![]() |
hmm wrocilem sobie z pracy o 21 a tutaj na gg ze 40 msg zostawionych i tak se czytam i czytam az mi sie wierzyc neichcialo,jednak net mi niepozwolil nawte na forum wejsc bo ten blue conect to k*** mozna ocip**c
|
Cytuj:
|
z ciekawosci ogladnelem sobie filmik i stwierdzilem 1
najlepszy wczoraj na tym battle byl tiuso;] mzoe zabraklo mu sd co ejst smieszne ale widac ze koles wiec o sie robi;] no i ares na 2 meijscu hopc niemoge mu pogratulowac bo zaraz mi bedzie spamowal na gg"a niemowilem;p" |
Cytuj:
nagrywaniem glupich rzeczy :/ |
chcecie filmik jest na tibicams :)
|
Wojna wojna a ja sobie wreszcie uzbierałem całą kolekcje gemów :D
http://i6.photobucket.com/albums/y23...dy/allgemy.jpg |
a ja wole moj pokoik red z deco o nazwie"w*****aj noobow" ktore ma 11 red presentow nieodpakowanych i ciagle sie noby pytaja"sell plizzzz"
:D |
;d
gz medek ;d ty walczyc a nie sie opier** xdDD joke
|
szkoda ze dopiero po takim czasie poznaliscie jacy naprawde sa espanol :P
ale ten plan byl planowany od dawna :) fosfik mi juz 2 lata temu sie chwalil jak to bedzie wyglodac oczywiscie nikt mi nie wierzyl !!! :P zreszta jak zawsze. gz Dpft rozpierdolcie tych jebanych espanol bo duzo ludzi przez nich takich jak ja zmarnowalo czas na arcani |
Gz Lind(gogo 500), gz Med(pokaźny komplecik :D), gz Dpft (Ładnie pozamiataliście), pozdrowienia dla Hiszpanów(ołned) :baby: i jeszcze dla zakazanego owocu(Etherna) :*
edit: i masz ci kurwa los, jak oni chcieli wygrać? podając piłeczkę Niemcom xD? Wole sobie Małysza pooglądać hihih, przynajmniej on ciała nie daje w decydujących momentach (ostatnio) Pozdrawiam /Dewyth |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. I co kolejnego open juz nie bedzie ;d? |
Cytuj:
|
Się dorabia po godzinach :D aby miec na kamerke :d
|
Cytuj:
Tylko mam nadzieję, że ty nie nagrasz piosenki związanej z tibią i wojną, jak to zrobili nupy z furory (vision vs duskiness), przez nich znienawidzę moleste :( http://rapidshare.com/files/13825039...owr_t.mp3.html <----- dla tych, którzy chcą znienawidzić moleste :/ |
no w sumie jestp lan podstawic zamiast owoc = fosfik i tez ladnie wychodzi ale ja nie mam talentu muzycznego :/
|
Medivh dales sie wydupczyc i jeszcze zaplaciles za tego violet gema :D
|
Cytuj:
@Eti Zakazany fosfik, dumnie krąży mi nad głową Zakazany fosfik, marzeń ciemnych tabu Zakazany fosfik, znowu szansa przeszła obok Choć już czułem ten smak Jak myślisz, pasuje :D ? hihi, chyba że coś jeszcze zmienisz to będzie utwór :cup: 1 klasa, zwłaszcza twój głos jest słynniejszy od kandydata na prezydenta Białegostoku, Kanonononowicza. |
kurcze to jest mysl byc polskim kononowiczem :d jak moje swetry lub podkladki pod myszke beda chodzic po 5kk zl oj super by bylo :D
hmm mozna roazpoczne kariere spiewake web sidowego :d tylko musze zmienic dilera i wlazyc wklad wlasny na poczatek czyli kupic jakies 3 worki i oplacic netai prad ;/ jak cos mozna wysylac datki na rozwinieciem ojej kariery na ethern/venore |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |