![]() |
@up
zeby blokowac to 25 lvl wystarczy ale najlepiej by bylo zaczac od 40 a expic mozesz na... hmmm dwarfy i od czasu do czasu troche poskilowac a kupic lepsze eq tez nie zaszkodzi ( tarcza, sword) @2up zabic to zabijesz kazda profka ( kina najciezej) jak masz lagi to sie nie pchaj na ds :d |
Cytuj:
A np. amazonki lub Elvenbaum?? Dwarfy mnie nie "rajcuja":D A kiedy bede mogl od czasu do czasu isc sam na viverne aleb zeby nie miec ogromnego waste tylko takie minimalnie na -? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
1. na amozonki możesz iśc ^^ na zamek to zależy na jakie potwory, jak chcesz tam expic to uważaj na berki na 0, mino guarda na -2, a do wierzy nawet nie podchodź xD 2. Ja dla sportu solo vyverne brałem na 25 lvlu ze skillami 60/60 i p setem xD zchodziły mi 4-5 potów max ;) |
Cytuj:
No ja teraz expie na zmiane ghostland i amazonki :) a co do vyvern ja teraz na 18 lvl mam 60/60 i mysle ze na 25 bede mial tak 65/65 to chyba tak zle nie bedzie:D Jak wbije 20 lvl to kupie sobie eq mniej wiecej bedzie wygladac tak: crown helmet k armor, plate/knight legs, crown/medusa shield, two handed sword lub crimson<jak dobrze sie orientuje on jest od 20 lvl> i wtedy spróbuje ja ubic:evul: |
<do kasacji>
|
czy moge isc na draga pallkiem, 24lvl, 7 mlvl, skillami 57/40 (wogole prawie nie skilluje) i z eq - p-set :/ , dark helmet, leather boots, kuszą i beltami :/. jak juz bym szedl to ile ihow/uhow/potionkow mam wziasc??
|
Na początek wbij przynajmniej 60 dista, bo ciężko Ci będzie walnąć porządnego hita. Szczerze powiedziawszy odradzałbym Ci expienie na nich bez dista 70. Ale jeżeli chcesz tylko solówke robić to weź z BP Health Potionów i uciekaj oraz wal po skosie. Będzie dobrze. ;)
|
Pytanko:
Gdzie fajnie mi się poexpi Knightem lvl 25 skille 60/60; eq: wivern fang, k-arm, guardian shield, plate legs steel helmet Chodzi o to żeby nie było dużego wasta |
@Kopalnie
Dwarfy, Roty, Dwarfy Soldiery - Bez Guardów! @EF Bez DSów i jakis głębszych zakątków. Uważaj na wiekszy grupy scoutów ;) @GL Bez DSów. @Folda Wszystkie minosy. ;) |
1 lvl eq: Jacket (arm:1) Club (atk:7 def:7) skille 10/10 czy rozwale na tym lvl'u i z tym eq cave rata? (bez duzego waste)?
|
Nie wiem po co tego prowokacyjnego posta napisałeś, ale żeby nie było - dasz rade ;) Tylko uważaj na raty, które zwykle z nim występują.
|
A więc tak od którego lvlva dam rade expic knightem na ef bez większego waste?
Moj lvl to 18 skile 54/54(doskiluje do 60) a eq : bohy c set crus helmet vampka p ammy spike sword:p |
Wbij 30lvl i zrób sword/axe/club 65 i możesz se na legalu chodzić na EF. Tylko nie zapuszczaj się do komnaty z DSami ;)
Wsumie możesz od wcześniejszych lvli, ale waste health potionów będzie. |
=]
Witam. =] Mam Pytanie =D
Mam 55 Sorca =) I Chciałbym Się Dowiedzieć Na Jakie Potwory Mógł Bym Iść =) Chodzi mi o Hunta =] 1 Wada To ,Że Nie Mam Pacc'a =[ Ekwipunek" Crusader Helmet, Blue Robe, Blue Legs, Demon Shield, WoCe, BoH, i 18k w Banku =] Z Góry Dziękuje =] |
Oj... ciężko powiedzieć. Możliwe, że jakbyś nakupywał Icile to DLe, ale i tak będzie waste (chyba, że akurat będziesz miał super szczęście). Człowieku! Co Ty z takim lvl bez PACCa robisz? ;)
|
=]
Hehe =D
Pacc'a Własnie za tydzien kupuje =] Okey =) Pójde Dziś Na DL =) ,a i jescze jedno =] w jakie miejsce na niego isć? =] |
@up
wieża na d lair? @top 35 kina 67/67 rh,dsm,k legs,demonka,p ammy,bs Czy dam rade WYDAJNIE expic na dwarf guardach? @down thx (zniam ja wbije te 75/75 to bede mial z 60 lvl :O ) |
Polecałbym wieże w Dragon Lair, bo pod PoH i Thais za dużo Dragów się z nimi kręci.
@up Z takimi skilami raczej wątpie. Wbij 40lvl i skille 75/75 minimum to wtedy pogadamy ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |