![]() |
Cytuj:
|
Blue legs + c helm i tyle.
|
profesja:Knight
lvl:22 skile:58/57 i nadal rosna eq:Crown helmet,knight armor,plate legi,dragon hammer,guardian shield,scarf i zwykle butki,ponad 70k w kasie kupywac jakies lepsze legi? |
Maikell, widzę, że masz dużo kasy, więc spokojnie możesz kupić k legi.
I teraz moje pytanie. 18 pall skille 57/49 eq p set kusza i bolty.Po desercie będę miał 12k i zastanawiam się co kupić, 600 small stone, czy mammoth fur cape, crown helmet, gurdian shield. Gdybym wiedział, że na tych kamieniach dojadę do 64~ dista to z pewnością bym je kupił, ale nie jestem tego pewien. 1337. przecież on już ma crusadera ... |
Cytuj:
Wiec pomozcie wybrac |
Knight 20lvl skille: 52/50 (rosna :p) 16k w depo, eq: Knight Armor, Plate Legs, Leather Boots, Dwarven Axe, Dragonka, Crown Helmet.... Co kupic? Zbierac na Bohy? Poradzcie cos :p;)
|
Możesz zamienić plate legs na knight legs ;)
|
31 lv Paladyn Skille 70/50
~40k Obecnie: Dark Helmet, Dragon Shield, Plate Legs, Leather Boots, Knight Armor. Co i na co opłaca się wymienić ? ;) |
Mozesz kpic b robe/mammoth fur cape i c helmet i zbierac kaske na boszki :P a po bohach vampke i masz niezle eq :P
|
Cytuj:
|
Co lepiej kupić na 30lvl fire sword czy bright sword uwzględniając, że chce
expić na wszystkich rodzajach dwarfów,a dwarfy wrażliwe na ogień? |
sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie...
|
Sugerujesz, że fire lepszy? Bo zawsze słyszałem, że przy brightcie sie chowa :p
|
@up
No raczej. @Topic Mam pala 41 lvleq: crus, boh, vampka, blue robe, rs, plate legi. Mam trochę kasy. Co lepiej kupić Demon Shielda, czy Blue Legi? @Down To powiedz do cholery jakie masz eq |
Hiho,mam nietypową sptrawe gdyż właściwie nie wiem na co zbierac myślałem o boszkach lub b robe lub jakiegoś shielda moja postac:
Profesja:Paladyn Poziom:14 Skille/Mlv:50/40 m lvl 5 Posiadany Eq:P set Dark Helmet spearsy dwarfen shield Il. dostępnej kasy: mam 5 k ale właśnie nie wiem na co zbierac bo jestem w stanie zebrac 50k. Gram na Refugi poradźcie na co zbierac i ile na Refugi by to kosztowało |
Dsm,dh, g legs, bohy, mystic blade, mms,aol.
100k. Co zrobić? |
@AdamOo
Avenger i tyle. @topic 51 knight skille 75/74 eq rh dsm k legi boh/fur boots mms aol noble/heroic axe/g hally key ring 480k w banku + ok 80k w itemach Co kupic? @edit Ok juz kupilem softy i jestem zadowolony :P @down Wez troche podskiluj, nerana to non pvp wiec w eq mozesz biegac. Polecam kupic rh, golden armora, sprzedac k arma i c arma. Nie wiem jakiego masz shielda i jakie sa u was ceny ale bym radzil kupic minimum vampke/demonke, no i p ammy i to ci starczy :P |
Hej, gram knightem. Mam 25lvl skile 70/67. Obecnie mam K armor, K legs, Devil helmet, wyvern fang, crown armor, bohy. W dp mam 115k. Co kupic lub wymienic?
|
C. armor ci nie potrzebne to narazie sprzedaj za drożej niż kupiłeś ,a reszte to sobie zostaw bo się przyda i jak masz paca to addon items kupuj ,a jak nawet nie to też(i bochy to narazie nie potrzebne)
|
A Fortt ma beznadziejne skile
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |