Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

poreda 06-06-2006 15:30

@Up
Nie chodzilo mi o jakas Europe w dawnych czasach, lecz o to ze powinna byc nazwa zwiazana z Polska a to co napisalem to jedyne co przychodzilo mi do glowy. Jezeli bedzie jakas akcja to napiszcie na forum chetnie pomoge, im wiecej ppl tym lepiej

A i jezeli mozecie invitnijcie mnie do tego Castla, bo tez chce walczyc :)

Dolor 06-06-2006 15:45

A więc dzisiaj Hinx wypowiedziała mi hunta :baby:
Lecz się z nią dogadałem i obiecała że nie będzie huntować Last Castle oraz mnie a ja mam nadzieje że dotrzyma obietnicy :D
Wpierw ją podenerwowałem :P
Najbardziej ją chyba zdenerwowało to że mówiłem po angielsku a ona mało co rozumiała
Ale później się z nią dogadałem i jest looz :P
Jak coś to Ligusek melduje się do boju :P

Pozdro all :D

Tanin Hawking 06-06-2006 15:47

Btw : Jak chcecie dokopać hinxowi to umówcie sie z ludzmi , ktorzy tez go chcą ubic ( a ich nie brakuje ;) )
Co dalej bedzie z Last Castle to czas pokaże...
Co jak co ale zycze wam jak najlepiej , może coś w końcu ruszy z miejsca...

Dolor 06-06-2006 15:59

Hehehe widze że Last Castle nabiera osób które zmieniają stosunek na pozytywny :P
Jak dlamnie jak nasz lider powie "lać ją" :P to ja sie stawiam :P

Narkoman 06-06-2006 16:08

ja tez moge isc chociaz nie wiem co zrobi 25 rp :)

Dolor 06-06-2006 16:11

Jeśli Polacy chcą walczyć to muszą stanąć ramie w ramie jak nasi przodkowie :D

Ale szczeliłem zdanko :D

poreda 06-06-2006 16:13

No to mowie invite me...
Ja bede walczyl kiedy tylko jeszcze ktos bedzie chcial, czyli w kazdej chwili :)

A i nie potrzebnie "wazelinowales" hinx, trzeba bylo powiedziec ze masz ja w du**e i tyle :)

Narkoman 06-06-2006 16:14

nom jak jakis glowny strateg :P

jakbyscie nie wiedzieli to 7 osob na raz oglad ten temat teraz :) oO

Dolor 06-06-2006 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda
No to mowie invite me...
Ja bede walczyl kiedy tylko jeszcze ktos bedzie chcial, czyli w kazdej chwili :)

A i nie potrzebnie "wazelinowales" hinx, trzeba bylo powiedziec ze masz ja w du**e i tyle :)

Wcale jej nie wazelinowalem wrecz przeciwnie :D bo bardziej to na beszty wygladalo :D

Michałeq 06-06-2006 16:29

Co do strategów, to pomyślcie czym może się skończyć sprawa PA Hinx: Możemy ją całkowicie olać, mieć ją w czterech literach i nie zawracać soebie nią głowy. Co najważniejsze - NIE PŁACIĆ! Ona traktuje nas jak źródło dochodu, a my jej ten dochód zapewniamy. Jeśli nie, to ona nas ubija. I tak w nieskończoność. Jeśli nie będziemy jej płacić, odpuści nam, ew. na kilku fragach się skończy (najgorszy wariant, ale mało prawdopodobny) i będziemy mieli wszyscy upragniony spokój. Natomiast jeśli ubijemy Hinx, to myślicie że da nam spokój? Hyhy, zwali nam się na łeb kupa brazoli, a jeśli nawet jakimś cudem nie, to Hinx nadal będzie żuliła kase. Pomyślcie czasami ^.-.

Nazwa jak nazwa, Last Castle na początku się podobało i wg mnie nadal to dobra nazwa. A jakby jakaś gildia z 20lvlami nazwała się "Blood Bringers", albo "Old School" to czulibyście do niej respekt? No właśnie ;) Dlatego Dolor świetnie powiedział; "Gildie nie ocenia się po nazwie, tylko po ludziach" czy jakoś tak :p, jednakże sens pozostaje niezmieniony. Dziękuję ;]

8ball 06-06-2006 20:58

Sprzedałem Baala Cadaara, od wczoraj gra nim nowy player, jakby coś to nie ja :P

up@
to jest ta sama gildia jak Moon, tylko inna nazwa, a ludzi Ci sami, jak w Moon byly nooby to tu tez bedą, a jak taki >35 lvl był w Moon to co za problem zrobić 5 lvl i dolączyć do Last Castele. ale w każdej glidii bedą noooby, nie da sie tego uniknać :( to może wojna bedzie na Silverze :D tylko akurat wtedy kiedy ja odszedłem, a może być fajnie ^^

Michałeq 06-06-2006 21:07

20:09 You advanced from Level 59 to Level 60.

YEAH BABE ^^ 60lvl ^^ 06.06.06 ^^

Dolor 06-06-2006 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 8ball
Sprzedałem Baala Cadaara, od wczoraj gra nim nowy player, jakby coś to nie ja :P

up@
to jest ta sama gildia jak Moon, tylko inna nazwa, a ludzi Ci sami, jak w Moon byly nooby to tu tez bedą, a jak taki >35 lvl był w Moon to co za problem zrobić 5 lvl i dolączyć do Last Castele. ale w każdej glidii bedą noooby, nie da sie tego uniknać :( to może wojna bedzie na Silverze :D tylko akurat wtedy kiedy ja odszedłem, a może być fajnie ^^

Wiesz co po twojej wypowiedzi stwierdziłem że jesteś wiekszym noobem niż tych których tak nazywasz.
Nic straconego możesz jeszcze powrucić załapiesz deda i będziesz mieć wojne :D bo jak byś nie zaóważył ja jestem w tej gildi i nic nie wskazuje na to abym ja był noobem :P
Pozdrawiam cię :baby:

adrius 06-06-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 8ball

up@

Jeszcze nie zauwazylem zeby jakis gosc z last castle a na pewno nie moje ziomki :) byly nóbikami xD I jakbys nie zauwazyl to nie znowu moon~ tylko pod inna nazwa to ludzie z moon 40lvl+ 8o

06.06.06 zapamietajcie ta datę bo jej nie bedzie wiecej :evul:

Nalogowiec 07-06-2006 09:00

@Dolor

a Ty co sie tak zapierasz ze nie jestes nabem? :> juz zapomniales jak sie bales i przepraszales mnie za "falszywego raporta" , chociaz kazdy wie ze nie byl falszywy :evul:

8ball 07-06-2006 09:11

widze, że umiecie świetnie czytać ze zrozumieniem :baby:
"jak w Moon byly nooby to tu tez bedą" czy w tym zdaniu napisałem, że w Moon są nooby? nie, pisze, że jak jacyś byli, to przejdą do Last Castle, bo w jednej i drugiej glidi są te same osoby, co innego jakbym napisał: w Moon było pełno noobow i tu też przejdą zrobiąc z Last Castle noobowska gildie. Zreszta w każdej glidi jest przynajmniej 1 noob i tego nie da się uniknąć! A i nie nazywaj mnie :baby: bo jesteś młodszy o pare lat X(

Sidyr 07-06-2006 09:14

Honor a strach

@Michałeq

Tu nie chodzi o to aby przeczekać albo zaliczyć kilka fragów.
Tu chodzi o honor . Ludzie chcą się połączyć mając wspólnego wrgo - Hinx.
W trapie można pokonać każdego , każdego.
Wystarczy wszystko kontrolować i dopaść Hinx bez obstawki.
Kiedyś grając na Celeście (podczas wojny) moim sorcem z kolegami urządzałem super na trapy.
Wystarczy zgrany team i git.

poreda 07-06-2006 10:20

Jest coraz gorzej...
09:31 Leo Lenidas: 09:12 You lose 240 hitpoints due to an attack by Hinx.

Jak tak dalej pojdzie all padna, zacznijmy cos robic...

@Rycerski
Invitnij Qweza i mojego rl frienda 30 MS.

Lenidas 07-06-2006 11:48

Jak chcecie wiedziec jak to sie odbylo to na tibia.com jest temat :)
Standartowo:
br :) no :) i od razu w ryj :D

Ogolnie slabe PK-owanie, bo w czsie jego trwania nauczylem sie jak uciekac :D
Gdyby nie SD-ki to mogliby mnie pocalowac w..... (a ja przeciez jestem totalny non pvp ze slabym defem) Zwialem na piramide z 26 HP :D ale to tylko moja zasluga nie ich (mojego braku doswiadczenia w kwesti uciekania :baby: ), poszly 2 ichy i 1 uch, wiec moje straty nie wielkie, a zwiewalem na full attac, bo... zapomnialem przelaczyc na full def :baby: a Hinx poszlo chyba 4 SD, nie wiem :(

Oczywiscie mam hunta, bo ponoc okradlem jakiegos nooba. Nie zaplace. Nawet jesli bede mial nie grac to nie zaplace :)

Pozdrawiam

Nalogowiec 07-06-2006 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidyr
@Michałeq

Tu nie chodzi o to aby przeczekać albo zaliczyć kilka fragów.
Tu chodzi o honor . Ludzie chcą się połączyć mając wspólnego wrgo - Hinx.
W trapie można pokonać każdego , każdego.
Wystarczy wszystko kontrolować i dopaść Hinx bez obstawki.
Kiedyś grając na Celeście (podczas wojny) moim sorcem z kolegami urządzałem super na trapy.
Wystarczy zgrany team i git.

OMFG!! dobry z Ciebie koles...gralem na Celescie rok i z tego co wiem to jest to server NON-PVP <lol2>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32.