Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Urgothiri 02-01-2007 19:57

ja jednak trzymam strone Suva ;) wiem ze jest on spoko kolesiem bylem jeszcze z nim w gildi "Rydzyk Squad" czy jakos tak to szlo ;p a wogole wiem ze w tibi da sie znalesc pare osob ktorym da sie zaufac ;) jezeli ktos keidys gral na valori to bedzie wiedzial o kogo chodzi Hail of Cook! ;)

Ptak~ 02-01-2007 21:01

archin mnie nie wystawi. ng mialo sporo okazji m.in na demonii do zabicia mnie. tj. stalem bijac wrl, a ngersi pomimo tego ze mieli mnie na combo to jeszcze byli tak ustawieni, ze ucieczka byla niemozliwa. oraz mam powazne podstawy by sadzic, ze azared mnie bardzo lubi :D powiedzial mi to najbardziej lubiany przeze mnie szwed, ktorego znam prawie rok i wiem, ze by mnie nie oklamal. azared moze nie jest jakims mistrzem jesli chodzi o gre, ale swoje slowo w ng ma, tak samo jak archin i waldorio. poza tym azared jest slodziutki :D zawsze usmiechniety ;)
poza tym, ja nie jestem jak fosils, on sharowal z ojcem i w ng byl tylko dla wladzy. wiem, bo go znalem od 20 lvlu.
anga, jesli et tknie archina, dolaczam do ng i pomagam im wszystkimi mozliwymi srodkami, poniewaz mam pewnosc, ze jesli ng tknie mnie, on zrobi dla mnie to samo.

Igrexou 02-01-2007 21:16

Suv czyli mówisz że ng ma nie ruszać Archina, mimo wojny, bo ty go lubisz? żal.pl rzekłbym i jakoś nie wydaje mi sie żebyś był szczególnym zagrożeniem la ET :)

Misterio 02-01-2007 21:22

@Igrexou
Wpierw przeczytaj pare stron wcześniej... Mu chodziło o to jakby ET zabilo Archina podczas expienia z Suvem na demoni [ ;

Konzbi 02-01-2007 21:31

@Suv
Obys tylko nie byl kolejnym Pephym. ;<

^Awolver^ 02-01-2007 21:53

Tez znalem fosilsa od 20 lvla~ mniej wiecej i dla mnie sharowanie z ojcem byloby dosyc fajne ;D pamietam jak dostal w listopadzie czy tam pazdzierniku po wywaidowce szlaban na 2 dni bez compa za 30+ jedynek >.<

@up
chyba zeby byl kolejnym pephym :P

Fin'er 02-01-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost111 (Post 1169746)
Mysle ze to moze posluzyc jako znak dla Suva ze ta ich przyjazn z Archinem moze sie tak samo szybko zakonczyc jak sie rozpoczela, no ale jak zwykle w takich przypadkach czas pokaze..

Nie oceniajmy Archina jako tego najgorszego i fałszywego przyjaciela tylko dlatego że jest w NG. Chyba nie wszyscy tam są źli ?

Pozatym wyjątek potwierdza regułe :)

@ Co do Azareda... ja go lubie za jego piękne i kollorowe outfitty :D

Igrexou 02-01-2007 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio (Post 1170069)
@Igrexou
Wpierw przeczytaj pare stron wcześniej... Mu chodziło o to jakby ET zabilo Archina podczas expienia z Suvem na demoni [ ;

Dla mnie to głupota expić na demonii podczs wojny wiedząc, że gildia przeciwna lubi sneaki :>

zielaq 02-01-2007 23:37

A mi sie ta historia przydala :D nie znalem tych opowiesci xD , co do Suva , szanuje jego decyzje nie chce walczyc nie musi , nie moglexpic pare miesiecy niech sie teraz nacieszy :D ja po 3 dniach nie moglem wytrzymac bez expa :D

Veer~ 03-01-2007 14:07

@Suv
Przez swoją długą przygodę z ta grą wiem że tylko naiwni wierzą w prawdziwą przyjaźń w tej grze. Backstabing zdarza się wszędzie.

Nie miejcie jednak nadziei że ktoś kto ma 160+ lvl odejdzie z servera (Dorpaz). Prędzej będzie walczył do końca kasy na blessy. Fakt faktem że suv teraz nie padnie ale jeżeli wbił by 130lvl to tak się stanie i możliwe że archin się za nim wstawi ale dla mannowa to się nie będzie liczyć. Just have fun...

hanspel 03-01-2007 15:08

Name: Evo'Hawk
Guild membership: Disciple of the Next Generation :o :o

Kiroy 03-01-2007 15:42

siema witam : jesli ktos ma za niski lvl aby walczyc to am mdla was inna zabawe :) looknijcie na konto azareda i zobaczcie liste jego kumpli :) Ng z nudow zabija naszych rl kumpli :) wiec jesli komus sie nudzi i lubi popekowac sobie to zachecam do wybijania jego ziomkow :D

Ludziki nadal prosimy o wsparcie po 1 czy 2 k ale z tego uzbiera sie wieksza kupa :D wierze w Was xD

Wuja Kiroy:cup:

Czepez 03-01-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hanspel (Post 1170782)
Name: Evo'Hawk
Guild membership: Disciple of the Next Generation :o :o

Name: Voltomix
Guild membership: Eternic of the Eternal Team

ET tez sie wzmacnia :p Przeciez moze B)

Ghost111 03-01-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1170240)
Nie oceniajmy Archina jako tego najgorszego i fałszywego przyjaciela tylko dlatego że jest w NG. Chyba nie wszyscy tam są źli ?

Pozatym wyjątek potwierdza regułe :)

@ Co do Azareda... ja go lubie za jego piękne i kollorowe outfitty :D

Ja nie oceniam Archina jako tego najgorszego, ale sam mialem przyjaciela w ng. Zapewnial mnie on o swojej pomocy w przypadku klopotow z ng itd itd.
Tym przyjacielem byl Vinnare dotad gdy nie wyszlo szydlo z worka. Vinnare ojebal moja chatke i poprostu zjechal sobie level. Ale to nie on byl poszkodowanym, bo jak pewnie wiekszosc z was wie Vinnare to Elite Tediie, pewnie spacerujac po Edron zauwazyliscie sliczna E-plate u Tediie'go? Otoz jak sie dowiedzialem od pewnej osoby, ta E- plate dostal/pozyczyl od Suva.
Mowie ci niedziw sie jak nie dostaniesz juz spowrotem tej zbroji.

Zapytacie co to ma wspolnego z Archinem, otoz ma i to wiele. Archin rowniez zapewnia Suva o swojej pomocy i ze zawsze beda kumplami, ot tacy przyjaciele na dobre i na zle, gowno prawda! Archina hak wydaje mi sie dziwnie podejrzany, niby haka mial az tu nagle wbija po 200k expa+ itd, ciekawe za co kupil amunicje. Zorganizowano nawet akcje dobroczynna na rzecz biedaka, a wiecie z czym mi sie to kojarzy? Ze skurwysynkim za przeproszeniem sposobem wzbogacenia sie jeszcze bardziej niz juz sie jest bogatym, zaraz zapewne Suv i inni nieco bardziej obiektywni wszystkiemu zaprzecza, fakt nie jestem pewien jak bylo w prawdzie, ale takie jest moje zdanie i pewnie nie tylko moje.

Mowie ci suv to tobie jako kumplowi, pakujesz sie w gowno, z ktorego potem juz mozesz nie wyjsc. Nie badz naiwny! Ja sie przejechalem na takim mysleniu i do teraz bardzo tego zaluje. Nie badz kolejnym madrym polakiem po szkodzie..

Anga

Fin'er 03-01-2007 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost111 (Post 1170967)
Ja nie oceniam Archina jako tego najgorszego, ale sam mialem przyjaciela w ng. Zapewnial mnie on o swojej pomocy w przypadku klopotow z ng itd itd.
Tym przyjacielem byl Vinnare dotad gdy nie wyszlo szydlo z worka. Vinnare ojebal moja chatke i poprostu zjechal sobie level. Ale to nie on byl poszkodowanym, bo jak pewnie wiekszosc z was wie Vinnare to Elite Tediie, pewnie spacerujac po Edron zauwazyliscie sliczna E-plate u Tediie'go? Otoz jak sie dowiedzialem od pewnej osoby, ta E- plate dostal/pozyczyl od Suva.
Mowie ci niedziw sie jak nie dostaniesz juz spowrotem tej zbroji.

Zapytacie co to ma wspolnego z Archinem, otoz ma i to wiele. Archin rowniez zapewnia Suva o swojej pomocy i ze zawsze beda kumplami, ot tacy przyjaciele na dobre i na zle, gowno prawda! Archina hak wydaje mi sie dziwnie podejrzany, niby haka mial az tu nagle wbija po 200k expa+ itd, ciekawe za co kupil amunicje. Zorganizowano nawet akcje dobroczynna na rzecz biedaka, a wiecie z czym mi sie to kojarzy? Ze skurwysynkim za przeproszeniem sposobem wzbogacenia sie jeszcze bardziej niz juz sie jest bogatym, zaraz zapewne Suv i inni nieco bardziej obiektywni wszystkiemu zaprzecza, fakt nie jestem pewien jak bylo w prawdzie, ale takie jest moje zdanie i pewnie nie tylko moje.

Mowie ci suv to tobie jako kumplowi, pakujesz sie w gowno, z ktorego potem juz mozesz nie wyjsc. Nie badz naiwny! Ja sie przejechalem na takim mysleniu i do teraz bardzo tego zaluje. Nie badz kolejnym madrym polakiem po szkodzie..

Anga

To sprawa Suv'a z kim on się koleguje. :)

Ja powiem z własnego doświadczenia, że w Tibii przejechałem się na niejednym gościu, ale głównie byli to Polacy.
Jakiś czas temu miałem kumpla ( bo teraz już nim nie jest ) którego w Tibii znałem od 8-9 miesięcy. Razem byliśmy w kilku gildiach, zawsze pogadaliśmy, bylismy razem na paru wypadach itp itd.
Pewnego pięknego dnia, moja siostra swoim nobowskim 15 sorcem latała po trolach :D. Przyszło 2 ludzi pk no i niestety padła -.-. Zrobiłem reloga i zabiłem jednego z tych random pk'erów. Co się okazało? Ten którego zabiłem ( 12 palek ) był noob charem powyżej wspomnianego kolegi. Napisał mi tylko jedną wiadomość : "Gnoju nie żyjesz". Byłem lekko zdziwiony i nawet nie uciekałem, ale niestety za 2-3 minuty pojawił się swoim main charem i gadka wyglądała mniej więcej tak : 5 k or hunted 4 ever :) :) :)
Pytając się o reason zabicia siostry napisał : 4fun, pytając sie o powód mojego paymentu napisał : no przecież straciłem lvl na pallku :D

Po prostu ręce mi opadły...

Konzbi 03-01-2007 16:52

Zastanawiam się jak to się dzieje, że wszyscy myślimy, że będzie dobrze (a może boimy się myśleć o tym co nas czeka?) nie patrząc na los naszych kumpli jak choćby Angatevon. Swoją drogą ciekawe co będzie jak tacy ludzie jak Raidrion zaczną doganiać niexpiącego Mannowa (chociaż ostatnio i on wbija exp). Tak sobie tak dzisiaj pomyślałem, że ET nawet przy wygranej wojnie nie ma szans objąć władzy na serverem. Obym się mylił.

Ghost111 03-01-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1171025)
To sprawa Suv'a z kim on się koleguje. :)

Ja powiem z własnego doświadczenia, że w Tibii przejechałem się na niejednym gościu, ale głównie byli to Polacy.
Jakiś czas temu miałem kumpla ( bo teraz już nim nie jest ) którego w Tibii znałem od 8-9 miesięcy. Razem byliśmy w kilku gildiach, zawsze pogadaliśmy, bylismy razem na paru wypadach itp itd.
Pewnego pięknego dnia, moja siostra swoim nobowskim 15 sorcem latała po trolach :D. Przyszło 2 ludzi pk no i niestety padła -.-. Zrobiłem reloga i zabiłem jednego z tych random pk'erów. Co się okazało? Ten którego zabiłem ( 12 palek ) był noob charem powyżej wspomnianego kolegi. Napisał mi tylko jedną wiadomość : "Gnoju nie żyjesz". Byłem lekko zdziwiony i nawet nie uciekałem, ale niestety za 2-3 minuty pojawił się swoim main charem i gadka wyglądała mniej więcej tak : 5 k or hunted 4 ever :) :) :)
Pytając się o reason zabicia siostry napisał : 4fun, pytając sie o powód mojego paymentu napisał : no przecież straciłem lvl na pallku :D

Po prostu ręce mi opadły...

Fin'er masz racje Suv sam ma prawo do wyboru z kim sie przyjazni a z kim nie, ale ja jako kumpel Suva zycze mu jak najlepiej i poprostu niechcialbym aby Suv skonczyl tak jak Angatevon, a wszystko idzie ku temu wlasnie.

@Kiroy

Co do wspierania naszych powstancow, oczywiscie ja juz wspomoglem was i zachecam innych aby tez to zrobili, bo ja wiadomo Ng oprocz przewagi liczebnej ma sporo pieniedzy, ktore sa niezwykle wazne podczas dlugotrwalych potyczek.

Ptak~ 03-01-2007 17:35

archin 200k+ expa wbijal np na gs island lootujac dla mnie fish finy. albo na d lair, to taki drogi exp nie jest. zainwestowal troche na mf w wrl i zarobil. a reszty nie chce mi sie komentowac bo czekam an resp w d hell teraz ;d

Ghost111 03-01-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1171182)
archin 200k+ expa wbijal np na gs island lootujac dla mnie fish finy. albo na d lair, to taki drogi exp nie jest. zainwestowal troche na mf w wrl i zarobil. a reszty nie chce mi sie komentowac bo czekam an resp w d hell teraz ;d

Dobra powiedzialem co sadze o tym a ty zrobisz co zechcesz, mi jedynie pozostaje miec nadzieje ze to co napisalem okaze sie nie prawda.
Btw mam nadzieje ze czasem pojawisz sie na msn ( gg nie uzywam juz od jakiegos czasu ) i pogadamy czasem, aha no i udanego lota z demon hunta :)

Pozdrawiam

Szafa 03-01-2007 18:50

Czemu wszyscy piszecie jak to moze byc zle i jak to Archin moze Suv'a "wyruchac". Ja naprzyklad mam kumpla z ktorym poznalem sie w tibi i znamy sie ~3 lata i zabil mnie tylko raz :D jak zamienilem sie miejscem na battle :D:D ale to stare czasy ;p I chce podkreslic ze dalej z nim gadam i nawet go na obsidie ostatnio zaciagnolem ;p Wiec nie rozumiem dlaczego wszyscy mowicie "no Suv on pewnie cie wystawi" etc. nikt chyba nie napial ze moze mu np dupe uratowac jak by sie NG szykowalo na niego, a to tez mozliwe :)

PS: powodzenia w wojnie , ale ja nie wiem czy tak wiele sie zmieni jak wygracie ;) Chyba ze mentor juz jest dosyc bogaty i juz nie bedzie "sprzedawac" paccow etc. Ale tak czy tak wygrajcie

A i bym zapomnial Gryszek wez ty nie opowiadaj tego co Ci powiem jako twoich wlasnych sytuacji :)
Bo np. jakiego 2 chara ci Vany zabil :) (nie wiem czy to napisales tutaj czy w zdjeciach z tym Vanym;p)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02.