Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

notop 04-02-2007 02:19

hmm wrocilem sobie z pracy o 21 a tutaj na gg ze 40 msg zostawionych i tak se czytam i czytam az mi sie wierzyc neichcialo,jednak net mi niepozwolil nawte na forum wejsc bo ten blue conect to k*** mozna ocip**c

Nacpany_Wlodek 04-02-2007 02:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aurii (Post 1244372)
u mnie podobnie bylo

B) czyli wszystko po staremu, ale tym razem bez Fosfika

notop 04-02-2007 04:02

z ciekawosci ogladnelem sobie filmik i stwierdzilem 1
najlepszy wczoraj na tym battle byl tiuso;] mzoe zabraklo mu sd co ejst smieszne ale widac ze koles wiec o sie robi;]

no i ares na 2 meijscu hopc niemoge mu pogratulowac bo zaraz mi bedzie spamowal na gg"a niemowilem;p"

Eti 04-02-2007 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Volerasi (Post 1244329)
http://www.youtube.com/watch?v=d6daAN-0mUA
Domyślam się, że to tez Ethern.
Musze przyznac chłopak niezle "dziwny" :P

Mam informacje do tego nie palcie i nie pijcie bo to sie zle konczy
nagrywaniem glupich rzeczy :/

pivope 04-02-2007 10:09

chcecie filmik jest na tibicams :)

Medivh Shady 04-02-2007 13:26

Wojna wojna a ja sobie wreszcie uzbierałem całą kolekcje gemów :D

http://i6.photobucket.com/albums/y23...dy/allgemy.jpg

notop 04-02-2007 13:58

a ja wole moj pokoik red z deco o nazwie"w*****aj noobow" ktore ma 11 red presentow nieodpakowanych i ciagle sie noby pytaja"sell plizzzz"

:D

Tanivupo 04-02-2007 14:39

;d

gz medek ;d ty walczyc a nie sie opier** xdDD joke

Eldyn 04-02-2007 14:48

szkoda ze dopiero po takim czasie poznaliscie jacy naprawde sa espanol :P
ale ten plan byl planowany od dawna :) fosfik mi juz 2 lata temu sie chwalil jak to bedzie wyglodac oczywiscie nikt mi nie wierzyl !!! :P zreszta jak zawsze. gz Dpft rozpierdolcie tych jebanych espanol bo duzo ludzi przez nich takich jak ja zmarnowalo czas na arcani

Dewyth 04-02-2007 17:11

Gz Lind(gogo 500), gz Med(pokaźny komplecik :D), gz Dpft (Ładnie pozamiataliście), pozdrowienia dla Hiszpanów(ołned) :baby: i jeszcze dla zakazanego owocu(Etherna) :*

edit: i masz ci kurwa los, jak oni chcieli wygrać? podając piłeczkę Niemcom xD? Wole sobie Małysza pooglądać hihih, przynajmniej on ciała nie daje w decydujących momentach (ostatnio)

Pozdrawiam

/Dewyth

notop 04-02-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dewyth (Post 1245578)
Gz Lind(gogo 500), gz Med(pokaźny komplecik :D), gz Dpft (Ładnie pozamiataliście), pozdrowienia dla Hiszpanów(ołned) :baby: i jeszcze dla zakazanego owocu(Etherna) :*

edit: i masz ci kurwa los, jak oni chcieli wygrać? podając piłeczkę Niemcom xD? Wole sobie Małysza pooglądać hihih, przynajmniej on ciała nie daje w decydujących momentach (ostatnio)

Pozdrawiam

/Dewyth

cos mi sie zdaje ze ten kawalek to ethern z lindlayem spiewaja;]moge sie mylic :D

Lafa 04-02-2007 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1245846)
cos mi sie zdaje ze ten kawalek to ethern z lindlayem spiewaja;]moge sie mylic :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHAA

btw. I co kolejnego open juz nie bedzie ;d?

Dewyth 04-02-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1245846)

Jeśli to Lindlay, to nie wiedziałem, że taki koks z niego (szacuneczek, był moim pro)8o , a jeśli nie, dalej utwierdzam się w przekonaniu że to wyżelowany Hiszpan (zajebiście gwiżdże :]), a Ethern mi w tym przebraniu (czapeczka i gustowna bródka xD) przypomina pewnego speca od burzenia wieżowców (WTC)

Eti 04-02-2007 19:54

Się dorabia po godzinach :D aby miec na kamerke :d

Dewyth 04-02-2007 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 1245978)
Się dorabia po godzinach :D aby miec na kamerke :d

Tylko mam nadzieję, że ty nie nagrasz piosenki związanej z tibią i wojną, jak to zrobili nupy z furory (vision vs duskiness), przez nich znienawidzę moleste :(

http://rapidshare.com/files/13825039...owr_t.mp3.html <----- dla tych, którzy chcą znienawidzić moleste :/

Eti 04-02-2007 20:10

no w sumie jestp lan podstawic zamiast owoc = fosfik i tez ladnie wychodzi ale ja nie mam talentu muzycznego :/

Ka$z3r 04-02-2007 20:16

Medivh dales sie wydupczyc i jeszcze zaplaciles za tego violet gema :D

Dewyth 04-02-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1246056)
Medivh dales sie wydupczyc i jeszcze zaplaciles za tego violet gema :D

wooow rżnięcie w kakał za gema hihi, no nieeee med zaskoczyłeś mnie ;D

@Eti
Zakazany fosfik, dumnie krąży mi nad głową
Zakazany fosfik, marzeń ciemnych tabu
Zakazany fosfik, znowu szansa przeszła obok
Choć już czułem ten smak
Jak myślisz, pasuje :D ? hihi, chyba że coś jeszcze zmienisz to będzie utwór :cup: 1 klasa, zwłaszcza twój głos jest słynniejszy od kandydata na prezydenta Białegostoku, Kanonononowicza.

Eti 04-02-2007 20:27

kurcze to jest mysl byc polskim kononowiczem :d jak moje swetry lub podkladki pod myszke beda chodzic po 5kk zl oj super by bylo :D

hmm mozna roazpoczne kariere spiewake web sidowego :d
tylko musze zmienic dilera i wlazyc wklad wlasny na poczatek czyli kupic jakies 3 worki i oplacic netai prad ;/ jak cos mozna wysylac datki na rozwinieciem ojej kariery na ethern/venore

Mudbloods 04-02-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dewyth (Post 1245578)

Pozdrawiam

/Dewyth

Jak Ci się nudzi oglądanie polskiej piłki ręcznej to pooglądaj mecze Man Utd, przynajmniej bramki są. I to dla Manchesteru :P Glory, Glory Man Utd xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19.