Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

elton 26-11-2006 20:15

@Kosher
Nie ma mowy o PvP... Klikanie na battle to żadna umiejętność, przynajmniej dla mnie, nie wiem jak dla innych.B)

Kosher Pig 26-11-2006 20:25

Mój drogi, PvP to nie tylko celowanie runami. To m.in. zgranie, bo co z tego że będziesz miał 10 sorcy z sd power po 350 każdy jak będą bili każdy w inny cel albo zupełnie oddzielnie, tak że ofiara będzie z palcem w... nosie się uhać?
Pomyśl o tym.

z wydarzeń: Kilka osób nie może wejść na serv. Dla osób które grają może to oznaczać konieczność wyjścia, żeby po padzie nie płakać, bo nie będzie można wejść i skoczyć po trupa...

/Kosher Pig.

aim 26-11-2006 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig (Post 1099903)
Mieli by zrezygnować? Czemu? To februnoobs wszystko zaczęli, to oni wypowiedzieli wojnę. W dodatku na ostatnim open battle piraci pokazali że umiejętności PvP (a ściślej - pozostała, istotna ich część) mają większą wartość niż levele nabijane na pg/share, z dziewczynami/siostrami/braćmi/tibiagg na postaciach.

FLAMEME!

/Kosher.

Po 1 Piraty sami chcieli wojny to ją dostali
Po 2 Ostaniego open bym nie nazwał walką bo połowa siedziała w pz a 2 połowa walczyła, piraty wygrali dlatego ze było ich więcej i byli bardziej zorganizowani. Zobacz sobie inne walki kto uciekał i kto padał.
Po 3 To piraty mają samych 100+lvl a my nie ;)

Sope(L) 26-11-2006 22:53

Sandersson:
Nov 26 2006, 20:14:28 CET Killed at Level 140 by Soldek
and by Mips

Co do wojny piratow z Febr~ - n/c

Koteceq 27-11-2006 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1094315)
Lol to mi przypomina jak pare miesiecy temu na aurei wlogował się GM i wklepał 50+ banów w 30 minut za napisanie 1 słowa po polsku, szwedziu, hiszpańsku etc na chatach ogólnych. wiec modek... jak masz zamiar robic syf to idz sie powyzywaj gdzie indziej co... ? np sprawdz topic "Sword czy axe" tam bedziesz miał pole do popisu jak co 3 odpowiedz sie powtarzaja ludzie. pozdrowionka dla NIEWATPLIWIE NOWEGO moderatora.

Oj uwazaj bo Eny juz dostal bana :P
Piaty ~~ widzialam ze konczy Ci sie ban na acc 28? Gz! xD

Co tam na wojnie Feb~~ vs Pirates? Kto wygrywa? W sumie chyba cos o tym bylo ale nie mam kiedy przeczytac wiec moze ktos stresci ogolem fragi? :P Ile do ilu?

Cya :*

Dister 27-11-2006 08:39

Ogólnie 11:7 dla Piratów i koniec wojny.
Mariel Zori zadeklarowała pokój, Asharel się zgodził

A więc Peace!
Ciekawe tylko na jak długo..

Kosher Pig 27-11-2006 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aim (Post 1100248)
Po 1 Piraty sami chcieli wojny to ją dostali

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1445393
thx
Cytuj:

Po 2 Ostaniego open bym nie nazwał walką bo połowa siedziała w pz a 2 połowa walczyła, piraty wygrali dlatego ze było ich więcej i byli bardziej zorganizowani. Zobacz sobie inne walki kto uciekał i kto padał.

To nie ich wina, że oni umieją walczyć, a wy siedzicie sobie w PZ bo na postaci powchodziły sześcioletnie braciszki, albo po prostu boicie się walczyć.
Cytuj:

Po 3 To piraty mają samych 100+lvl a my nie ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez erig.net
13 Februarius (*) 33 320,226,100 9,703,821 83 2,740 2006-11-11
25 Pirates (*) 24 363,700,600 15,154,192 96 2,315 2004-10-11 GH

FLAMEMEMORE!

/Kosher Pig

aim 27-11-2006 16:51

owszem, mariel wypowiedział wojnę Piratą ale to oni pierwsi zaczeli bić mariela. Później zaczeliśmy za to bić Asharel'a i starcił kilka uh a powiedził ze "bp" i chciał paymenta 150k albo war B) Przeczytaj posty mariela~ kilka stron wstecz masz wszystko wyjaśnione.

Nedzwedz 27-11-2006 19:59

wyjaśnione ale z waszej perspektywy.. Piraci twierdzą odwrotnie ( a przynajmniej mi tak jeden z członków powiedział) że to wy zaczęliście dlatego nie ma co się wykłucac o reason bo obie strony podadzą inny. ale fakt faktem Pirates nie mają samych 100 lvli. przyjżyj się dokładnie. jak to ktos ładnie powiedział... make chocolate not war !

ToMuS_Aurea 28-11-2006 08:18

A Ozie padlo od jakiegos noobka :D:D

i Dark Skejcik zgon od Hydry

Kosher Pig 28-11-2006 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aim (Post 1100915)
owszem, mariel wypowiedział wojnę Piratą ale to oni pierwsi zaczeli bić mariela. Później zaczeliśmy za to bić Asharel'a i starcił kilka uh a powiedził ze "bp" i chciał paymenta 150k albo war B) Przeczytaj posty mariela~ kilka stron wstecz masz wszystko wyjaśnione.

A czemu zaczeli go bić? Bo piraci to efil PA ;(? Nie. A otóż, mariel shari miał ambicję dołączenia do piratów... wiedział że jak wyjdzie to dostanie hunt, a żeby wejśc musi grać uczciwie... ale jak się dostał, wyszło że zatęsknił za share/cheat, więc odszedł. Obiecali mu hunt, i jak mówili tak zrobili.
Skąd to wiem? Przeczytaj posty asharel~ kilka stron wstecz masz wszystko wyjaśnione.

/13N

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 28-11-2006 15:39

Ha! Koniec bana u mnie ^^ Hellah pokutuje jeszcze tydzień. Mastro Scue nie wiem. Nareszcie mogę na tibia.com forum pisać...

Slide_Aurea 28-11-2006 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1102372)
Ha! Koniec bana u mnie ^^ Hellah pokutuje jeszcze tydzień. Mastro Scue nie wiem. Nareszcie mogę na tibia.com forum pisać...

I wraca do gry największy evul PA'er ;) Welcome back Miśq ;p (I tak bana dostałeś niesłusznie.. :D)

Cadonis 28-11-2006 23:11

Piaty ftw

@wojna Pirates - Febru
Asharel ma bojowy charakter i tyle. A jako że odgrywa rolę wrednego/mściwego/whatever pirata, to doprowadza do wojen. Mimo wszystko miałem nadzieję że skopią trochę dupy ekipie Febru zanim ta się wycofa ;/

Dister 29-11-2006 08:40

@up

Nie wiem czy wiesz ale już od paru dni jest pokój między tymi dwoma gildiami.
;)
Tak tylko dla twojej wiadomości

Kosher Pig 29-11-2006 14:36

Paru? Od 1-2 dni, kiedy to februnoobs po rozegraniu zaciętej walki na Liberty Bay postanowiło zaoferować piratom pokój. Pozatym, ja bym nie nazwał tego pokojem, po prostu piraci się nad nimi ulitowali/nie chciało im się ich bić. Bo jaki ta wojna ma sens skoro stracone rzeczy na drugi dzień będą odrobione na pg/share?

@down: wprowadziłem poprawkę. Mylnie (?) wziałem cię za członka februnoobs.

/Kosher Pig

Dister 29-11-2006 17:12

Co ma na myśli mówiąc "nad wami"?
I kto się ulitował,Piraci czy Februarius?

huggae 29-11-2006 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig (Post 1103621)
Paru? Od 1-2 dni, kiedy to februnoobs po rozegraniu zaciętej walki na Liberty Bay postanowiło zaoferować piratom pokój. Pozatym, ja bym nie nazwał tego pokojem, po prostu piraci się nad nimi ulitowali/nie chciało im się ich bić. Bo jaki ta wojna ma sens skoro stracone rzeczy na drugi dzień będą odrobione na pg/share?

@down: wprowadziłem poprawkę. Mylnie (?) wziałem cię za członka februnoobs.

/Kosher Pig

Ale ty jestes noob ziomus. JAk czegos nie wiesz to nie pisz bo to nie Feb~ pierwsi z placzem lecieli do butka ze nie chca war 8o I analfabeto naucz sie normlanie pisac nazwy gildi :)

Poznanski Rycerz 29-11-2006 19:53

...

Rozmawiali z nim, zeby butibof nie stanal po stronie FEnoobow

Cadonis 29-11-2006 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dister (Post 1103455)
@up

Nie wiem czy wiesz ale już od paru dni jest pokój między tymi dwoma gildiami.
;)
Tak tylko dla twojej wiadomości

Napisałem wyraźnie, że wolałbym żeby Febru jeszcze trochę podostawali w dupę, zamiast prosić o peace. Sprawnie myślący osobnik powinien wywnioskować, że pokój między Febru a piratami już jest. Coś nie tak?

@huggae
Odezwał się nie-analfabeta co sam pisze "Feb~". Heh.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:17.