![]() |
Nie przesadzaj z 2 botami na respie to nie jest źle no nie?
@down Z tym że ty grasz ręcznie. |
Z 2ma zwykłymi botami i tak mam prawie 9k, na pustym respie FA wyciągam 10,5. Więc Twój wynik jest przeciętny.
|
Par levi - bardzo fajny pomysł na screena :)
|
Gratulacje dla Par Leviego za godne podziwu osiągnięcie. Jest to przykład dla wszystkich dzieciaków używających odmóżdżającego oprogramowania wspomagającego grę, że szczyty można osiągnąć grając o własnych siłach, a satysfakcja z lvla wbijanego dwa miesiące większa od zdobytego w 2 dni przez wasz komputer. Respekt dla wszystkich gardzących sztuczną inteligencją :P
|
Cytuj:
|
Elfryzif po co ci nowy level jak i tak znowu padniesz? :confused:
amer dziecko xd |
Może lubi Trolle \o/
Vrys grubas. Tak tak, gratz lvli. |
I to bardzo kurna. /o\
|
@Amer
Zdobyłeś o 25gp więcej odemnie. To nie fer. ;[ |
@Ravex
Co ty myslisz ze nie widzielismy nigdy Hallowen Hare? @Ameriov Jak to mozliwe skoro De'Bove ledwo dal rade? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą wcale nie tak ledwo, dużo łatwiej szło jemu, niż mi. (Nawet pomijając fakt, że mnie dodatkowo nap******** Ice Witche z 2giego dachu) |
Noo brawo Skiepek :cup::cup: widze ze idziesz z lvl ostro B)
ja nie gram juz na rooku od momentu hacka i wyjscia moim rookstayerm na maina Pozdro szalony rook master ( moze jeszcze mnie pamietasz:] ) ;(;(;( |
Ja cie pamietam :) ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
Dawno nikt tu nie pisał :d
Dawno nie grałem na Rook'u, a Wertyk (Mowicz Rookstayer) ma na sobie Iron Helmet. Fake? |
Brawo Lesiu Obwiesiu jestem z Ciebie dumny ;)
|
O widze że Pralka Automatyczna (Lesiu Obwiesiu)nadal gra :p Pzdr.Od znajomego gdzie razem zaczynalismy grać w Tibie,ehh te stare czasy:cup:
|
Też jestem z siebie 'dumny', a co! ;)
Męczarnia niesamowita z tym zbieraniem borówek, zwłaszcza jak ktoś nie gra... albo się już starzeję.. Gratuluję ludziom którzy na facc rozkopali 500 dziurek - to musiało być pasjonujące zajęcie ;> @up Pralka frania ciągle na chodzie ;) |
Ahh.. Te stare piękne czasy :(
|
Pierwsze strony albumu motywują do gry, szkoda, że czasy pięknego Rookgaardu już minęły.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |