|
Cytuj:
nie potrafie sie uhac, zszedlem na d-hella ojejq a taifun tydzien temu uciekal jak go turbowalem z SD HUAHAHAHAH. zreszta nie bede sie udzielal na forum.pl haha i tak za daleko zaszedlem @Charoken czytaj masta pvp ty to okresle sie w koncu co chcialem na tym dhellu zobaczyc jakie potworki tam sa czy przypadkowo zszedlem :D bo kilka postow wyzej co innego twierdziles noobie a na morganie z avis tez nie odszedles a z dp ab dupska nie ruszales haha pozdro for u robaczku ;D ok spadam z tego forum dzieci pa |
Spoxster to noob, ktory expi i nic poza tym na morganie z red skullem poszedl expic z bohami c-setem i go ujebali Avisy istny noob
|
heh duskinesom sie nudi bo niemają z kim wojen prowadzić to wymyślają jakies listy
|
Cytuj:
Szesnastoletni Piotrek = Taifun Devilry ? Cos wierzyc mi sie niechce chyba ze zle zrozumialem [!?] tresc twojego posta... |
Cytuj:
|
Cytuj:
I jak padles na guardach, bo wylogowales sie w czasie SS na srodku respa 6 guardow, pozdro ;] |
http://www.Taifun-Devilry.justgotowned.com
hehe dobre, ale to nie moje jakos od kumpli :p @edit ah juz wiem to z forum.tibia.com pzdr ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Aloha! |
Cytuj:
|
omg pojebane jakies te fotki ;p ta dziewczyna mnei troche zmieszala ;> oby to scenka z jakiegos filmu s; a i nie skapowalem o co w tym chodzilo bo chyba nie o to zeby owedowac taifuna? (chyba ze kolejna bajeczka "4fun" bez puenty i sensu)
a btw. nie wiem czy zauwazyliscie 2 rzeczy 1. w duss odbyl sie nabor 2. raaful byl haked ale juz odzyskany, stracili okolo 100k. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |