Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Hattrick (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61499)

Monte 24-06-2007 11:05

12 meczy, 12 zwycięstw ; P Jedną kolejkę temu wywalczony awans do VI ligi. Mistrzowski 19-letni rozgrywający, kilku błyskotliwych i olśniewających ; )

Życzę powodzenia ; )

BlakHant 24-06-2007 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monte (Post 1506822)
12 meczy, 12 zwycięstw ; P Jedną kolejkę temu wywalczony awans do VI ligi. Mistrzowski 19-letni rozgrywający, kilku błyskotliwych i olśniewających ; )

Życzę powodzenia ; )

No dzisiaj 1 meczyk ligowy.Mam nadzieje że wygram ;)
Przegrałem :/ Przegrałem bo u mnie padł bramkarz ponieważ mi go sfaulowali (Za to mój przeciwnik ma 4 piłkarzy w plery a jego kadra 14 zawodników ;) )
0-4 A u siebie grałem:/ Dam potem wycisk

BlakHant 27-06-2007 10:29

Refrsh :)
Widać że nikt tego tematu nie odwiedza,a ja tak bo chce aby dłużej żył.Wole spamować postami niż tematami:Jak kupić haste od gracza ?!

Stun 27-06-2007 22:48

Jest ktoś chętny na spara?

Moja druzyna raczej słaba, jak cos tu u mnie na stadionie ^^

Liga: Miejsce 1. w IX.1924
Ranking krajowy: 34208

Jak cos to Pm. Albo wyzywanie, : 474944

Drużyna jest niepokonana w 12 ostatnich meczach i zwycięska w 12 spotkaniach z rzędu
ostatni mecz, dałem gre na luzie i rezerwowych.

BlakHant 28-06-2007 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stun (Post 1515947)
Jest ktoś chętny na spara?

Moja druzyna raczej słaba, jak cos tu u mnie na stadionie ^^

Liga: Miejsce 1. w IX.1924
Ranking krajowy: 34208

Jak cos to Pm. Albo wyzywanie, : 474944

Drużyna jest niepokonana w 12 ostatnich meczach i zwycięska w 12 spotkaniach z rzędu
ostatni mecz, dałem gre na luzie i rezerwowych.

A no ja na chętny :)
W przyszłym tygodniu mnie nie będzie,wtedy,kiedy mamy grać mecz Stun.Więc tam jakiś skład wystawie jeśli chodzi o mecz za 2 tygodnie to ja chętny :)

Stun 04-07-2007 12:54

@up
5-1 dla mnie ;)

1 miejsce w lidze + król strzelców ligi ;) awans do 8 : p zobaczymy jak sobie poradze

@ Down
W dobre czyli czyje?; ) Ja chętnie przyjmę.

Smetana 04-07-2007 14:45

Ja mam klub w VI lidze, nie gram już z pół roku i widzę że się utrzymał w VI lidze. Nawet mam 3 mistrzowskich pomocników, 2 błysków :), 4 mln zł i 1500 kk. Mógłbym oddać w dobre ręce bo mi trochę szkoda drużyny.

Iron 04-07-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana (Post 1530296)
Ja mam klub w VI lidze, nie gram już z pół roku i widzę że się utrzymał w VI lidze. Nawet mam 3 mistrzowskich pomocników, 2 błysków :), 4 mln zł i 1500 kk. Mógłbym oddać w dobre ręce bo mi trochę
szkoda drużyny.

Ja może nie mam takich sukcesów ale drużynę w dobre ręce chętnie oddam.

_*FunMN*_ 13-07-2007 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron (Post 1530883)
Ja może nie mam takich sukcesów ale drużynę w dobre ręce chętnie oddam.

Z ogromną chęcią przygarne te konto,miałem już konto w VI lidze ale niestety konttynułować zabawy nie mogłem, więcej info na gg (juz do ciebie napisałem)..
Jeżeli ktoś ma poza Ironem jakieś konto do oddania to zparaszam na PM/GG

Colo_2006 14-07-2007 01:16

odrazu 10 kont przejmij to bedzie spoko

Stun 14-07-2007 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colo_2006 (Post 1548437)
odrazu 10 kont przejmij to bedzie spoko

^^........

Zaczyna się sezon, nie mam szans na awans, jak zobaczylem rywali, odrazu mina, nie tęga ;-).Chce sie utrzymać w lidze, to wszystko.

Coś nowego? Dodatkowa kasa?^^
\/
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hattrick.org
Przedstawiony dzisiaj nowy układ ligowy wzmacnia pozycję właścicieli klubów względem piłkarzy i sponsorów. W ramach tego porozumienia wypłacana będzie każdemu klubowi dodatkowa cotygodniowa premia sponsorska w wysokości 40 tys. zł. Związki zawodowe zgodziły się na obniżkę tygodniowej pensji wszystkich piłkarzy o 1000 zł, ceny biletów zostaną podniesione o około 20%. Kluby zachowają połowę obecnej wysokości odsetek od oszczędności (cofnięcie poprzedniej decyzji) i zmniejszeniu o jedną trzecią ulegną odsetki od kredytów. Pakiet zmian obejmuje także 25-procentową obniżkę cen rozbudowy stadionu. Kluby, które dokonały rozbudowy stadionu w ostatnim roku kalendarzowym, otrzymają zwrot kosztów w wysokości 100 tys. zł. Szczegółowa dyskusja treści tego porozumienia i długoterminowego planu ekonomicznego Hattricka zostanie opublikowana w dwóch obszernych artykułach, w sobotę i poniedziałek.

Smetana 14-07-2007 23:58

O Stun, zachęciłeś mnie tym do powrotu do gry :). Założyłem sobie dziś Akademię :D. Btw nie chce mi się co chwilę szukać sparringpartnera, jest ktoś chętny do tego bym stale z nim grał sparringi seniorów i juniorów?

hoomik 15-07-2007 00:18

hm, no powiem szczerze ze ciekawe te zmiany, na pewno duzo klubow dzieki temu stanie finansowo na nogi (np ja :]). Chociaz nie wiem czy dzieki temu (a raczej - przez to) drastycznie nie spadnie zapotrzebowanie na zawodnikow ze slabszymi skillami... jak nie w tym, to w nastepnym sezonie, ale podejrzewam, ze ceny za uber-juniorow moga znaczaco spasc... pozyjemy, zobaczymy, na razie ciesze sie ze wyjde z dlugu szybciej niz zakladalem to przed sezonem :) Moze nawet uda sie rozbudowac stadion jeszcze przed powrotem do VII ligi, bylo by milo.

Straznik Monopolowego 15-07-2007 03:20

Jak to ktos na forum obliczyl dla przecietnej druzyny z 6 ligi wyjdzie jakies 2.6mln na sezon

A ja sobie wlasnie awansowalem do 6 ligi kupilem fantastyka bramkarza i mam zamiar sie jakos utrzymac jednak moze mi sie to niepowiesc : P
widze ze sporo "starych" graczy zaczelo odwiedzac ten temat brak tutaj tylko matka i dj : p

Smetana 15-07-2007 10:01

O, Strażnik jesteś w VI jak ja :). Słuchał byłbyś chętny na cotygodniowe sparringi? Jak masz akademię to juniorami też co tydzień. Nie kce mi siem szukać co tydzień nowych :P.

_*FunMN*_ 15-07-2007 18:56

Ja jestem w VIII ;-).
Gram w pucharzę, i liczę na wygraną ;]

Fiszbin 15-07-2007 19:05

Poprzedni sezon ukończyłem na 5 miejscu w VII lidze, teraz doszły nowe drużyny i wszystkie są dość mocne. Generalnie z wyjątkiem jednej ekipy cała liga jest dość wyrównana, więc zapowiada się ciekawy sezon. Co do innowacji finansowych to bardzo się cieszę, bo już nie pamiętam kiedy ostatnio byłem na plusie z pieniędzmi(w poprzednim sezonie dwukrotnie miałem zagrożenie bankructwa, na szczęście udało mi się zachować drużynę).

Smetana 15-07-2007 22:16

Lol ja nigdy na minusie nie byłem :D. Teraz mam 4 mln i w związku z reformą założyłem akademię!

Ludvviczek 16-07-2007 10:24

Ja juz 3 sezon w VIII lidze ale teraz licze na wyjscie z grupy bo zmienilem trening na rozgrywanie i wyprzedalem 60% trenowanych graczy:D:P a co do zmian ekonomicznych to mysle ze sa nie potrzebne gdyz kazdy bedzie dostawal te 40 tys wiecej, bedzie mial tanszych zawodnikow o 1000zl ale zawsze i kazdy bedzie bogatszy a wiec bedzie go stac na lepszych zawodnikow co w konsekwencji spowoduje spadek ich ceny, nom coz ale bedzie wygrywal ten co sie dostosuje:D

Senon 16-07-2007 13:28

Tak mysle czy sie nie zarejestrowac... Fajne to chociaz jest ?
Lepsze od ogame ? mocno wciaga ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22.